Magnificul0 Reputație: -85 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 E vorba de transexuali și travestiți... De ce ar vrea o persoana născută băiat ulterior sa devina fată? Practic băiatul (care acuma se crede fată) o i-a in cur și i se dă muie ca la o fată...deși el are cocoșel jos... Și mai mult decât atât, se și îmbracă în haine de fete, rochițe, își face unghiile, se dă cu ruj pe buze, își lasă părul lung, se machiază, poarta sutien și chiloți de fete, încearcă să își crească niste sâni...și își pune un nume de fată... Și de ce acel băiat dacă totuși vrea să devină fată nu își face o operație de schimbare de organe genitale? Ca în loc de pula sa aibă pizda... 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Mai 17, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Mai 17, 2022 Asa cum unii simt nevoia ca in fiecare zi sa deschida un topic (unul mai "stiintific" decat celalalt), altii simt nevoia schimbarii de sex, deoarece simt ca s-au nascut intr-un corp nepotrivit. 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2022 Postat Mai 18, 2022 E problema lor. Nu vad cu ce deranjeaza.
MacArthur Reputație: 4237 Postat Mai 18, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Mai 18, 2022 Stiu de ce: sa scape de incorporare.😂 2 1
Fairr Reputație: 489 Postat Mai 18, 2022 Oras:Marte Oras:Marte Postat Mai 18, 2022 On 5/17/2022 at 11:07 AM, MacArthur said: Asa cum unii simt nevoia ca in fiecare zi sa deschida un topic (unul mai "stiintific" decat celalalt), altii simt nevoia schimbarii de sex, deoarece simt ca s-au nascut intr-un corp nepotrivit. Tu vorbesti de deschis topice? Tu ma te-ai gasit?😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Vrei sa ma uit, sa vad cate topice idioate ai deschis???? 1 1 1
omuleom Reputație: 125 Postat Mai 19, 2022 Oras:Departe Oras:Departe Postat Mai 19, 2022 Transele folosesc cocoselul la job. Fara cocosel devin o fata basic.
acidburn1 Reputație: 5 Postat Mai 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2022 ca poate le plac chestiile feminine mai mult decat cele barbatesti si nu vor sa fie gay
BadarauAxel Reputație: 17 Postat Mai 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2022 On 5/17/2022 at 11:07 AM, MacArthur said: Asa cum unii simt nevoia ca in fiecare zi sa deschida un topic (unul mai "stiintific" decat celalalt), altii simt nevoia schimbarii de sex, deoarece simt ca s-au nascut intr-un corp nepotrivit. Ambele variante au avantaje si dezavantaje dar raspunsul e probabil cel de mai sus.
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 19, 2022 Postat Mai 19, 2022 Am eu un titlu de topic noi si inedit... breaking news DE CE SI-A DORIT LUCAS0 SA DEVINA MAGNIFICUL0... a fi sau a nu fi, aceasta este intrebarea, dar veti vedea ca parerile sunt impartite 🤣
22leon Reputație: 34330 Postat Mai 19, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Mai 19, 2022 Chiar acum, nicieu a spus: Am eu un titlu de topic noi si inedit... breaking news DE CE SI-A DORIT LUCAS0 SA DEVINA MAGNIFICUL0... a fi sau a nu fi, aceasta este intrebarea, dar veti vedea ca parerile sunt impartite 🤣 Pai cine te oprește sa deschizi topic ? Ești timid ? 😂😂😂 2 2
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Mai 19, 2022 Postat Mai 19, 2022 1 oră în urmă, 22leon a spus: Pai cine te oprește sa deschizi topic ? Ești timid ? 😂😂😂 Are "concurenta mare" și neloiala!!!! 😁
greenless Reputație: 350 Postat Mai 19, 2022 Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86 Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86 Postat Mai 19, 2022 Ai greșit bara de căutare de la Google, băiatu' meu 😂 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4771004 https://www.scientificamerican.com/article/the-disturbing-history-of-research-into-transgender-identity https://time.com/6173398/transgender-identity-childhood https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpsyt.2021.632784/full Uite mai sus câteva studii, dacă chiar te interesează subiectul și nu doar vrei să trollezi – adică ce faci de minim două săptămâni încoace – cu toate că mi-e greu să cred că ai face asta pe un forum de sex-work.
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 19, 2022 Postat Mai 19, 2022 Acum 2 ore, 22leon a spus: Pai cine te oprește sa deschizi topic ? Ești timid ? 😂😂😂 Acum 58 minute, scorpion1970 a spus: Are "concurenta mare" și neloiala!!!! 😁 Sunt cel mai timid 🤣🤣🤣 oricum un astfel de topic nu ar avea vizibilitate, cand avem un topic de genul asta 😅
pacostel Reputație: -176 Postat Mai 19, 2022 Oras:mansarda Oras:mansarda Postat Mai 19, 2022 Acum 4 ore, nicieu a spus: Am eu un titlu de topic noi si inedit... breaking news DE CE SI-A DORIT LUCAS0 SA DEVINA MAGNIFICUL0... a fi sau a nu fi, aceasta este intrebarea, dar veti vedea ca parerile sunt impartite 🤣 good cop..........bad cop..........cu prImu loveste si cu al doilea pupa..........pe un topic cu TOP. 1 1
kingx Reputație: 360 Postat Mai 28, 2022 Oras:_ Oras:_ Postat Mai 28, 2022 On 5/17/2022 at 11:01 AM, Magnificul0 said: E vorba de transexuali și travestiți... De ce ar vrea o persoana născută băiat ulterior sa devina fată? Practic băiatul (care acuma se crede fată) o i-a in cur și i se dă muie ca la o fată...deși el are cocoșel jos... Și mai mult decât atât, se și îmbracă în haine de fete, rochițe, își face unghiile, se dă cu ruj pe buze, își lasă părul lung, se machiază, poarta sutien și chiloți de fete, încearcă să își crească niste sâni...și își pune un nume de fată... Și de ce acel băiat dacă totuși vrea să devină fată nu își face o operație de schimbare de organe genitale? Ca în loc de pula sa aibă pizda... ca sa isi puna anunt pe nimfomane cu 500lei/h... multi o fac doar pt bani 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum