Sari la conținut

De ce ar dori un băiat sa devina fată?

Postări Recomandate

Postat

E vorba de transexuali și travestiți...

De ce ar vrea o persoana născută băiat ulterior sa devina fată?

Practic băiatul (care acuma se crede fată) o i-a in cur și i se dă muie ca la o fată...deși el are cocoșel jos...

Și mai mult decât atât, se și îmbracă în haine de fete, rochițe, își face unghiile, se dă cu ruj pe buze, își lasă părul lung, se machiază, poarta sutien și chiloți de fete, încearcă să își crească niste sâni...și își pune un nume de fată...

Și de ce acel băiat dacă totuși vrea să devină fată nu își face o operație de schimbare de organe genitale? Ca în loc de pula sa aibă pizda...

• Confuz 1
  • Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
Postat

Asa cum unii simt nevoia ca in fiecare zi sa deschida un topic (unul mai "stiintific" decat celalalt), altii simt nevoia schimbarii de sex, deoarece simt ca s-au nascut intr-un corp nepotrivit.

• Like 3
  • Haha 2
Vizitator Andreeara
Reputație: 0
Postat

De gelozie ☺️

Vizitator
Postat

E problema lor. Nu vad cu ce deranjeaza.

• Oras:Marte
  • Oras:Marte
Postat
On 5/17/2022 at 11:07 AM, MacArthur said:

Asa cum unii simt nevoia ca in fiecare zi sa deschida un topic (unul mai "stiintific" decat celalalt), altii simt nevoia schimbarii de sex, deoarece simt ca s-au nascut intr-un corp nepotrivit.

Tu vorbesti de deschis topice? Tu ma te-ai gasit?😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

Vrei sa ma uit, sa vad cate topice idioate ai deschis????

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:Departe
  • Oras:Departe
Postat

Transele folosesc cocoselul la job.

Fara cocosel devin o fata basic.

• Oras:Bucuresti
Postat

ca poate le plac chestiile feminine mai mult decat cele barbatesti si nu vor sa fie gay 

Postat
On 5/17/2022 at 11:07 AM, MacArthur said:

Ambele variante au avantaje si dezavantaje dar raspunsul e probabil cel de mai sus.

Vizitator nicieu
Postat

Am eu un titlu de topic noi si inedit... breaking news DE CE SI-A DORIT LUCAS0 SA DEVINA MAGNIFICUL0...

a fi sau a nu fi, aceasta este intrebarea, dar veti vedea ca parerile sunt impartite 🤣

Reputație: 34330
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Chiar acum, nicieu a spus:

Am eu un titlu de topic noi si inedit... breaking news DE CE SI-A DORIT LUCAS0 SA DEVINA MAGNIFICUL0...

a fi sau a nu fi, aceasta este intrebarea, dar veti vedea ca parerile sunt impartite 🤣

Pai cine te oprește sa deschizi topic ? Ești timid ? 😂😂😂

• Like 2
  • Haha 2
Vizitator scorpion1970
Postat
1 oră în urmă, 22leon a spus:

Are "concurenta mare" și neloiala!!!! 😁 

• Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86
  • Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86
Postat

Ai greșit bara de căutare de la Google, băiatu' meu 😂

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4771004
https://www.scientificamerican.com/article/the-disturbing-history-of-research-into-transgender-identity
https://time.com/6173398/transgender-identity-childhood
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpsyt.2021.632784/full

Uite mai sus câteva studii, dacă chiar te interesează subiectul și nu doar vrei să trollezi – adică ce faci de minim două săptămâni încoace – cu toate că mi-e greu să cred că ai face asta pe un forum de sex-work.

Vizitator nicieu
Postat
Acum 2 ore, 22leon a spus:

Acum 58 minute, scorpion1970 a spus:

Are "concurenta mare" și neloiala!!!! 😁 

Sunt cel mai timid 🤣🤣🤣 oricum un astfel de topic nu ar avea vizibilitate, cand avem un topic de genul asta 😅

• Oras:mansarda
  • Oras:mansarda
Postat
Acum 4 ore, nicieu a spus:

good cop..........bad cop..........cu prImu loveste si cu al doilea pupa..........pe un topic cu TOP.

• Haha 1
  • Minus 1

• Oras:_
  • Oras:_
Postat
On 5/17/2022 at 11:01 AM, Magnificul0 said:

E vorba de transexuali și travestiți...

De ce ar vrea o persoana născută băiat ulterior sa devina fată?

Practic băiatul (care acuma se crede fată) o i-a in cur și i se dă muie ca la o fată...deși el are cocoșel jos...

Și mai mult decât atât, se și îmbracă în haine de fete, rochițe, își face unghiile, se dă cu ruj pe buze, își lasă părul lung, se machiază, poarta sutien și chiloți de fete, încearcă să își crească niste sâni...și își pune un nume de fată...

Și de ce acel băiat dacă totuși vrea să devină fată nu își face o operație de schimbare de organe genitale? Ca în loc de pula sa aibă pizda...

ca sa isi puna anunt pe nimfomane cu 500lei/h... multi o fac doar pt bani

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...