BlavkEyess Reputație: 203 Postat Mai 23, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 23, 2022 Talismane nu ma supăr frate,dar măcar sa știu ca nu am dreptate și ma retrag,plm...preturi de Olanda la noi vara 1
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Mai 23, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 23, 2022 Acum 6 ore, Dididia a spus: Bună! Mă știți deja. 😼 Dacă nu mă mai știți, o să mă cunoașteți😂❤️ Diana, minionă și nebunatică căruia îi plac joculețele‼️ Minionă, 1,55 45kg 24 de ani Părul lung peste funduleț, jucăușă, fantezistă, perversă, fund micuț și bombat, creolă. Ca persoană pot să spun că sunt super deschisă și drăgălașă. ❗Dominare ❗ La dominare nu am limite, îmi place să mă distrez cu corpul tău, inclusiv cu mintea ta. Mulți îmi spun că sunt umpic sadică dar și sexi în același timp. Dă-mi mesaj și spune-mi ce te excită în a fi dominat sau ce ai vrea să încerci. Dețin❗ Cătușe, bici, mască de ochișori, căluș, cleștișori jucăuși de sfârcuri, lesă, sfoară ( vreau să te leg și să mă joc cu tine până te aduc la o excitare inexplicabilă), pompiță, chasity, vagin și guriță artificiale, dopulețe pentru penetrare, 2 tipuri de strapon-uri ( nu îți face griji că vei avea durere sau disconfort deoarece dețin un gel minune, așa îmi place mie să-l alint 😈) NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV! 😈Uro 😈Scato (nu mereu) 😈Limbaj vulgar 😈Cunnilingus 😈Annilingus 😈Porunci 😈Biciuire (coițe, funduleț, tălpi etc) 😈Foot-fetish 😈Chinuirea sfurcurilor 😈Feminizare 😈Dresaj 😈Spit Sunt mult mai multe nebunii dar prefer să le descoperim împreună. Igiena este pe primul loc ‼️ Preț - 350 de lei ora! ❤️COMPANIE INTIMĂ! Oral (neprotejat depinde de igenă) Normal (protejat) în diferite poziții Masaj ( relaxare și erotic) Dacă ești un om care îi place sexul mai brutal, nu sunt genul care să accept. Preț - 350 de lei ora 😡CE NU OFER- Finalizare orală, facială, corporală și nici sexul brutal. 😈❤️DOMINARE ȘI SEX - 600 de lei ora Locația este drăguță și ușor accesibilă. Am whatssapp, poți să-mi scrii acolo dacă ești interesat și să stabilim o întâlnire. Țin să menționez, că îmi selectez foarte bine oamenii cu care urmează să mă întâlnesca, chiar de la primul apel/mesaj. Vreau ca întâlnirea noastră să fie una memorabilă. Constanța 7 minute de centru Disponibilă pentru programări! Kiss! Ea nu face nimic si vrea si bani.... maxim 2 saptamani si e inapoi in cotetul ei 2 2
BlavkEyess Reputație: 203 Postat Mai 23, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 23, 2022 Acum 1 minut, j0hnnybravo a spus: Ea nu face nimic si vrea si bani.... maxim 2 saptamani si e inapoi in cotetul ei 2 săptămâni?Vineri e plecata ca are probleme acasă,sa stai peste 7 zile la mare în Mamaia Nord...e greu bro,vreo 2800 cazarea,dacă nu vin puli la banii ăștia ai ei,ce face?Bolt,pana la Gară va rog,trenul și acasă...pitipoance din provincie. 1 1
talibanu Reputație: 9753 Postat Mai 23, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Mai 23, 2022 Acum 12 minute, BlavkEyess a spus: 2 săptămâni?Vineri e plecata ca are probleme acasă,sa stai peste 7 zile la mare în Mamaia Nord...e greu bro,vreo 2800 cazarea,dacă nu vin puli la banii ăștia ai ei,ce face?Bolt,pana la Gară va rog,trenul și acasă...pitipoance din provincie. Ia bolt ca de taxi nu ii mai ajung banii 🤣🤣🤣 2
playmaker Reputație: 1302 Postat Mai 23, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 23, 2022 Alta turista venita intr-un City Break 🤢
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4419 Postat Mai 24, 2022 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Mai 24, 2022 asa este ea vrea sa faca multi bani la constanta si a dublat pretul pentru noi astia norocosii de la mare. ce sa zic concediu relaxant sa ai pisicutooo salbatica. 2
mihaita2020 Reputație: 935 Postat Mai 24, 2022 Postat Mai 24, 2022 Acum 10 ore, Dididia a spus: Dubios mai ești, te cerți cu toată lumea prietenaș și ca să știi de la mine eu nu o înghit, ci mă joc cu ea, dar na tu nu ai de unde să știi ce este frumos și lent, tu doar știi ce este sălbatic. "Prețul pt. ceilalți este ok, dar pt. futăciosi nu!" Păi cum poți să spui acest lucru? 🤣🤣🤦♀️M-ai făcut să râd mult. Puiule dacă te depășește caută în altă parte. AM ȘI SPUS MAI SUS, DACĂ EȘTI GENUL DE SEX BRUTAL, NU AI CE CĂUTA LA MINE! Dacă ești un tip care vrea să se relaxeze o oră și mă lasă să-l răsfăț cum vreau eu cu siguranță nici nu vei simții ora. PS: Nu am scris atâta pt. tine, ci pt. oamenii care vor să mă cunoască. Papa😏🤓 Da și în ora aia in care vrei sa-l relaxezi tu întra: vorbitul vreo 30 de min, un dus și un pic de oral . Si dacă omul rruseste și o finalizare bine , dacă nu tu ti-ai luat o groaza de bani și el a rămas cu gândul la ora aia de relaxare și la finalizare. Dacă nu s-a grabit sa finalizeze.🤣🤣🤣 1 1
silviukinky Reputație: 148 Postat Mai 24, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 24, 2022 14 hours ago, Dididia said: Dubios mai ești, te cerți cu toată lumea prietenaș și ca să știi de la mine eu nu o înghit, ci mă joc cu ea, dar na tu nu ai de unde să știi ce este frumos și lent, tu doar știi ce este sălbatic. "Prețul pt. ceilalți este ok, dar pt. futăciosi nu!" Păi cum poți să spui acest lucru? 🤣🤣🤦♀️M-ai făcut să râd mult. Puiule dacă te depășește caută în altă parte. AM ȘI SPUS MAI SUS, DACĂ EȘTI GENUL DE SEX BRUTAL, NU AI CE CĂUTA LA MINE! Dacă ești un tip care vrea să se relaxeze o oră și mă lasă să-l răsfăț cum vreau eu cu siguranță nici nu vei simții ora. PS: Nu am scris atâta pt. tine, ci pt. oamenii care vor să mă cunoască. Papa😏🤓 Eu doar te am întrebat cum justifici , am dat un exemplu cu luatul pe gat. Cumva ți se pare o insultă sau cum? Nu asta e meseria voastră? Sa o smotocit in toate felurile? 1 1
silviukinky Reputație: 148 Postat Mai 24, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 24, 2022 Și așa pentru inteligenta ta ,ai 2 categorii de servicii "dominare" și prestație sexuala . In prima categorie sunt ăștia puțin mai săriți care vor călăriți , plimbați in lesa etc etc etc. PENTRU EI , PRETUL O FI OK , ei fiind mai săriți dau bani PTR chestii de genul . Noi FUTACIOSII , Nu dam așa bani multi că sa ne relaxezi CUM VREI TU , nu tu te relaxezi ci noi, deci, noi alegem cum ne relaxam, nu alegi tu pentru noi, noi îți dăm ție bani nu invers . Ce dracu să îți mai zic :)) esti cam dusa și tu . Mai da și tu cu minus că nu e de ajuns :)) 4 2 1
Dididia Reputație: 103 Postat Mai 24, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 24, 2022 Acum 50 minute, silviukinky a spus: Și așa pentru inteligenta ta ,ai 2 categorii de servicii "dominare" și prestație sexuala . In prima categorie sunt ăștia puțin mai săriți care vor călăriți , plimbați in lesa etc etc etc. PENTRU EI , PRETUL O FI OK , ei fiind mai săriți dau bani PTR chestii de genul . Noi FUTACIOSII , Nu dam așa bani multi că sa ne relaxezi CUM VREI TU , nu tu te relaxezi ci noi, deci, noi alegem cum ne relaxam, nu alegi tu pentru noi, noi îți dăm ție bani nu invers . Ce dracu să îți mai zic :)) esti cam dusa și tu . Mai da și tu cu minus că nu e de ajun Măi plictisit, sincer! 😎 5 1
Dididia Reputație: 103 Postat Mai 24, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 24, 2022 Acum 4 ore, mihaita2020 a spus: Da și în ora aia in care vrei sa-l relaxezi tu întra: vorbitul vreo 30 de min, un dus și un pic de oral . Si dacă omul rruseste și o finalizare bine , dacă nu tu ti-ai luat o groaza de bani și el a rămas cu gândul la ora aia de relaxare și la finalizare. Dacă nu s-a grabit sa finalizeze.🤣🤣🤣 Pfff.. Este clar, nu înțelegi nimic 😏 1 6 1
Dididia Reputație: 103 Postat Mai 24, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 24, 2022 Acum 6 ore, scarlxxrd a spus: asa este ea vrea sa faca multi bani la constanta si a dublat pretul pentru noi astia norocosii de la mare. ce sa zic concediu relaxant sa ai pisicutooo salbatica. Mulțumesc la fel! 😏 Sincer nu prea am liber. App vizionează bine profilul, să vezi că este fix același preț ca în fiecare oraș. Am și spus, nu îți convine prețul caută în altă parte. Dar na, ne plictisim cam mult în casă și stăm să comentăm aiurea în loc să futem. 😏🤣🤣 1 7 1
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Mai 24, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Mai 24, 2022 Acum 7 minute, Dididia a spus: Măi plictisit, sincer! 😎 Fata draga nu fi trista ,findca e pacat ....asa ca fa-ma pe mine sa inteleg daca binevoiesti ...tu esti batausa sau futacioasa ? Bataia nu ma intereseaza ca de aia am primit destula de la mama cand ram mic .....eu te-as fute asa un picut daca se poate . Cam ce preturi ai pentru asta la 30 min si 60 min ? Si cam ce include in pret? 1
Dididia Reputație: 103 Postat Mai 24, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 24, 2022 Acum 12 ore, j0hnnybravo a spus: Ea nu face nimic si vrea si bani.... maxim 2 saptamani si e inapoi in cotetul ei Știi care este problema ta? Ție îți plac doar fetele care fac finalizare orală, facială sau anal. Eu nu ofer aceste servicii, REPET!!! Nu îți convine, caută in altă parte, fiecare fata are serviciile ei, mergi la una care te poate satisface, nu imi mai umple mie pagina cu discuții inutile. PS: Dacă la tine la țară, acolo pe ulița, se spune coteț, la noi în capitală nu se folosesc aceste regionalisme.😏🥳 1 6 1
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Mai 24, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Mai 24, 2022 Acum 1 minut, Dididia a spus: Știi care este problema ta? Ție îți plac doar fetele care fac finalizare orală, facială sau anal. Eu nu ofer aceste servicii, REPET!!! Nu îți convine, caută in altă parte, fiecare fata are serviciile ei, mergi la una care te poate satisface, nu imi mai umple mie pagina cu discuții inutile. PS: Dacă la tine la țară, acolo pe ulița, se spune coteț, la noi în capitală nu se folosesc aceste regionalisme.😏🥳 capitalist-o ...time is money si cearta cu clientii nu se plateste si nici nu aduce bani fi fata isteata si raspunde la intrebarea mea cat mai concis ...sau ai venit in vacanta sa-ti racesti gura pe la mare ? cat costa un futai decent cu tine si ce include el in pret ? nu intrebam sa te auzim pe tine cum iti dai aere de capitalista ci pentru ca nu se intelege nimic din ceea ce oferi pe acest segment . 1 1
Dididia Reputație: 103 Postat Mai 24, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 24, 2022 Acum 9 minute, gica 1955 a spus: Fata draga nu fi trista ,findca e pacat ....asa ca fa-ma pe mine sa inteleg daca binevoiesti ...tu esti batausa sau futacioasa ? Bataia nu ma intereseaza ca de aia am primit destula de la mama cand ram mic .....eu te-as fute asa un picut daca se poate . Cam ce preturi ai pentru asta la 30 min si 60 min ? Si cam ce include in pret? Ideea este următoarea, detaliile astea mi le puteai cere pe wapp. Plus de asta, nu intru la finalizare, ci doar la oră. Nu imi place să fiu pe grabă. PS: Intri în casă, îți faci un duș, te servesc cu un pahar de suc sau apă. Dupăcare, te întinzi pe pat și începem cu un masaj de relaxare sau erotic, oral și normal. După ce termini, urmează încă un masaj de relaxare sau erotic, îți faci duș și pleci. Preturile le ai afișate. 7 1
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Mai 24, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Mai 24, 2022 Acum 3 minute, Dididia a spus: Ideea este următoarea, detaliile astea mi le puteai cere pe wapp. Plus de asta, nu intru la finalizare, ci doar la oră. Nu imi place să fiu pe grabă. PS: Intri în casă, îți faci un duș, te servesc cu un pahar de suc sau apă. Dupăcare, te întinzi pe pat și începem cu un masaj de relaxare sau erotic, oral și normal. După ce termini, urmează încă un masaj de relaxare sau erotic, îți faci duș și pleci. Preturile le ai afișate. ok multumesc ...cred ca m-am lamurit oarecum daca tu crezi ca pentru un dus si un masaj de relaxare si erotic poti obtine 350 iti urez din toata inima succes . nu am nimic cu blodele ba chiar imi plac dar tu pari a fi blonda rau de tot ..... vroiam sa-ti fac o vizita dar eu sunt genul spontan nu stau asa cum sunt asezat si nu fac nimic programat dinainte asa ca sunt sigur ca nu ne potrivim ....iar dus pot face si acasa . oricum ca sugestie iti recomand mai multa diplomatie ...nu strica ba chiar atrage clientii 1
Dididia Reputație: 103 Postat Mai 24, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 24, 2022 Acum 6 minute, gica 1955 a spus: capitalist-o ...time is money si cearta cu clientii nu se plateste si nici nu aduce bani fi fata isteata si raspunde la intrebarea mea cat mai concis ...sau ai venit in vacanta sa-ti racesti gura pe la mare ? cat costa un futai decent cu tine si ce include el in pret ? nu intrebam sa te auzim pe tine cum iti dai aere de capitalista ci pentru ca nu se intelege nimic din ceea ce oferi pe acest segment . În primul rând, nu am aere de capitalistă, sunt doar realistă. Și crede mă că nu primesc pe oricine la mine, cum nici voi nu vă duceți la oricine, am dreptul de a selecta. Este corpul meu și pot să intru și pe 1000€ ora, atâta timp cât asta vreau eu. Pot fi cea mai urâtă fata din branșa asta, dacă asta vreau, asta fac. De ce atâtea comentarii?? Intrii, te uiți, nu iți convine, next. App! Nu sunt obligată să îți suport ție jignirile, sau ale altora, nu pup pe nimeni in cur, nu pun banii mai presus decât reputația mea. Sub nici o formă! 1 6 1
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Mai 24, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Mai 24, 2022 Acum 3 minute, Dididia a spus: Nu sunt obligată să îți suport ție jignirile te-am jignit ? fi serioasa scuza-ma nu asta a fost intentia mea ....poate esti tu prea delicata desi te dai salbatica . oricum iti urez succes 1 1
Dididia Reputație: 103 Postat Mai 24, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 24, 2022 Acum 11 minute, gica 1955 a spus: ok multumesc ...cred ca m-am lamurit oarecum daca tu crezi ca pentru un dus si un masaj de relaxare si erotic poti obtine 350 iti urez din toata inima succes . nu am nimic cu blodele ba chiar imi plac dar tu pari a fi blonda rau de tot ..... vroiam sa-ti fac o vizita dar eu sunt genul spontan nu stau asa cum sunt asezat si nu fac nimic programat dinainte asa ca sunt sigur ca nu ne potrivim ....iar dus pot face si acasa . oricum ca sugestie iti recomand mai multa diplomatie ...nu strica ba chiar atrage clientii Fix despre ce vorbeam în mesajul de mai sus. Nu stau să mă repet din nou. Prețul acesta l am avut în toate orașele. Eu aleg să primesc oameni care vor să se relaxeze, nu să rupă femeia in două, acest tip de oameni, vor să primească plăcere si în acelasi timp să și observe, nu știu dacă înțelegi. 5 1
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Mai 24, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Mai 24, 2022 Acum 1 minut, Dididia a spus: Eu aleg să primesc oameni care vor să se relaxeze, hm ...sa se relaxeze ? tragandu-i de sfarcuri ,bagandu-le obiecte in gauri ,biciuindu-i ? sau prin masaj ? am impresia ca facand atat de multe lucruri de fapt nu faci nimic profesionist iar singura ta placere este placerea banului obtinut usor fara sa te rupi in doua ......scuza-ma din nou poate iar te-am jignit spunandu-ti asta dar impresia mea asta este . poate ma insel dar nu-mi doresc sa aflu adevarul pe banii mei iar in ceea ce priveste reputatia ta stai linistita va ramane virgina si neatinsa ...asa ca dai bice cui isi doreste .spor sa ai . 1 1
ghostcurvar Reputație: 1879 Postat Mai 24, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 24, 2022 În loc sa te cerți pe aici puteai răspunde la mesaje aici sau pe watts. Asa nu meriți sa pierd timpul dacă tu preferi sa te cerți cu lumea în loc sa stabilești întâlniri. 1
Dididia Reputație: 103 Postat Mai 24, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 24, 2022 Acum 3 minute, gica 1955 a spus: hm ...sa se relaxeze ? tragandu-i de sfarcuri ,bagandu-le obiecte in gauri ,biciuindu-i ? sau prin masaj ? am impresia ca facand atat de multe lucruri de fapt nu faci nimic profesionist iar singura ta placere este placerea banului obtinut usor fara sa te rupi in doua ......scuza-ma din nou poate iar te-am jignit spunandu-ti asta dar impresia mea asta este . poate ma insel dar nu-mi doresc sa aflu adevarul pe banii mei iar in ceea ce priveste reputatia ta stai linistita va ramane virgina si neatinsa ...asa ca dai bice cui isi doreste .spor sa ai . Acum 14 minute, gica 1955 a spus: hm ...sa se relaxeze ? tragandu-i de sfarcuri ,bagandu-le obiecte in gauri ,biciuindu-i ? sau prin masaj ? am impresia ca facand atat de multe lucruri de fapt nu faci nimic profesionist iar singura ta placere este placerea banului obtinut usor fara sa te rupi in doua ......scuza-ma din nou poate iar te-am jignit spunandu-ti asta dar impresia mea asta este . poate ma insel dar nu-mi doresc sa aflu adevarul pe banii mei iar in ceea ce priveste reputatia ta stai linistita va ramane virgina si neatinsa ...asa ca dai bice cui isi doreste .spor sa ai . Observ că tu ai ceva cu oamenii cărora le place să fie dominați, fiecare cu plăcerile lui. Dacă nu imi rup pizda, asta nu înseamnă că nu știu ceea ce fac. Și da, poate înainte nu știam anumite lucruri, dar au fost câțiva oameni binedispuși care au știut să îmi explice și să îmi arate cum se pot relaxa. Dacă anumite fete aleg să intre la finalizare, aici nu mă privește pe mine, fiecare cu ideile ei. 1 6 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Mai 24, 2022 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Mai 24, 2022 Acum 5 minute, Dididia a spus: Observ că tu ai ceva cu oamenii cărora le place să fie dominați, fiecare cu plăcerile lui. Dacă nu imi rup pizda, asta nu înseamnă că nu știu ceea ce fac. Și da, poate înainte nu știam anumite lucruri, dar au fost câțiva oameni binedispuși care au știut să îmi explice și să îmi arate cum se pot relaxa. Dacă anumite fete aleg să intre la finalizare, aici nu mă privește pe mine, fiecare cu ideile ei. Ai inteles gresit parerea lui @gica 1955, exact cum ai deschis topic la rubrica gresita...optim era la sectiunea https://nimfomane.com/forum/forum/186-dominare-stapane-fetish/ pentru partea se do niare si alte alea.. . Spor in activitatea ta, dupa atitudine tind sa cred ca o sa fie scurta aici la malul marii! PS @gica 1955 5 1
Dididia Reputație: 103 Postat Mai 24, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 24, 2022 Acum 9 minute, ghostcurvar a spus: În loc sa te cerți pe aici puteai răspunde la mesaje aici sau pe watts. Asa nu meriți sa pierd timpul dacă tu preferi sa te cerți cu lumea în loc sa stabilești întâlniri. Nu am pus vreo poză și nici nu am anunțat la ce oră sunt disponibilă, nu ai cum să spui că îți pierzi timpul cu mine, din moment ce nici nu am anunțat că am început munca. App, nu mă cert, îmi spun punctul de vedere, pe dreptatea mea, nu am cum să tac niciodată. Dacă pentru unii înseamnă ceartă, asta nu este problema mea.☺️ 5 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum