Sari la conținut

Mai avem ceva sub 100 de lei

Postări Recomandate

Vizitator vasile_69_69
Reputație: 0
Postat

@scrot01 face oral pe 50 lei in boscheti in parc la vest

@petremarin30 face oral cu anilingus pe 30 lei in masina

@chev007 sex oral si anal fara prezervativ 80 lei costa mai mult ca e intelectual a zis ca are scoala multa de tot 😂😂

Baietii fac si sex in grup detalii mai tarziu 

• Oras:ploiesti
Postat
Acum 17 minute, vasile_69_69 a spus:

@scrot01 face oral pe 50 lei in boscheti in parc la vest

@petremarin30 face oral cu anilingus pe 30 lei in masina

@chev007 sex oral si anal fara prezervativ 80 lei costa mai mult ca e intelectual a zis ca are scoala multa de tot 😂😂

Baietii fac si sex in grup detalii mai tarziu 

Pe mine m-ai scos la produs cel mai ieftin. Simt că meritam mai mult 😔

• Haha 1
Vizitator vasile_69_69
Postat
3 minutes ago, petremarin30 said:

Pe mine m-ai scos la produs cel mai ieftin. Simt că meritam mai mult 😔

Doar la intelectuali punem pret mare pleava la munca 😂😂 

Postat
Chiar acum, vasile_69_69 a spus:

Doar la intelectuali punem pret mare pleava la munca 😂😂 

Ce să fac, mă apuc de școală în cazul ăsta. Poate o să progresez în acest fel. Tu ai luat în calcul această variantă?

• Oras:Ploiești
Postat
Acum 8 ore, vasile_69_69 a spus:

Lui @scrot01 îi fac oral pe 50 lei in boscheti in parc la vest

Lui @petremarin30 îi fac oral cu anilingus pe 30 lei in masina ....iar lui

Baietii fac si sex in grup detalii mai tarziu cu mine și soția mea!😭😭😭 semnat @vasile_69_69.. v-am pupat la pulă băieți!!!😜

• Haha 1
Postat
Chiar acum, scrot01 a spus:

Dragi colegi aveți mai sus preferințele o parte din servicii și prețurile practicate de Vasilica..la anal m-ai cu grijă că deja nu-l mai țin supapele și se cacă împrăștiat.. să-ți bag muie @vasile_69_69..cum ți-am mai băgat!!!!

• Haha 1
Vizitator vasile_69_69
Postat
21 hours ago, petremarin30 said:

Ce să fac, mă apuc de școală în cazul ăsta. Poate o să progresez în acest fel. Tu ai luat în calcul această variantă?

Tot prost o sa fii si cu scoala facuta nu mai ai scapare doar sa crapi altfel nu

13 hours ago, scrot01 said:

Dragi colegi aveți mai sus preferințele o parte din servicii și prețurile practicate de Vasilica..la anal m-ai cu grijă că deja nu-l mai țin supapele și se cacă împrăștiat.. să-ți bag muie @vasile_69_69..cum ți-am mai băgat!!!!

Schimba placa Scrot esti un copil tampit 😂 

Postat
Acum 38 minute, vasile_69_69 a spus:

Tot prost o sa fii si cu scoala facuta nu mai ai scapare doar sa crapi altfel nu

Da, dar o să fiu un prost cu școală care îți va fi șef și o să-mi bat pwla de tine, prostul cel fără de școală 😁

• Haha 1
Vizitator vasile_69_69
Postat
47 minutes ago, petremarin30 said:

Da, dar o să fiu un prost cu școală care îți va fi șef și o să-mi bat pwla de tine, prostul cel fără de școală 😁

Visul oricarui falit prost sa ajunga sef pana termini scoala pensie scrie pe tine daca o termini prin minune 😂

Postat
Acum 6 minute, vasile_69_69 a spus:

Visul oricarui falit prost sa ajunga sef pana termini scoala pensie scrie pe tine daca o termini prin minune 😂

M-ai pune panaramă și tu,o virgulă,un semnul exclamări, futuți fața aia de analfabet retard ce te afli.. să-ți bag muie,largule!!! Nici tu nu ști ce scri,cacu-mă in gura ta....

• Haha 1
Postat
Acum 2 ore, vasile_69_69 a spus:

Acum 2 ore, scrot01 a spus:

M-ai pune panaramă și tu,o virgulă,un semnul exclamări, futuți fața aia de analfabet retard ce te afli.. să-ți bag muie,largule!!! Nici tu nu ști ce scri,cacu-mă in gura ta....

Ce așteptări să ai de la unul ca Vasile. El vede proști în toate direcțiile și are numai certitudini. Fan a lui Putin, convins că Pământul este plat și că doar el și cei aleși știu adevărul despre masonerie 😁

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Cocorăști
Postat
Acum 22 ore, vasile_69_69 a spus:

Vrei să spui că Lorena 0721890858 primea copii tâmpiți?! 🤭 Că fetish cu boșorogi știm că avea și nu era conceptul de pensie singurul motiv 😂

Postat
Acum 22 minute, Pagubitul a spus:

Vrei să spui că Lorena 0721890858 primea copii tâmpiți?! 🤭 Că fetish cu boșorogi știm că avea și nu era conceptul de pensie singurul motiv 😂

Faci pereche bună cu prostu' de @vasile_69_69, ăla analfabet prost făcut grămadă ,tu cu aere de vedetă intelectuală(Bili....pula mea cum ți-o fi zicând) cu înțepături subtile la adresa mea.. părerea mea despre tine o ști bine.. un fraier flaușat care se identifică cu panarama de Vasilica..in concluzie...să vă bag muie și ție și lui!👍

• Haha 1
Postat
Acum 2 minute, scrot01 a spus:

Faci pereche bună cu prostu' de @vasile_69_69, ăla analfabet prost făcut grămadă ,tu cu aere de vedetă intelectuală(Bili....pula mea cum ți-o fi zicând) cu înțepături subtile la adresa mea.. părerea mea despre tine o ști bine.. un fraier flaușat care se identifică cu panarama de Vasilica..in concluzie...să vă bag muie și ție și lui!👍

Vorbește cu Lorena 0721890858, prietena ta, sunt sigur că dacă îi dai ceva cash ne combină și la fantezia asta. 😂

Postat
Acum 3 minute, Pagubitul a spus:

Vorbește cu Lorena 0721890858, prietena ta, sunt sigur că dacă îi dai ceva cash ne combină și la fantezia asta. 😂

Nu cred că este nevoie să îi dau eu cash-ul,ai cotizat tu ani de zile .. ști ce zic😉

• Haha 1
Vizitator vasile_69_69
Postat
19 hours ago, petremarin30 said:

Ce așteptări să ai de la unul ca Vasile. El vede proști în toate direcțiile și are numai certitudini. Fan a lui Putin, convins că Pământul este plat și că doar el și cei aleși știu adevărul despre masonerie 😁

Certitudinea e ca faci prea mult laba 

51 minutes ago, Pagubitul said:

Nu stiu asa pare 

21 hours ago, scrot01 said:

Cam mult tupeu ai Scrot 😂

15 minutes ago, scrot01 said:

Scrot nu mai injura atat ca il superi pe @chev007 intelectualul 

Petrica te astept cu un dislike vrei sa te bagi in seama cu noi si nu stii cum sa faci

Postat
Acum 4 minute, scrot01 a spus:

Nu cred că este nevoie să îi dau eu cash-ul,ai cotizat tu ani de zile .. ști ce zic😉

Eu știu dar sunt convins că ea nu ține cont deci dacă mai vrei ceva de la ea tot trebuie s-o îndopi cu bani. 😆

Întotdeauna curvele de l teapa asta au nevoie de bani și nu mai contează după ce i-au luat. 

Postat
Acum 2 minute, vasile_69_69 a spus:

Nu stiu asa pare 

Petrica te astept cu un dislike vrei sa te bagi in seama cu noi si nu stii cum sa faci

Ai apărut mumie? Futu-ți fața aia de retard.. să-ți bag muie!

• Haha 1
Vizitator vasile_69_69
Postat
5 minutes ago, scrot01 said:

Ai apărut mumie? Futu-ți fața aia de retard.. să-ți bag muie!

E corect ca ma asteptai?? 😂

Nu te abandonez Scrot stiu ca nu te baga nimeni in seama doar cu mine ce mai discuti

Io te accept asa cum esti rasfatatule hai la multi ani cu executare 🤗

Postat
Acum 3 minute, vasile_69_69 a spus:

Nu te abandonez Scrot stiu ca nu te baga nimeni in seama doar cu mine ce mai discuti

Mă deranjezi largule? Tocmai îi băgam o muie lu aia cu care vb tu...La mulți ani și ție..ca marcovu'n pământ!!!

Postat
Acum 50 minute, vasile_69_69 a spus:

Adică eu și cu @scrot01 ce facem aici!? Dacă nici eu nu îl bag în seamă, doar Lorena 0721890858 îl mai bagă... 🙃 Poate dacă îi postează și numele complet, adresa, nr. de telefon și alte informații utile fanilor dânsei poate îl îndeasă de-a dreptul, ca între ei, prieteni buni ce sunt. 

Postat
Acum 3 ore, vasile_69_69 a spus:

Nu stiu asa pare 

Să ști că am luat în calcul că ești făcut din laba și cărat de musca in pizda. Din acel moment am decis că o să fiu mult mai atent unde fac laba că musca poate nu știe în ce pizda să care materia primă și poate se naște unul ca Vasile.

Postat

Oscilez între a-l menționa pe @scrot01 la Clientul Anului, sau pe spopescu?

Cred că scrot01 este mai comod pentru dive, nu e atât de fixist dar spopescu compensează prin potența financiară. 

Voi pe cine susțineți? 

• Haha 1
Vizitator vasile_69_69
Postat
5 hours ago, Pagubitul said:

Oscilez între a-l menționa pe @scrot01 la Clientul Anului, sau pe spopescu?

Cred că scrot01 este mai comod pentru dive, nu e atât de fixist dar spopescu compensează prin potența financiară. 

Voi pe cine susțineți? 

Scrot nu este client la nici una deci nu are cum

Scrot este pe post de mascota desi nu recunoaste 😂

Postat
Acum 2 minute, vasile_69_69 a spus:

Scrot nu este client la nici una deci nu are cum

Scrot este pe post de mascota desi nu recunoaste 😂

Lorena 0721890858 nu are decât clienți, deci scrot01 nu poate fi altceva - odată client, până la moarte client. Pentru astea nu există "foști clienți" ci doar clienți potențiali, fideli și pierduți... 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...