cerculetmic Reputație: 62 Postat Aprilie 20, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2023 10 hours ago, Raisa2020 said: 😂😂eu am vrut sa ajut imi e prietena din copilărie nu am mai văzut o de ceva ani…nu sunteți obligați sa mergeți la ea ..eu tot izza rămân BUNUL SAMANITAR😂😂 Ai incercat sa ne vinzi o petarda la pret de bomba atomica. Chiar cu promotie "2 strambe la pret de 3 fotomodele". Acum te repliezi, spui ca nu suntem obligati, cand ai vazut ca nu punem botu'. Tu doar ai incurcat-o. Daca o lasai sa se promoveze singura, poate s-ar fi uitat inainte pe site, isi facea o idee cam pe unde se situeaza si ce poate cere vizavi de ce ofera / cum arata. Si ar fi fost tratata foarte bine. La pretul pe care i l-ai pus, cu reclama falsa, doar face lumea misto, si de ea si de tine. V-ati facut de ras, amandoua. 1 1
Raisa2020 Reputație: 4222 Postat Aprilie 20, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat Aprilie 20, 2023 3 minutes ago, cerculetmic said: Ai incercat sa ne vinzi o petarda la pret de bomba atomica. Chiar cu promotie "2 strambe la pret de 3 fotomodele". Acum te repliezi, spui ca nu suntem obligati, cand ai vazut ca nu punem botu'. Tu doar ai incurcat-o. Daca o lasai sa se promoveze singura, poate s-ar fi uitat inainte pe site, isi facea o idee cam pe unde se situeaza si ce poate cere vizavi de ce ofera / cum arata. Si ar fi fost tratata foarte bine. La pretul pe care i l-ai pus, cu reclama falsa, doar face lumea misto, si de ea si de tine. V-ati facut de ras, amandoua. Tataie eu nu ma fac de ras și nici prietena mea ,face ce știe eu nu am pula sa o probez așa mi a zis ca face așa am scris !!! Domnul meu cerculetmic nu aveai de ce te lua de mine și te ai găsit cu prietena mea 😂😂😂eu nu m am făcut de ras ! Tot izza sunt cea de treaba Și care ia toată pula in gura ! Chiar ma gândeam ca nu poți dormii aseară din cauza colegei ca nu face deep am probat o ieri azi modific așa fustrat ești de n ai loc de mine deloc😂😂😂uite chiar ma gândeam ca m am făcut de ras faptul ca nu am pula și m am luat după vorbe asta clar ca nu este cum a spus dar de ras iubire eu una nu m am făcut …eu am vrut sa fac un bine dacă așa e obișnuita ea cu țeapa la mine numai vine ! Te sărut zi buna
Raisa2020 Reputație: 4222 Postat Aprilie 20, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat Aprilie 20, 2023 12 minutes ago, cerculetmic said: Ai incercat sa ne vinzi o petarda la pret de bomba atomica. Chiar cu promotie "2 strambe la pret de 3 fotomodele". Acum te repliezi, spui ca nu suntem obligati, cand ai vazut ca nu punem botu'. Tu doar ai incurcat-o. Daca o lasai sa se promoveze singura, poate s-ar fi uitat inainte pe site, isi facea o idee cam pe unde se situeaza si ce poate cere vizavi de ce ofera / cum arata. Si ar fi fost tratata foarte bine. La pretul pe care i l-ai pus, cu reclama falsa, doar face lumea misto, si de ea si de tine. V-ati facut de ras, amandoua. Ea nu știa nici sa se uite naibii la comentarii eu am făcut ce mi a spus nu știu de ce te ataci in numele meu ca eu sunt tot cu acleas Preț și tot lafel de Gașca 🥰😂🥰
Raisa2020 Reputație: 4222 Postat Aprilie 20, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat Aprilie 20, 2023 Locuri disponibile azi ora 19:30,20,21 și 22
JustChilling Reputație: 2 Postat Aprilie 20, 2023 Oras:Popesti Oras:Popesti Postat Aprilie 20, 2023 IZZA este neserioasa! I-am scris de Marti seara (acum 2 zile) pe Whatsapp pentru ca la telefon nu raspunde. Mi-a zis ca ajunge Miercuri in locatie si ca mai are locuri doar pentru Joi, Vineri si Sambata. Am intrebat despre Joi si mi-a zis sa-i propun eu un interval ceea ce am si facut. Mi-a zis ca ajunge acasa mai tarziu in seara aceea si m-a intrebat daca-mi poate scrie atunci ca sa confirme si am fost de acord. Nu mi-a mai scris... I-am scris eu in ziua urmatoare (Miercuri) si am rugat-o sa-mi confirme daca ramane pentru Joi la ora pe care am propus-o dar mi-a zis ca ajunge dupa 14 in locatie si sa-i amintesc atunci. Deja bataie de joc. In fine, i-am scris eu din nou atunci si am rugat-o din nou sa confirme pentru ora discutata de Joi. Mi-a raspuns si mi-a propus o alta ora... I-am explicat ca nu pot la ora respectiva si am mentionat ca in ziua respectiva (JOI) as putea fie pana la o anumita ora fie dupa o alta ora, mai pe seara si am rugat-o sa-mi spuna daca poate in alt interval. Nu a mai raspuns.... Astazi, Joi, i-am scris din nou de dimineata si am rugat-o sa-mi raspunda si sa-mi spuna daca mai are locuri disponibile astazi. Nu a mai raspuns... Eu am inteles ca IZZA ofera unele servicii pentru care multi o apreciaza dar daca incurca lumea si programul oamenilor in felul acesta si nu te poti baza pe ceea ce spune sau nu mai raspunde, tragand linie, serviciile nu pot fi atat de bune - si spun asta fara sa fi apucat sa testez efectiv serviciile din motivele mai sus enuntate. Probabil ca IZZA are acum suficienti clienti fideli si cumva considera ca isi permite sa trateze in acest fel clientii noi. Eu cred ca tocmai in astfel de situatii trebuie sa tratezi pe toata lumea cu seriozitate si mai ales respect si sper ca, dupa ceva timp si dupa ce nu va mai fi atat de solicitata (pentru ca acesta este inevitabil parcursul) sa regrete si ea acest comportament neprofesionist. 1
Raisa2020 Reputație: 4222 Postat Aprilie 20, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat Aprilie 20, 2023 1 hour ago, JustChilling said: IZZA este neserioasa! I-am scris de Marti seara (acum 2 zile) pe Whatsapp pentru ca la telefon nu raspunde. Mi-a zis ca ajunge Miercuri in locatie si ca mai are locuri doar pentru Joi, Vineri si Sambata. Am intrebat despre Joi si mi-a zis sa-i propun eu un interval ceea ce am si facut. Mi-a zis ca ajunge acasa mai tarziu in seara aceea si m-a intrebat daca-mi poate scrie atunci ca sa confirme si am fost de acord. Nu mi-a mai scris... I-am scris eu in ziua urmatoare (Miercuri) si am rugat-o sa-mi confirme daca ramane pentru Joi la ora pe care am propus-o dar mi-a zis ca ajunge dupa 14 in locatie si sa-i amintesc atunci. Deja bataie de joc. In fine, i-am scris eu din nou atunci si am rugat-o din nou sa confirme pentru ora discutata de Joi. Mi-a raspuns si mi-a propus o alta ora... I-am explicat ca nu pot la ora respectiva si am mentionat ca in ziua respectiva (JOI) as putea fie pana la o anumita ora fie dupa o alta ora, mai pe seara si am rugat-o sa-mi spuna daca poate in alt interval. Nu a mai raspuns.... Astazi, Joi, i-am scris din nou de dimineata si am rugat-o sa-mi raspunda si sa-mi spuna daca mai are locuri disponibile astazi. Nu a mai raspuns... Eu am inteles ca IZZA ofera unele servicii pentru care multi o apreciaza dar daca incurca lumea si programul oamenilor in felul acesta si nu te poti baza pe ceea ce spune sau nu mai raspunde, tragand linie, serviciile nu pot fi atat de bune - si spun asta fara sa fi apucat sa testez efectiv serviciile din motivele mai sus enuntate. Probabil ca IZZA are acum suficienti clienti fideli si cumva considera ca isi permite sa trateze in acest fel clientii noi. Eu cred ca tocmai in astfel de situatii trebuie sa tratezi pe toata lumea cu seriozitate si mai ales respect si sper ca, dupa ceva timp si dupa ce nu va mai fi atat de solicitata (pentru ca acesta este inevitabil parcursul) sa regrete si ea acest comportament neprofesionist. Hai ca ești amuzant scrie clar ce ore am disponibile dacă voiai făceai programare de aceea pun și disponibilitatea așa ca dragul meu hamsie numai face cont nou ca neserioasa nu am mai fost 😉te pup
Raisa2020 Reputație: 4222 Postat Aprilie 20, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat Aprilie 20, 2023 Dragii mei o sa imi iau un dildo de 40 cm sa ne distram cu DEEP😉🥰💋❤️😜 2 2
JustChilling Reputație: 2 Postat Aprilie 20, 2023 Oras:Popesti Oras:Popesti Postat Aprilie 20, 2023 1 hour ago, JustChilling said: IZZA este neserioasa! I-am scris de Marti seara (acum 2 zile) pe Whatsapp pentru ca la telefon nu raspunde. Mi-a zis ca ajunge Miercuri in locatie si ca mai are locuri doar pentru Joi, Vineri si Sambata. Am intrebat despre Joi si mi-a zis sa-i propun eu un interval ceea ce am si facut. Mi-a zis ca ajunge acasa mai tarziu in seara aceea si m-a intrebat daca-mi poate scrie atunci ca sa confirme si am fost de acord. Nu mi-a mai scris... I-am scris eu in ziua urmatoare (Miercuri) si am rugat-o sa-mi confirme daca ramane pentru Joi la ora pe care am propus-o dar mi-a zis ca ajunge dupa 14 in locatie si sa-i amintesc atunci. Deja bataie de joc. In fine, i-am scris eu din nou atunci si am rugat-o din nou sa confirme pentru ora discutata de Joi. Mi-a raspuns si mi-a propus o alta ora... I-am explicat ca nu pot la ora respectiva si am mentionat ca in ziua respectiva (JOI) as putea fie pana la o anumita ora fie dupa o alta ora, mai pe seara si am rugat-o sa-mi spuna daca poate in alt interval. Nu a mai raspuns.... Astazi, Joi, i-am scris din nou de dimineata si am rugat-o sa-mi raspunda si sa-mi spuna daca mai are locuri disponibile astazi. Nu a mai raspuns... Eu am inteles ca IZZA ofera unele servicii pentru care multi o apreciaza dar daca incurca lumea si programul oamenilor in felul acesta si nu te poti baza pe ceea ce spune sau nu mai raspunde, tragand linie, serviciile nu pot fi atat de bune - si spun asta fara sa fi apucat sa testez efectiv serviciile din motivele mai sus enuntate. Probabil ca IZZA are acum suficienti clienti fideli si cumva considera ca isi permite sa trateze in acest fel clientii noi. Eu cred ca tocmai in astfel de situatii trebuie sa tratezi pe toata lumea cu seriozitate si mai ales respect si sper ca, dupa ceva timp si dupa ce nu va mai fi atat de solicitata (pentru ca acesta este inevitabil parcursul) sa regrete si ea acest comportament neprofesionist. Revin asupra comentariului care a fost postat INAINTE ca IZZA sa raspunda si sa confirme pana la urma programarea - am incercat sa-l sterg dupa aceea dar nu se poate. Am facut si o solicitare de stergere dar @pisicuts a mentionat ca nu se poate si ca sa revin cu un comentariu nou care sa clarifice situatia. 1
Raisa2020 Reputație: 4222 Postat Aprilie 20, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat Aprilie 20, 2023 5 minutes ago, JustChilling said: Revin asupra comentariului care a fost postat INAINTE ca IZZA sa raspunda si sa confirme pana la urma programarea - am incercat sa-l sterg dupa aceea dar nu se poate. Am facut si o solicitare de stergere dar @pisicuts a mentionat ca nu se poate si ca sa revin cu un comentariu nou care sa clarifice situatia. E Ok acum mersi frumos ești un scump zi frumoasa 🥰🥰
Raisa2020 Reputație: 4222 Postat Aprilie 20, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat Aprilie 20, 2023 Din păcate sâmbătă a ocupat o domnul proprietar pe booking și trebuie sa plec mâine seara doar câteva locuri dispo ptr mâine !!🥰🥰
belestelpeal Reputație: 66 Postat Aprilie 20, 2023 Postat Aprilie 20, 2023 Izaaa... fă un filmuleț și cu colega Bella când o suge deep și postează măcar unu aici ca să vedem ce poate fata 2
Raisa2020 Reputație: 4222 Postat Aprilie 20, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat Aprilie 20, 2023 8 minutes ago, belestelpeal said: Izaaa... fă un filmuleț și cu colega Bella când o suge deep și postează măcar unu aici ca să vedem ce poate fata Când o sa aibă client in viitor 😂😂da 😜😂😂
belestelpeal Reputație: 66 Postat Aprilie 20, 2023 Postat Aprilie 20, 2023 Bag o la un client de al tău, ii faci un bonus clientului și o lași puțin pe Bella cât să și facă talentul apoi revii tu sa te ocupi de el, ea doar de intervenție așa 1
Raisa2020 Reputație: 4222 Postat Aprilie 20, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat Aprilie 20, 2023 8 minutes ago, belestelpeal said: Bag o la un client de al tău, ii faci un bonus clientului și o lași puțin pe Bella cât să și facă talentul apoi revii tu sa te ocupi de el, ea doar de intervenție așa Sa Sti ca bagă alea groase. Dar nu susține !!! Deloc 1
belestelpeal Reputație: 66 Postat Aprilie 20, 2023 Postat Aprilie 20, 2023 Așteptăm să vedem, măcar unu pune ca ultimul pe care îl ai tu 1
Raisa2020 Reputație: 4222 Postat Aprilie 20, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat Aprilie 20, 2023 11 minutes ago, belestelpeal said: Așteptăm să vedem, măcar unu pune ca ultimul pe care îl ai tu Trebuie sa vrea și el 😂😂😂
sorinalexandru Reputație: 473 Postat Aprilie 20, 2023 Postat Aprilie 20, 2023 Acum 17 minute, belestelpeal a spus: Așteptăm să vedem, măcar unu pune ca ultimul pe care îl ai tu Ți a plăcut ala ultimul a? Frumos finalul când își dădea drumul pe fata lui izza ❤️ 1
Raisa2020 Reputație: 4222 Postat Aprilie 20, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat Aprilie 20, 2023 17 minutes ago, sorinalexandru said: Ți a plăcut ala ultimul a? Frumos finalul când își dădea drumul pe fata lui izza ❤️ Și mie mergea mai mult pe față gustat in gură și mânjită pe corp !😉🥰🥰 1
Raisa2020 Reputație: 4222 Postat Aprilie 20, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat Aprilie 20, 2023 Un bărbat dotat găsesc Și eu ptr un video ?!😜😉 1
Razvanel1 Reputație: 10 Postat Aprilie 20, 2023 Postat Aprilie 20, 2023 Acum 2 minute, Raisa2020 a spus: Un bărbat dotat găsesc Și eu ptr un video ?!😜😉 Si iti deschizi cont nou de onlyfans si il postezi ? 1
Raisa2020 Reputație: 4222 Postat Aprilie 20, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat Aprilie 20, 2023 20 minutes ago, Razvanel1 said: Si iti deschizi cont nou de onlyfans si il postezi ? Da iubire normal dar va fi făcut unul cu photo profesionale nu asta vechi de început … 1
Raisa2020 Reputație: 4222 Postat Aprilie 20, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat Aprilie 20, 2023 Am liber pana la 19🥰🥰
cealapa2000 Reputație: 2 Postat Aprilie 20, 2023 Oras:Pizde tat Oras:Pizde tat Postat Aprilie 20, 2023 8 hours ago, bela25 said: E te bine sau de rau🤣 ? De rau. 1
Raisa2020 Reputație: 4222 Postat Aprilie 20, 2023 Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Telefon: 0754668789 Oras:București sector 1 Disponibila Postat Aprilie 20, 2023 2 minutes ago, cealapa2000 said: De rau. Nasol…
cealapa2000 Reputație: 2 Postat Aprilie 20, 2023 Oras:Pizde tat Oras:Pizde tat Postat Aprilie 20, 2023 Sunt curios, voi acuma tot impreuna sunteti? V-a luat careva pe amandoua? Asa intre voi cum e atmosfera dupa teapa de imagine care ti a dat o? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum