Daniells Reputație: 515 Postat Mai 12 Oras:București Oras:București Postat Mai 12 Salutare, Săptămâna trecută am revizitat-o pe Elena după la aproape un an de la ultima întâlnire. Programarea a fost făcută cu o zi înainte , comunicarea cu Elena fiind buna. Ultima dată o vizitasem când activa în centru , dar acum locația este in zona Sălăjan (metrou Nicolae Grigorescu). Locația - garsoniera comunistă situată la etaj inferior , dotată cu cele necesare activității. Elena este o fata de aproximativ 26 ani, drăguță, sânii fiind piesa de rezistență după cum se vede in poze. Pe parcursul întâlnirii am beneficiat de următoarele servicii: OP și NP. Op, 7 destul de ok , cu ruperi de ritm NP , 8 este strâmtă , trebuie inceput încet la turație mică, dar se simte ok , se implică , geme ușor . Pentru mine a fost o experiență destul de plăcută. Acum nu știu dacă mai poate fi vorba să o recomand pt că mie mi a spus că are unele probleme personale și urmează să plece din țară luna asta . Multă baftă pe unde o să ajungi Elena!😘 Toate cele bune tuturor! 3 1
daniel2012 Reputație: 584 Postat Mai 16 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 16 On 4/24/2024 at 9:51 AM, MiaElena24 said: Hei buna dimineața dragilor! Azi ma gasiti la birou de la ora 12:00 pana la ora 20:00! 😗😗😗 N-ar fi rau sa mai faci din astea!
Catalin006 Reputație: 0 Postat Iulie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 5 Se mai stie ceva de domnisoara Elena ?
Daniells Reputație: 515 Postat Iulie 5 Oras:București Oras:București Postat Iulie 5 1 oră în urmă, Catalin006 a spus: Se mai stie ceva de domnisoara Elena ? Era plecată din țară , cred că încă nu s-au întors.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum