Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Partajează Postat Octombrie 11, 2022 @MisterX Am exagerat putin cu diametrul 😂😂😂 dar o las asa E greu atunci cand pleci de frica sa nu te atasezi dar si mai greu era daca nu exista Internetul cu Block si Unblock altfel nu realizam ca mi se intampla ceva ciudat :)))) data viitoare cand vin acasa o sa imi schimb Cerintele in loc de minim 18 cm o sa pun minim 18 imbratisari si ceva dulcegarii de genul “Raluca meu” 😂 cum sa mai am eu stare in Romania. Cum ? :)) Link spre comentariu
Vizitator Raportor2022 Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Partajează Postat Octombrie 11, 2022 14 minutes ago, KimInLove said: romanul ala futea bine :)) cu ea mare asa. Cand o baga putin ma lua cu emotii :)))) acum e diferit . Nu imi e dor de S*X cat imi e de persoana respectiva deci ceva se intampla . Dar nu inteleg ce. O sa analizez situatia pe TikTok :))) Inseamna ca totusi il iubeai, daca totusi inca iti zboara gandul la el (ca persoana) ! 😄 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25227 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Octombrie 11, 2022 Acum 4 minute, KimInLove a spus: @MisterX Am exagerat putin cu diametrul 😂😂😂 dar o las asa E greu atunci cand pleci de frica sa nu te atasezi dar si mai greu era daca nu exista Internetul cu Block si Unblock altfel nu realizam ca mi se intampla ceva ciudat :)))) data viitoare cand vin acasa o sa imi schimb Cerintele in loc de minim 18 cm o sa pun minim 18 imbratisari si ceva dulcegarii de genul “Raluca meu” 😂 cum sa mai am eu stare in Romania. Cum ? :)) Love is in the air 💘 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Partajează Postat Octombrie 11, 2022 17 minutes ago, MisterX said: Love is in the air 💘 Haterii vor spune ca mi s-a facut dor de COX 😂😂 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Partajează Postat Octombrie 11, 2022 21 minutes ago, Raportor2022 said: Inseamna ca totusi il iubeai, daca totusi inca iti zboara gandul la el (ca persoana) ! 😄 Acum vorbesc de barbatul actual. Ca imi zboara gandul , de fapt nu zboara. S-a blocat in loc nu stiu cum naiba sa-l desactivez din mintea mea !:) Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 11, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: Acum vorbesc de barbatul actual. Ca imi zboara gandul , de fapt nu zboara. S-a blocat in loc nu stiu cum naiba sa-l desactivez din mintea mea !:) De ce nu bagi o Saorma? 1 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25227 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Octombrie 11, 2022 Acum 4 minute, KimInLove a spus: Acum vorbesc de barbatul actual. Ca imi zboara gandul , de fapt nu zboara. S-a blocat in loc nu stiu cum naiba sa-l desactivez din mintea mea !:) E o vorba din popor....cui pe cui se scoate 😁 2 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Partajează Postat Octombrie 11, 2022 10 minutes ago, bebe2014 said: De ce nu bagi o Saorma? Nu mi—a trecut nici cu puful de Mari*uana . Dar cu Shaorma :))))) iar ma urmareste Politia pe topic.. off un cuvant nu mai poti sa scrii in Romania asta praduitoare :)))) Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Partajează Postat Octombrie 11, 2022 11 minutes ago, MisterX said: E o vorba din popor....cui pe cui se scoate 😁 Eu nu functionez asa. . In fine … va pup :):) Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Partajează Postat Octombrie 11, 2022 … Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 11, 2022 Acum 3 ore, noanonymus a spus: Și mai există găozari, vezi “tinerelul” @picon 😂😂😂😂😂 Băiete, tu cam ce plm vrei? Te-am băgat eu în seamă de te bagi ca supozitorul? Stai pe corcodușele tale și nu mă mai jigni că jar mănânci, asfalt torni! Alles klarr? Liber! 4 1 3 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Partajează Postat Octombrie 11, 2022 🤍🔝 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 11, 2022 Acum 3 ore, KimInLove a spus: Eu nu functionez asa. . In fine … va pup :):) Cum functionezi tu ? 1 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Partajează Postat Octombrie 11, 2022 20 minutes ago, bebe2014 said: Cum functionezi tu ? E de ajuns sa stiu Eu Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 11, 2022 Acum 5 minute, KimInLove a spus: E de ajuns sa stiu Eu Profund 1 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 11, 2022 Acum 6 minute, KimInLove a spus: E de ajuns sa stiu Eu De ce ai scris "Eu" cu "E" mare ? 1 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 9 hours ago, bebe2014 said: De ce ai scris "Eu" cu "E" mare ? Deoarece e vorba de Stima de Sine stimabila Inesuka / Eu Link spre comentariu
noanonymus Reputație: 412 Postat Octombrie 12, 2022 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Partajează Postat Octombrie 12, 2022 Acum 12 ore, picon a spus: Băiete, tu cam ce plm vrei? Te-am băgat eu în seamă de te bagi ca supozitorul? Stai pe corcodușele tale și nu mă mai jigni că jar mănânci, asfalt torni! Alles klarr? Liber! Te-am băgat eu în seamă și ar trebui să-mi mulțumești, că nu prea te bagă nimeni pe aici, și vezi că te bag și altundeva dacă nu ești moșuleț cuminte😂😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Octombrie 12, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 12, 2022 Acum 9 ore, KimInLove a spus: Deoarece e vorba de Stima de Sine stimabila Inesuka / Eu Ai scris Orgoliu' Mare greșit 1 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 7 minutes ago, noanonymus said: Te-am băgat eu în seamă și ar trebui să-mi mulțumești, că nu prea te bagă nimeni pe aici, și vezi că te bag și altundeva dacă nu ești moșuleț cuminte😂😂😂😂😂 El le sa sfaturi altora despre cum sa Nu injure , sa nu jigneasca si sa fie corecti insa e singurul care face ceea ce indeamna pe altii sa nu faca e mult spus “indeamna” . Are impresia ca toata lumea e proasta si pune botul la intimidari de pe vremea lui Flinston. “ stai jos “ , “taci “ si nimeni nu executa :))))):)) ii cearta pe altii pentru ceea ce face el. Penibil :))) Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 4 minutes ago, bebe2014 said: Ai scris Orgoliu' Mare greșit Asta e Orgoliu ? :)))) Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Octombrie 12, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 12, 2022 Acum 2 minute, KimInLove a spus: Asta e Orgoliu ? :)))) Mă refer în general. Nu la situații particulare. Per ansamblu. NU SPECIFIC. ON THE BIG PICTURE. Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 17 minutes ago, noanonymus said: Te-am băgat eu în seamă și ar trebui să-mi mulțumești, că nu prea te bagă nimeni pe aici, și vezi că te bag și altundeva dacă nu ești moșuleț cuminte😂😂😂😂😂 Unii se trezesc asa … altii cu chef de comenzi :)))) Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 1 minute ago, bebe2014 said: Mă refer în general. Nu la situații particulare. Per ansamblu. NU SPECIFIC. ON THE BIG PICTURE. Este bine sa ai Orgoliu , Stima de Sine si Siguranta de Sine . Dovedit psihologic. oamenii slabi de caracter nu vor fi de acord cu ce am scris. Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1700 Postat Octombrie 12, 2022 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Octombrie 12, 2022 Acum 15 ore, KimInLove a spus: Eu nu functionez asa. . In fine … va pup :):) Nu vrei sa te pupam si noi pe tine ? Ai venit de departe si vrei sa pleci asa fara pupici ? 😀 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum