PaybackTime Reputație: 416 Postat Mai 31, 2022 Oras:Unde pot Oras:Unde pot Autor Postat Mai 31, 2022 Acum 5 ore, Realistu a spus: A ,și sa nu uit ,slobozimas pe moaca aia de împins vagoane pe care o are nevasta-ta @pisicuts
PaybackTime Reputație: 416 Postat Mai 31, 2022 Oras:Unde pot Oras:Unde pot Autor Postat Mai 31, 2022 Acum 9 ore, Realistu a spus: Asa cum ti-a banat tie vreo 12 conturi :)))) hai mai duceți va în plm de sclavi, ba ,noi nu ne comparam, pana și pisicul stie ca ești un mos sifilitic care si-o arde în cur cu toți transexualii, luati-as familia în pula de sclav ,de la copii pana la nevasta și sa-i arunc ciolanele din lesul ma-tii Cu mama și cu soția mea sa nu ai treaba, nu e vina lor ca s-a scumpit prenadezul și nu îți mai permiți sa tragi de 5 ori pe zi din punga. Încearcă măcar ca, pana ce te baneaza @pisicuts, sa nu mai intri pe forum când ești în sevraj.
PaybackTime Reputație: 416 Postat Mai 31, 2022 Oras:Unde pot Oras:Unde pot Autor Postat Mai 31, 2022 Acum 20 ore, 2peu_2peu a spus: Pacat DE SUPORTERI. UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE GALERI DIN ROMANIA.!! Mie nu imi pare rau , se mobilizau doar la derby-uri , deseori comiteau acte de huliganism in jurul stadionaleo , sa injuri si sa scuipi o copila de 14 ani doar pentru ca are fular cu alta echipa mi se pare iesit din comun. Ba mai arucnau si cu petrade ca prostii , imi amintesc de o finala a Cupei romaniei la Brasov cand un retardat din galeria Dinamo a aruncat o petarda langa Torje cand acesta avea o actiune favorabila. Pe mine nu ma impresioneaza deloc gastile de huligani care se cred mai importanti decat spectacolul fotbalistic. Daca vrei sa vezi suporteri adevarati t , vizioneaza clipurile de mai jos :
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Mai 31, 2022 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Mai 31, 2022 Acum 2 ore, PaybackTime a spus: Mie nu imi pare rau , se mobilizau doar la derby-uri , deseori comiteau acte de huliganism in jurul stadionaleo , sa injuri si sa scuipi o copila de 14 ani doar pentru ca are fular cu alta echipa mi se pare iesit din comun. Ba mai arucnau si cu petrade ca prostii , imi amintesc de o finala a Cupei romaniei la Brasov cand un retardat din galeria Dinamo a aruncat o petarda langa Torje cand acesta avea o actiune favorabila. Pe mine nu ma impresioneaza deloc gastile de huligani care se cred mai importanti decat spectacolul fotbalistic. Daca vrei sa vezi suporteri adevarati t , vizioneaza clipurile de mai jos : ACEIA NU SUNT SUPORTERI LUI DINAMO. Eu ma refeream la cei care faceau chetă, sa plateasca ceva banuti la jucatori. PS padure fara uscaciuni?!!....toate galeriile sau scursuri,rupturi de membri. 5 1
PaybackTime Reputație: 416 Postat Mai 31, 2022 Oras:Unde pot Oras:Unde pot Autor Postat Mai 31, 2022 Acum 44 minute, 2peu_2peu a spus: ACEIA NU SUNT SUPORTERI LUI DINAMO. Eu ma refeream la cei care faceau chetă, sa plateasca ceva banuti la jucatori. PS padure fara uscaciuni?!!....toate galeriile sau scursuri,rupturi de membri. Pe langa cei care au scuipat-o pe copila , erau cateva zeci care se amuzau teribil. Sa nu uit ca mii de dinamovisti sarbatoreau anual ca au incendiat peluza Stelei. Adica tu sarbatoresti ca ai dat foc unei peluze? SI au fost multe alte gesturi pe catre le-am vazut la tembelii aia. Nu a fost meci jucat de Dinamo la care am participat , (Si au fost foarte multe , jucate cu diverse echipe) sa nu fi vazut tembelismul dus la maxim. 1
Fairr Reputație: 489 Postat Mai 31, 2022 Oras:Marte Oras:Marte Postat Mai 31, 2022 On 5/30/2022 at 6:05 PM, PaybackTime said: @pisicut il lasi pe CharonIV sa inceapa din nou cu scandaluri? Deci, tu zici ca ala e acelasi retardat ratat care a fost pe contul charon? Mai mult ca sigur, a aparut de nicaieri dupa ce i-ai bagat pula in gura sefului😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ratatul mai are si alte conturi, deci, job's not done. Mai ai de lucru😉 1 1
PaybackTime Reputație: 416 Postat Mai 31, 2022 Oras:Unde pot Oras:Unde pot Autor Postat Mai 31, 2022 Acum 3 ore, Fairr a spus: Deci, tu zici ca ala e acelasi retardat ratat care a fost pe contul charon? Mai mult ca sigur, a aparut de nicaieri dupa ce i-ai bagat pula in gura sefului😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ratatul mai are si alte conturi, deci, job's not done. Mai ai de lucru😉 Jigodia oborista e inconfundabila....
Lowy. Reputație: 222 Postat Iunie 5, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 5, 2022 https://images.app.goo.gl/JvcDR2ag79AEVFXs8 😁😁
MacArthur Reputație: 4237 Postat Iunie 5, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Iunie 5, 2022 Ucraina a ratat calificarea la Campionatul Mondial 2022! OMFG. Acum nu de mult cineva scria pe forum undeva ca daca avem cunostinte ucrainene sa le spunem sa joace la Loto pt ca sigur vor castiga (facand probabil referire la faptul ca au castigat Eurovisonul doar din mila)... sau ceva de genul, nu mai tin minte exact... Unde a fost acum mila? Ce zici, @Beton_Armat ? Eu eram sigur ca vor castiga si campionatul. 3
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 5, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iunie 5, 2022 Chiar acum, MacArthur a spus: Ucraina a ratat calificarea la Campionatul Mondial 2022! OMFG. Acum nu de mult cineva scria pe forum undeva ca daca avem cunostinte ucrainene sa le spunem sa joace la Loto pt ca sigur vor castiga (facand probabil referire la faptul ca au castigat Eurovisonul doar din mila)... sau ceva de genul, nu mai tin minte exact... Unde a fost acum mila? Ce zici, @Beton_Armat ? Eu eram sigur ca vor castiga si campionatul. Habar n-aveam, nu prea am avut timp să mă uit și la fotbal. Plm, au combinat ăștia tot feluri dă meciuri, ba finalissima, ba liga națiunilor sau barajele pt Qatar, bașca amicale și nu mai zic de nu știu ce meciuri pt cupa 3 🐻 prin Africa. Abia am văzut câteva meciuri de ale lu' Rafa la RG și meciul cu Muntenegru. Nu mi se pare că Ucraina are cine știe ce echipă la fotbal. Mai bună ca a noastră, da' cam atât. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum