Sari la conținut

⛔🔞Naty 0735351923 😉

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Acum 1 minut, carpe_diem a spus:

Ma refeream la discretie. Poate omul nu vroia sa-i apara poza aici

Ce discreție ca a postat si sigla locației și numarul camerei ...mai lipsesc numarul de la pantof si cel de la chiloti

Link spre comentariu
Acum 3 minute, talibanu a spus:

Oare unde sunt cei 2 3 baieti care ii luau apararea? 

Asta vream sa întreb și eu pe acesti3 Toma necredinciosii de nu ne credeau deloc ieri.Mama ce fac banii,ăștia da bărbații sa își scoată femeile la taraba 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Aliai
Reputație: 0
Acum 11 minute, naty22 a spus:

Nu are treaba proprietarul pentru ca la prima ora le _a scos afara la ușa. 

Sa nu zică lumea ca eu mint. 

Eu ce fac îmi asum. 

Nu ai cum sa faci asa ceva și se dau sfinte ele! 

Am multe sa spun dar le las sa ma provoace! 

Oarba ,pe noi nu ne a dat nimeni afara pentru ca noi nu avem dunga roșie pe buletin cum ai tu ,noi tot acolo stam ,pe tine te a dat afara ca ești nebuna ,noi nu am făcut nimic din ceea ce zici tu de-aia stam in același apartament draga mea😊😊

Link spre comentariu
  • Oras:Transilvania
Acum 7 minute, naty22 a spus:

Are voie sa pună poze fără acordul meu?? 

Sa fiu in locul lor tias pune aici si facebooku si instagram sa putem sa dam cerere la varzari sa le spunem ce faci tu 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator silviudulce
34 minutes ago, naty22 said:

Sa vedeți ce o sa mai lucrați voi pe Ro pula mea va scot ăștia din top când atașez tot despre voi nici nu le vine a crede ăstora 

De fapt nu stii nimic de ele, doar aberații ca sa cazi tu bine...stai liniștită ca oricum nu te crede nimeni la ce reputație ai după ziua de azi pe site, dar colegele tale o să aibă succes oriunde vor activa. Nu poți să îți tot bați joc de oameni fără consecințe, sper să înveți asta in drumul tău spre maturitate. 

Mai bine mulțumește colegelor care te-au ajutat si retrage-te.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0733477133
  • Oras:arad
  • Telefon: 0733477133
  • Oras:arad

Uita ți va bine la pozele ce le a pus în bady de pe canapeaua mova de acum 2 zile ,și la pozele cu testele de sarcina ,femeia este însărcinată,nu știe al cui e și a luat o randeaua ,azi te a dat proprietarul afara că minți prea mult ,ești mai rău că vremea de afara........Așa sa îți ajute Dumnezeu cum minți tu că nu ești însărcinată ......Așa sa ai tu parte de noroc și sănătate în viața așa așa cum ne născocești acum pe forum . Amin 

Am vorbit cu sărmana mama ta care nu are nici o vină ......a spus că nu ai bani de motorina sa te întorci în Timișoara și că i ai spus la sora ta Ramona care are 17 ani sa îți de-a bani sa faci chiuretaj ........ești o epavă . A mai spus mama ta că ești o cauză pierdută și că o să realizezi tu mai târziu,  și a mai spus că tatăl tău de aia sa spânzurat acum de revelion din vina ta că a aflat ce fata proastă a ieșit din el . 

• Like 1
  • Trist 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Chiar acum, silviudulce a spus:

De fapt nu stii nimic de ele, doar aberații ca sa cazi tu bine...stai liniștită ca oricum nu te crede nimeni la ce reputație ai după ziua de azi pe site, dar colegele tale o să aibă succes oriunde vor activa. Nu poți să îți tot bați joc de oameni fără consecințe, sper să înveți asta in drumul tău spre maturitate. 

Mai bine mulțumește colegelor care te-au ajutat si retrage-te.

Nici cu ele nu îmi este rușine pt au ținut cu ea , au mințit pt ea , au protejato când noi tot ziceam de ea îmi pare rău de toate 3 au ieșit șifonate rău 

Link spre comentariu
Vizitator Aliai
Acum 1 minut, Pumat a spus:

Nici cu ele nu îmi este rușine pt au ținut cu ea , au mințit pt ea , au protejato când noi tot ziceam de ea îmi pare rău de toate 3 au ieșit șifonate rău 

Eu nu am ținut cu nimeni ,cauta pe toate topicurile dacă eu am afirmat sau nu ceva despre domnișoara naty…Eu am intrat in subiect fără sens ,dar in fine ,nu i bai ,nu ma afectează cu nimic 😊😊

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Pumat a spus:

Nu au iesit șifonate deloc tot. respectu pentru ele , ea posta de pe contul larisei 

Link spre comentariu

Azi dimineață când m am trezit zdrențele astea au adus la ușa mea 2 pungi de gunoaie am sa atasez aici 

Uitați împuțite de femei nu ai cum sa vi la cineva la ușa sa pui gunoiul! 

Pe la ga toate cele făcute sunt multe altele mai îmi aduc și la usa gunoi. 

Screenshot_20220609_172620.jpg

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Domnulspion7 a spus:

Nu au iesit șifonate deloc tot. respectu pentru ele , ea posta de pe contul 

Unde sunt userii ăștia de ieri săreau pe noi și țineau partea lui naty22 .As vrea sa i întreb acuma pe ei cu ce naibii am mințit noi ieri.As vrea sa le mulțumesc frumos la uni userii din Ct care au ținut cu noi cei din afara Ct respect 

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator Probably2022
Acum 2 minute, naty22 a spus:

Azi dimineață când m am trezit zdrențele astea au adus la ușa mea 2 pungi de gunoaie am sa atasez aici 

Uitați împuțite de femei nu ai cum sa vi la cineva la ușa sa pui gunoiul! 

Pe la ga toate cele făcute sunt multe altele mai îmi aduc și la usa gunoi. 

Screenshot_20220609_172620.jpg

Nici macar saci de gunoi nu au avut ? 😅

Link spre comentariu
Vizitator jhony1

Ce circ a iesit!

Esti in meseria asta de 2 ani jumate si nu ai strans nici un ban. Ce naiba ai facut cu banii aia. Ca si unu de lucreaza in fabrica pe 3000 lei reuseste sa puna deoparte 1000€ in timpul asta daca se strange

Link spre comentariu
Acum 3 minute, jhony1 a spus:

Ce circ a iesit!

Esti in meseria asta de 2 ani jumate si nu ai strans nici un ban. Ce naiba ai facut cu banii aia. Ca si unu de lucreaza in fabrica pe 3000 lei reuseste sa puna deoparte 1000€ in timpul asta daca se strange

Papa iubi mult la aparate și proaste se fute de se rupe asta da iubire cu interes 

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator Probably2022
Acum 9 minute, Pumat a spus:

De unde banii de saci?Banii sunt la iubiții lor baga la păcanele😂😂 

Păi ce iubiți lor sunt si ei la mare?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...