Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Buna dragii mei,sunt Maria am 24 de ani,1,74,blonda,slim!Si sunt noua la voi in oras! 
Serviciile sunt :

Oral,normal,diferite poziti,GFE,foot fetish,69,totul este protejat! 
150 fin,350 ora! 

23F0C4E4-2B90-46FB-896C-D864A71B6175.jpeg

4C78612F-E91F-4C5E-9D63-6AF7E43AF65D.jpeg

F83A91DC-4BB5-4501-AE8B-5084508F30D2.jpeg

• Like 1
  • Oras:deva
Postat

Pare perfecta la fizic,  de 10 + pt mine, sperăm si la atitudine ok su vom avea cu toții de câștigat!

• Oras:Deva
Postat

150 finalizarea și 350 ora?

In cazul ăsta eu vreau 2 finalizări....una după alta....ar însemna 300...nu?

Sau greșesc?!....

• Minus 1
Postat

Nu gresesti, asta inseamna ca domnisoara vrea clienti la finalizare si face trei pe ora concluziile le trage fiecare

• Minus 1
  • Oras:Siberia
  • Oras:Siberia
Postat
Acum 7 ore, MariaMya97 a spus:

Buna dragii mei,sunt Maria am 24 de ani,1,74,blonda,slim!Si sunt noua la voi in oras! 
Serviciile sunt :

Oral,normal,diferite poziti,GFE,foot fetish,69,totul este protejat! 
150 fin,350 ora! 

23F0C4E4-2B90-46FB-896C-D864A71B6175.jpeg

4C78612F-E91F-4C5E-9D63-6AF7E43AF65D.jpeg

F83A91DC-4BB5-4501-AE8B-5084508F30D2.jpeg

Pai și dacă eu nu vreau o ora, vreun doua finalizări? Sa înțeleg ca o sa ma grăbești și trebuie sa fac doua finalizări în 40 de minute? 

• Mersi 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
3 minutes ago, samsungvsiphone said:

Pai și dacă eu nu vreau o ora, vreun doua finalizări? Sa înțeleg ca o sa ma grăbești și trebuie sa fac doua finalizări în 40 de minute? 

Exact asta voiam și eu să subliniez

Ideea e că, normal e ca o oră să coste mai puțin decât 2 finalizări.....in caz contrar tot ea iese in pierdere pt că eu pot cere 2 finalizări și e posibil sa stau mai mult de o oră....

In fine....chiar nu le înțeleg logica la prețurile astea....

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Sa nu fim răi chiar așa din prima, poate a vrut sa scrie 250 ora, așteptăm o recenzie sau o replica a ei !

• Telefon: -
  • Oras:Hunedoara
  • Telefon: -
  • Oras:Hunedoara
Postat

Eu i-as face o vizita! Sunt fan skinny si arata bine :)

• Mersi 1
Vizitator Clara Psy
Reputație: 0
Postat

Multi dintre voi poate ma cunoasteti,ea este prietena mea si colega mea!Fata este noua pe forum si nu stie multe dintre chestii,ceea ce nici eu nu prea le stiu chiar daca sunt de cateva luni aici,ma rog,fata este ok,are acelasi comportament ca al meu ,de aia suntem prietene🤣🤣

Fiecare isi pune pretul cum doreste! 
Asa ca mai bine o cunoasteti si ii lasati recenziile aici! 
Nu sar in apararea ei ca sa nu aud dupa comentarii🤣Doar am vrut sa subliniez pentru ca eu o stiu mai bine💕

Va pup si va asteptam si in grup 🤣💕

Postat

Stai linistita Clara cine te cunoaste nu cred ca poate comenta ceva la adresa ta, e

Intrebare e colega cu tine de apartament

Cu forumul e simplu cu cit dai malute detalii despre servicii /preturi eviti discutiile si fazele neplacute cu clientii, plus ca de pe forum se deschide accesul spre  o o alta categorie de clienti.

Spor sa aveti amindoua

PS Cit timp esti in oras pt mine esti prioritate Te pup Clara

• Minus 1
Vizitator Clara Psy
Postat
Acum 1 oră, patriotul11 a spus:

Stai linistita Clara cine te cunoaste nu cred ca poate comenta ceva la adresa ta, e

Intrebare e colega cu tine de apartament

Cu forumul e simplu cu cit dai malute detalii despre servicii /preturi eviti discutiile si fazele neplacute cu clientii, plus ca de pe forum se deschide accesul spre  o o alta categorie de clienti.

Spor sa aveti amindoua

PS Cit timp esti in oras pt mine esti prioritate Te pup Clara

Da este colega de apartament,te pup

Postat

Buna MariaMya ai 965 de citiri la topic iti dai seama cite telefoane aiurea primeai asa vad oameni care e treaba si suma mai putin sa se afle intreaba

spor sa ai frumoasa fata.

Clara ai dreptate e frumoasa daca si la comportament e ca tine e de bine

• Mersi 1
  • Minus 1
  • Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat

Buna dimineata tuturor (atat confratilor, cat si fetelor care ne descretesc fruntile 🤩)

Nu vreau sa creez polemici, nici nu vreau sa atrag hate-ul nimanui...

Sunat domnisoara zilele trecute (alaltaieri ca sa fiu mai exact), foarte amabila si deschisa la telefon, stabilit intalnirea la 15:30. Revin cu telefon la 15:30 dar fara raspuns. Am asteptat inca 10 minute, insist cu un nou apel, raspunde si imi spune sa mai astept inca 10 minute ca are pe cineva (si pana pleaca) ; zic Ok (dar intre timp a aparut ceva la mine "bodygard" in dreapta si nu am mai putut apela). Cand in sfarsit am scapat de bodygoard (viitorul cumnat) am apelat-o din nou, mi-am cerut scuze ; a inteles situatia si am programat o noua intalnire pentru a 2-a zi (dupa ce ea mi-a spus ca incepe programul da la ora 10). Zic perfect la ora 10 o sa fiu in zona sa imi dea numarul apartamentului ; zis si facut. A 2-a zi, sun la ora 10 dar fara raspuns... 

M-am mai invartit prin zona timp de o ora, ora in care am mai sunat la intervale de 10 - 15 minute dar fara succes....

Asta e patania mea cu domnisoara, nu stiu ce sa zic poate a deranjat-o cu ceva discutia telefonica desi am fost foarte politicos la telefon am intrebat-o doar de confirmare servicii / tarife.

O zi buna tuturor !

• Like 2
Postat

Buna colegu heavenboy asa sunt unele fete mai circumspecte , eu am vazut-o live e frumoasa, acum experieta e nasoala, dpdv al timpului care e deficitar.

• Minus 1
Postat

Eu am vazut-o asa fizic o o super fata inalta slabuta fiind in vizita la colega ei, chiar ma mir ca nu o recenzat-o nimeni pina acum

Spor

• Minus 1
Postat

Am vizitat-o eu fiind atras de poze, e reală, nu f înaltă, sinii puțin mici, fund super, atitudinea f ok si ca servicii totul protejat, extra si FK dar merită ca e frumoasa!

Postat
Acum 10 minute, copil a spus:

Am vizitat-o eu fiind atras de poze, e reală, nu f înaltă, sinii puțin mici, fund super, atitudinea f ok si ca servicii totul protejat, extra si FK dar merită ca e frumoasa!

Face si fk? In meniul ei nu il vad..

• Like 3
Vizitator Clara Psy
Postat
Acum 2 ore, orto2022 a spus:

Bine ai revenit la Deva, actualizari de servicii, preturi

Spor sa ai

Nu are înca contul platit,cand o sa îl plateasca ! Pana atunci o puteti suna! Pupi 

Postat

revizitat pe Maria, chiar am asteptat demult revenirea ei, o fata frumoasa, sexy, cu mult bun simt, poate prea mult, servicii f ok, totul protejat cu FK 200 fin pt mine de revenit de cite ori am ocazia !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...