Yuvayuva Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2022 Partajează Postat Iunie 16, 2022 hei, sunt nou aici și nu sunt sigur că este locul potrivit pentru a deschide acest subiect Vin pentru prima data in Bucuresti pentru afaceri si as dori sa primesc recomandari Îmi place slim, sub 25 de ani (dacă lucrează după 22:00 este mai bine) Mulțumiri Link spre comentariu
bestia69 Reputație: 346 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 16, 2022 Dacă ești criminal sub acoperire am eu câteva recomandări... 1 Link spre comentariu
Yuvayuva Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2022 Nu încă ☺️ Doar un turist care caută distracție, în țara mea domeniul e mai puțin dezvoltat Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Iunie 16, 2022 Acum 6 ore, Yuvayuva a spus: hei, sunt nou aici și nu sunt sigur că este locul potrivit pentru a deschide acest subiect Vin pentru prima data in Bucuresti pentru afaceri si as dori sa primesc recomandari Îmi place slim, sub 25 de ani (dacă lucrează după 22:00 este mai bine) Mulțumiri Adica tu faci afaceri iar fraierii sa iti faca recomandari pe moca? Tu ce ne ai recomandat noua? Bai biznis man, ce plm suntem noi, angajatii tai? Ofera si apoi cere!!! Link spre comentariu
feresteochii Reputație: 6 Postat Iunie 16, 2022 Partajează Postat Iunie 16, 2022 Ce recomandari mai vrei? Ai rubrica de testate si top cu recenzii, date de contact, tarife, poze, se anunta mereu disponibilitatea. Sau esti cumva obisnuit sa ne vorbesti ca la niste angajati de-ai tai sa muncim in locul tau. 1 Link spre comentariu
Yuvayuva Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2022 haha după cum vezi, folosesc google translate pentru a comunica... cunoști o fată care lucrează după 22:00? din ceea ce văd pe acest blog, orele obișnuite sunt 10-21:00 - dar lucrez în timpul zilei... Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Iunie 16, 2022 1 oră în urmă, Yuvayuva a spus: haha după cum vezi, folosesc google translate pentru a comunica... cunoști o fată care lucrează după 22:00? din ceea ce văd pe acest blog, orele obișnuite sunt 10-21:00 - dar lucrez în timpul zilei... Suna fetele bro si vei afla! Faci afaceri dar nu ai timp sa cauti….nu futi atunci! E simplu… Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22463 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 16, 2022 Frate , e greu cu cititul de topice , sa te informezi. Lenea , comoditatea deja sunt sport national. Bine , omul poate e strain si chiar ii e greu + a solicitat ajutor civilizat fata de alte specimene care nici macar nu saluta si cer informatii. 1 Link spre comentariu
_piticu_ Reputație: 592 Postat Iunie 16, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 16, 2022 This forum is about collecting feedback for working girls. Not the other way around: there are no requests here, you read and choose. There are plenty of bums poping up and demanding specific services or girl specs... that is rude and lazy. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum