Sari la conținut

Izza bruneta sexi - 0799515904

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat
La 22.02.2024 la 22:54, Blue90 a spus:

Da, pe Izza o prinzi greu ptr. prima data dar, dupa, iti va raspunde rapid. Ii place sa lucreze cu clienti pe care îi cunoaste. 

😞😞😞 Eu nu reusesc sa o prind deloc... sper sa imi raspunda si mie odata, sa ajung si eu pe lista aceea de clienti pe care ii cunoaste si apoi sa imi raspunda rapid. 

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat

Daca vineri a fost ultima zi, probabil ca e acasa la ea si clar nu iti raspunde. O prinzi mai repede dimineata pt o programare. 

Postat

Hmmmmm... eu doar sâmbăta și duminica aș putea de dimineață. Nu și în cursul săptămânii... Multumesc frumos de info, @Raptor1989, când o să scrie @Izzaizzi din nou DISPONIBILĂ aici pe forum, o sa incerc intr-o sambata sau intr-o duminica sa o sun de dimineață, poate o să am noroc și-o să-mi răspundă!!!

• Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
Postat
1 oră în urmă, Thor89 a spus:

Hmmmmm... eu doar sâmbăta și duminica aș putea de dimineață. Nu și în cursul săptămânii... Multumesc frumos de info, @Raptor1989, când o să scrie @Izzaizzi din nou DISPONIBILĂ aici pe forum, o sa incerc intr-o sambata sau intr-o duminica sa o sun de dimineață, poate o să am noroc și-o să-mi răspundă!!!

Sa ne tii la curent! Mulțumim anticipat, colegu'!

• Haha 1
  • Minus 2
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat
Acum 3 ore, Thor89 a spus:

Mistic te ai reîncărcat 🤣🤣🤣

• Like 1
Postat
Acum 4 ore, caineleDDB a spus:

Sa ne tii la curent! Mulțumim anticipat, colegu'!

👍  👍  👍

• Telefon: 0799515904
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am revenit,  o sa fiu disponibila pana vineri . Va aștept cu drag 💋😘

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila pana la ora 19:00 ...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila pana la ora 20:00...vă aștept 😜

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila pana la ora 20:00...vă aștept 😜

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ultimele 2 zile .... disponibilă pana la ora 20:00...😘

• Oras:RO
Postat
Acum 1 oră, sorinionescu a spus:
Acum 1 oră, sorinionescu a spus:

Salutare. Unde are locația? E tare greu de prins

Momentan e pe la Piața Victoriei 

Postat
Acum 2 ore, sorinionescu a spus:

Salutare. Unde are locația? E tare greu de prins

Pe whatsapp raspunde cel mai repede

Postat

Din ce am observat, tipa tine conversațiile pe Whatsapp, și știe exact ce trecut ai cu ea. Dacă ai fost ok în trecut, nu ai probleme în prezent. Eu i.am scris odată pe whatsapp, apoi am anuntat si m.am scuzat ca nu mai pot ajunge... zilele trecute când mi.am făcut timp, și i.am scris, mi.a răspuns imediat, și mi.a lăsat de înțeles ca știe cu cine vorbește, și de întâmplarea trecuta. Se plângea ca sunt foarte mulți clienți care fac programări, și nu le onorează... poate și de aici comportamentul ei...

• Oras:Campina
  • Oras:Campina
Postat
Acum 2 minute, thewrathfate a spus:

Din ce am observat, tipa tine conversațiile pe Whatsapp, și știe exact ce trecut ai cu ea. Dacă ai fost ok în trecut, nu ai probleme în prezent. Eu i.am scris odată pe whatsapp, apoi am anuntat si m.am scuzat ca nu mai pot ajunge... zilele trecute când mi.am făcut timp, și i.am scris, mi.a răspuns imediat, și mi.a lăsat de înțeles ca știe cu cine vorbește, și de întâmplarea trecuta. Se plângea ca sunt foarte mulți clienți care fac programări, și nu le onorează... poate și de aici comportamentul ei...

Da, Izza este foarte selectiva. 

Postat

Am fost azi pe la Izza bruneta sexy, mi-a plăcut ca era puțin bronzata, în ton cu vara timpurie de afara.

Am abordat urmatoarele subiecte: OP ca doar asa îl face, soft si placut dar si cu rotiri de cap si mici si timide incercari de deep, apoi NP cu ea deasupra, se lipeste de tine si se simte si se misca intr-un mare fel, am finalizat asa primul nr, dupa igienizare din nou am dat un scurt examen oral si apoi "caprioara" ca la asa o fata micuță n-ai cum sa-i spui altfel. 

200 de lei pt o ora, bine investiți

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Oras:Intr un loc uitat de lume
  • Oras:Intr un loc uitat de lume
Postat
Acum 20 ore, ionxxx1 a spus:

Am fost azi pe la Izza bruneta sexy, mi-a plăcut ca era puțin bronzata, în ton cu vara timpurie de afara.

Am abordat urmatoarele subiecte: OP ca doar asa îl face, soft si placut dar si cu rotiri de cap si mici si timide incercari de deep, apoi NP cu ea deasupra, se lipeste de tine si se simte si se misca intr-un mare fel, am finalizat asa primul nr, dupa igienizare din nou am dat un scurt examen oral si apoi "caprioara" ca la asa o fata micuță n-ai cum sa-i spui altfel. 

200 de lei pt o ora, bine 

Am fost si eu in trecut la ea când avea locatia în blocul cu LIBRA BANK de pe Blvd Republicii.Experienta a fost una destul de placuta dar din păcate c am scurta ca eram foarte excitant,ceva emoții...Achitat 100 lei numărul...Se pare că a rămas la aceleași 100/200

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

O fata superba si cu bun simt...s a retras din meseria asta..am fost printe ultimii clienti....

• Haha 1
  • Trist 1
Postat
Acum 13 ore, neamtzu a spus:

O fata superba si cu bun simt...s a retras din meseria asta..am fost printe ultimii clienti....

Ramane de văzut...

• Confuz 1
  • Telefon: 00000000
  • Oras:PH
  • Telefon: 00000000
  • Oras:PH
Postat
La 16.04.2024 la 22:03, neamtzu a spus:

Esti sigur??

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...