Baiatul23 Reputație: 17 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2022 Va salut. A fost cineva la aceasta doamna? Pe olx e cam retinuta in detalii...ceea ce ma duce cu gandul ca ar face si alte masaje..nu arata rau doamna. Spor!
alexo9 Reputație: 38 Postat Iunie 17, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 17, 2022 Da, face finalizare prin "tehnici de masaj" la prețul de 250 lei. Ca zona Tic Tac.
baiatu2790 Reputație: 21 Postat Iunie 17, 2022 Postat Iunie 17, 2022 Salut poți pune link-ul te rog? Mersi
bonostar Reputație: 3 Postat Iunie 17, 2022 Postat Iunie 17, 2022 Face de toate, dar pe bani mulți. Dacă vrea cu tine, îți va expune oferta în timpul masajului. Bineînțeles ca masajul în sine va deveni mai slab după ce vei discuta oferta. Eu am ales o finalizare orala, protejat, la 250 lei. Sexul sărea de 400. Are cur mișto, dar pretențiile financiare sunt mari pt vârsta ei. 1
baiatu2790 Reputație: 21 Postat Iunie 17, 2022 Postat Iunie 17, 2022 Salutare, doar ce am ieșit acum de la aceasta doamna, am optat pentru meniul complet. Doamna este foarte primitoare, foarte curat, masajul de nota 10,dupa masaj a trecut la oral,protejat, dar foarte bun, îți arunca priviri, face și puțin deep. Normalul la fel a fost super este strâmtă și se simte super ok. Am achitat 450 de lei în total și pot spune ca a meritat din plin. De revenit!
benzema09 Reputație: 4086 Postat Iunie 17, 2022 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Iunie 17, 2022 Acum 4 ore, baiatu2790 a spus: Salutare, doar ce am ieșit acum de la aceasta doamna, am optat pentru meniul complet. Doamna este foarte primitoare, foarte curat, masajul de nota 10,dupa masaj a trecut la oral,protejat, dar foarte bun, îți arunca priviri, face și puțin deep. Normalul la fel a fost super este strâmtă și se simte super ok. Am achitat 450 de lei în total și pot spune ca a meritat din plin. De revenit! E blonda cumva? Pare promițătoare daca e tipa pe care o știu eu.
talibanu Reputație: 9696 Postat Iunie 17, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 17, 2022 Din pozele de pe facebook nu pare foarte atractiva sincer
baiatu2790 Reputație: 21 Postat Iunie 19, 2022 Postat Iunie 19, 2022 La 17.06.2022 la 23:25, benzema09 a spus: E blonda cumva? Pare promițătoare daca e tipa pe care o știu eu. Nu, este bruneta 1
Exc... Reputație: 13 Postat Iunie 19, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 19, 2022 Acum ceva timp meniul complet era 300 , femeia e din Iași , nu arată rau , dar nici nu excelează ! Masajul însă este foarte bine executat ! ultima data avea locație pe bd Mamaia acum 3-4 luni .
ionica2000 Reputație: 332 Postat Iunie 20, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 20, 2022 Salutare, Știe vreun coleg cum pot lua legătura cu doamna? Am sunat , i-am trimis mesaj pe Nr respectiv dar nu am primit nici un răspuns. Mulțumesc anticipat.
relu_cta Reputație: 179 Postat Iunie 20, 2022 Postat Iunie 20, 2022 FACE DE TOATE...dar pretul e mult prea sus pt ce ofera..parere personala..am fost..masajul..ok..finalizarea..prin masaj erotic..adica o laba..cinstita..decontat 200 ...pt sex am inteles ca vrea 400 ..pt mine e de nerevenit..la pretul asta 1
Dima74 Reputație: 477 Postat Iunie 21, 2022 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 21, 2022 Acum 16 ore, ionica2000 a spus: Salutare, Știe vreun coleg cum pot lua legătura cu doamna? Am sunat , i-am trimis mesaj pe Nr respectiv dar nu am primit nici un răspuns. Mulțumesc anticipat. Eu i-am scris pe wattsapp,a răspuns imediat.Am o programare,fac o recenzie după ce o încerc 😉 1
ionica2000 Reputație: 332 Postat Iunie 21, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 21, 2022 Ok colegu.
baiatu2790 Reputație: 21 Postat Iunie 21, 2022 Postat Iunie 21, 2022 Acum 19 ore, relu_cta a spus: FACE DE TOATE...dar pretul e mult prea sus pt ce ofera..parere personala..am fost..masajul..ok..finalizarea..prin masaj erotic..adica o laba..cinstita..decontat 200 ...pt sex am inteles ca vrea 400 ..pt mine e de nerevenit..la pretul asta Eu am dat 250 în plus pt sex, dar a meritat 😅, într-adevăr este destul de mult, asta e, creste motorina creste și futaiul😂😂
balaur22 Reputație: 36 Postat Iunie 21, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 21, 2022 On 6/17/2022 at 12:14 PM, baiatu2790 said: Salut poți pune link-ul te rog? Mersi nici eu nu gasesc anuntul.. il caut ca dementul pe olx si nimic..
relu_cta Reputație: 179 Postat Iunie 21, 2022 Postat Iunie 21, 2022 numai cauta..scrie i pe wap..te programezi..si la fata locului iti recita meniul..
tudor769 Reputație: 39 Postat Iunie 21, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 21, 2022 Este de 1 an in Cta . A lucrat in Mamaia acum sa mutat la tic tac . Este Ok aprox 43 primăveri , masaj relaxare 8 , erotic 9 , op 9 , np 9 . La normal se uda natural și dai ca surdul in toba . Ciocane tari . 1
felix001 Reputație: 603 Postat Iunie 21, 2022 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Postat Iunie 21, 2022 Sexul nu ma interesează,a , dacă face un oral plăcut, dar doar atit. Ma interesează masajul erotic de calitate.Avem 2 tipe la Constanța,care sunt foarte ok la masaj erotic,acum dacă a apărut și a 3 a , cu atit mai bine. 1
marioct Reputație: 26 Postat Iunie 21, 2022 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 21, 2022 Si eu le apreciez pe cele doua pe care nu le-ai menționat după nume,dar știm cu toții despre cine-i vorba Totusi,daca mergeți la Therme ,programați-va la un masaj cu o filipineza si va garantez ca nu ați mai trăit o astfel de experiența Atentie! Aceasta experiența nu-i pt disperații după sex 1
Dima74 Reputație: 477 Postat Iunie 28, 2022 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 28, 2022 La 21.06.2022 la 22:02, marioct a spus: Si eu le apreciez pe cele doua pe care nu le-ai menționat după nume,dar știm cu toții despre cine-i vorba Totusi,daca mergeți la Therme ,programați-va la un masaj cu o filipineza si va garantez ca nu ați mai trăit o astfel de experiența Atentie! Aceasta experiența nu-i pt disperații după sex Cine,unde este Therme?
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2022 Postat Iunie 28, 2022 Acum 1 minut, Dima74 a spus: Cine,unde este Therme? La iesire din Bucuresti... bagi pe waze sau pe maps Therme Bucuresti si iti da locatia exacta, nu mai stiu exact daca era la iesirea spre Otopeni, nu vreau sa gresesc... este cel mai mare centru de relaxare cu apa termala din Romania, plus aqua park tot termal... lux si opulenta, dar este super.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 28, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 28, 2022 3 hours ago, nicieu said: La iesire din Bucuresti... bagi pe waze sau pe maps Therme Bucuresti si iti da locatia exacta, nu mai stiu exact daca era la iesirea spre Otopeni, nu vreau sa gresesc... este cel mai mare centru de relaxare cu apa termala din Romania, plus aqua park tot termal... lux si opulenta, dar este super. Sau poate o fi vorba de Telese Terme? 😀
Dima74 Reputație: 477 Postat Iunie 28, 2022 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 28, 2022 Acum 6 ore, nicieu a spus: La iesire din Bucuresti... bagi pe waze sau pe maps Therme Bucuresti si iti da locatia exacta, nu mai stiu exact daca era la iesirea spre Otopeni, nu vreau sa gresesc... este cel mai mare centru de relaxare cu apa termala din Romania, plus aqua park tot termal... lux si opulenta, dar este super. A! Multumesc! Am avut rezervare de Rusalii,dar nu am mai fost pentru a fost urit afara.Nu știam exact la care Therme se referă.Multumesc nostromule!
marioct Reputație: 26 Postat Iunie 28, 2022 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 28, 2022 Acum 8 ore, nicieu a spus: La iesire din Bucuresti... bagi pe waze sau pe maps Therme Bucuresti si iti da locatia exacta, nu mai stiu exact daca era la iesirea spre Otopeni, nu vreau sa gresesc... este cel mai mare centru de relaxare cu apa termala din Romania, plus aqua park tot termal... lux si opulenta, dar este super. Greșești ….este cel mai mare din Europa si a fost construit de un investitor neamt;cred ca majoritatea clienților sunt străini si important este sa ajungi inainte sa aterizeze avioanele pe Otopeni ,ca altfel nu mai prinzi masaj cu asiatice.Cu 170 lei vei beneficia de un masaj pe care in mod sigur nu l-ai avut nici de la mama masajului !!! Eu ma duc lunar acolo si chiar sunt super mulțumit si de prețuri dar mai ales de condițiile excelente de acolo
rattan Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 10, 2022 La 17.06.2022 la 23:25, benzema09 a spus: E blonda cumva? Pare promițătoare daca e tipa pe care o știu eu. E una Cristina.....pare promițătoare...de ea e vorba?....frumusica...dar din discutii doar masaj...😕
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum