Sari la conținut

STYL & ELEGANTA 0775225092,si probabil multe alte numere :)))

Postări Recomandate

• Oras:cta
  • Oras:cta
Postat

Aveti grija la domnsoara ca nu poate sa suga pula cum trebuie din cauza nasului..... sa nu veniti cu recenzii negative ca e deranj🥶. Mare HATERI mai sunteti nimfomanilor !

• Haha 4
Postat

Are un nas 👃 cât o prăjină dacă și lindicul este la fel ai treabă multă cu doamna 🤣

• Haha 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Vai plm ...

Alta mulatra (negresa) ... ca si duceam lipsa 😀

Asta daca face pluta cu fata in sus, fug oamenii din apa si striga "Rechinul, rechinul" 😀😀

• Haha 3
Vizitator DrogosP
Reputație: 0
Postat
Acum 11 minute, playmaker a spus:

Vai plm ...

Alta mulatra (negresa) ... ca si duceam lipsa 😀

Asta daca face pluta cu fata in sus, fug oamenii din apa si striga "Rechinul, rechinul" 😀😀

🤣🤣🤣🤣

Postat

Păcat că poza este făcută numai din față că dacă era făcută din lateral cred că dobora toate recordurile mondiale

• Haha 2
Postat

După nas sigur este styl și eleganță după rămâne de văzut dacă și la păsărică este același styl și eleganță 🤣

• Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

Toata lumea se ia de nasu ei e mare am inteles dar fata are numai nas tite corp vagin  anus picioare brate cur nu are cum face sex cum o ia sus .Domnilor va rog sa fiti mai expliciti cu doamna.

• Minus 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat
Acum 12 ore, 12andrei123 a spus:

Toata lumea se ia de nasu ei e mare am inteles dar fata are numai nas tite corp vagin  anus picioare brate cur nu are cum face sex cum o ia sus .Domnilor va rog sa fiti mai expliciti cu doamna.

pai daca nimeni nu a fost la ea ,cine sa o recenzeze?

• Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Heiii dragii mei 💋

Vreau sa va zic ca …domnisoara sau doamna asta 🙄 acum lucreaza pe pozele mele …😠

Postat
12 minutes ago, ellaella22 said:

Heiii dragii mei 💋

Vreau sa va zic ca …domnisoara sau doamna asta 🙄 acum lucreaza pe pozele mele …😠

A lucrat pe toate pozele pe care le-a gasit. Asa ca, poti sta linistita. In curand o sa lucreze pe ale mele. 🤣🤣

• Haha 3
Postat
La 18.06.2022 la 15:25, s3f a spus:

Aveti grija la domnsoara ca nu poate sa suga pula cum trebuie din cauza nasului..... sa nu veniti cu recenzii negative ca e deranj🥶. Mare HATERI mai sunteti nimfomanilor !

Înseamnă că este adâncă în pi**ă. :)))

• Haha 1
Postat
Acum 27 minute, Mndhkr a spus:

Înseamnă că este adâncă în pi**ă. :)))

Adâncă ca o fântână seacă 🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...