alexandru2012 Reputație: 214 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:Reghin Oras:Reghin Partajează Postat Decembrie 7, 2022 @lidia20 Link spre comentariu
Alfinoo33 Reputație: 161 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Partajează Postat Decembrie 7, 2022 Acum 59 minute, MacArthur a spus: Alfon se poarta ca un adevarat domn cu fetele (mai multe au zis asta ca replica la recenziile sale), in el sigur poti avea incredere. E un pic mult prea dotat, si daca esti la inceput de... activitate sexuala mai hardcore, poate va durea un pic cu el la inceput, dar in rest n-ai cum sa fii dezamagita de el.😜 Nu sunt așa dotat ieste normal din naștere numai natural 😀😉🙂 1 Link spre comentariu
loveyougirl Reputație: 560 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Partajează Postat Decembrie 7, 2022 @lidia20 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Decembrie 7, 2022 Sustin. Astept de vara trecuta s-o cunosc. Mereu a intervenit ceva (80% la ea). Link spre comentariu
loveyougirl Reputație: 560 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Partajează Postat Decembrie 7, 2022 Deocamdată o avem pe @bryanna. Să ne bucurăm de ea. Azi am cunoscut-o și am rămas plăcut impresionat. Înainte sa plece vreau o ora cu ea. Merită. E o fată drăguță, frumoasă, sociabila pro client. Link spre comentariu
Alfinoo33 Reputație: 161 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Partajează Postat Decembrie 7, 2022 @lidia20 @paula26 @Tania_ @Ana.Maria 2 Link spre comentariu
loveyougirl Reputație: 560 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Partajează Postat Decembrie 10, 2022 @ralucarlkpentru că are sâni mari, e pe placul meu și al altora presupun. Link spre comentariu
loveyougirl Reputație: 560 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Partajează Postat Decembrie 10, 2022 Cum poate fi trecuta o fata la top? Care e procedura? Link spre comentariu
Kosti Reputație: 339 Postat Decembrie 10, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Partajează Postat Decembrie 10, 2022 Acum 3 ore, loveyougirl a spus: @ralucarlkpentru că are sâni mari, e pe placul meu și al altora presupun. Daaaa chiar avem aceasi pofta de femei😁 Top devine dupa 10recenzii primite de la cel putin membru serios contributor 1 Link spre comentariu
Ionut69ionut Reputație: 2 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Partajează Postat Decembrie 10, 2022 Stie cineva ceva de doamna de la eon? Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Decembrie 10, 2022 1 hour ago, loveyougirl said: Cum poate fi trecuta o fata la top? Care e procedura? Mai multi useri de incredere o propun... banuiesc. 1 1 Link spre comentariu
Kosti Reputație: 339 Postat Decembrie 10, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Partajează Postat Decembrie 10, 2022 Acum 15 minute, MacArthur a spus: Mai multi useri de incredere o propun... banuiesc. Vezi la intrebari frecvente.... Parca acolo am citit 3 Link spre comentariu
Membru Premium masterblaster Reputație: 919 Postat Decembrie 10, 2022 Membru Premium Partajează Postat Decembrie 10, 2022 2 hours ago, Ionut69ionut said: Stie cineva ceva de doamna de la eon? Sunt care practica si la birou? 2 Link spre comentariu
Ionut69ionut Reputație: 2 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Partajează Postat Decembrie 10, 2022 Acum 2 ore, masterblaster a spus: Sunt care practica si la birou? Avea locatia in spate la eon Link spre comentariu
loveyougirl Reputație: 560 Postat Decembrie 11, 2022 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Partajează Postat Decembrie 11, 2022 @Ioana_ se pare că nu se ține de promisiune blondina. Deși nu era ceva wow, ceva mă făcea să merg la ea. Avea ea ceva special.Era o companie plăcută. Poate s-a lăsat de meserie, că nu am văzut recenzii din alte județe. Link spre comentariu
fakeagent22b Reputație: 682 Postat Decembrie 11, 2022 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Decembrie 11, 2022 56 minutes ago, loveyougirl said: @Ioana_ se pare că nu se ține de promisiune blondina. Deși nu era ceva wow, ceva mă făcea să merg la ea. Avea ea ceva special.Era o companie plăcută. Poate s-a lăsat de meserie, că nu am văzut recenzii din alte județe. Răbdare...încă nu s-a terminat luna Decembrie (Ioana e wow dacă compania ei este ceea ce ai nevoie...pe mine mă face să mă simt mult mai tânăr și nu numai...) Link spre comentariu
loveyougirl Reputație: 560 Postat Decembrie 11, 2022 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Partajează Postat Decembrie 11, 2022 Cam la fel am simțit şi eu. Ne înțelegeam bine. Se încadra in ceea ce imi Doream. Link spre comentariu
fakeagent22b Reputație: 682 Postat Decembrie 11, 2022 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Decembrie 11, 2022 9 minutes ago, loveyougirl said: Cam la fel am simțit şi eu. Ne înțelegeam bine. Se încadra in ceea ce imi Doream. Și zici că nu era ceva wow...😂 ar trebui să te hotărăști... O aștept și eu😊 Sper să vină 🙏 Link spre comentariu
loveyougirl Reputație: 560 Postat Decembrie 11, 2022 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Partajează Postat Decembrie 11, 2022 Wow mă refer la ceea ce imi place să ofere o femeie și anume gfe cât mai ridicat. Dar ea îmi plăcea. Si dupa atâtea vizite a crecut gfe-ul și deja altfel era, cunoscandu-ne cât de cât. Link spre comentariu
loveyougirl Reputație: 560 Postat Decembrie 11, 2022 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Partajează Postat Decembrie 11, 2022 Vine preferata mea. Cine ar fi crezut? @Alexya35esti binevenită! 1 1 Link spre comentariu
Alfinoo33 Reputație: 161 Postat Decembrie 11, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Partajează Postat Decembrie 11, 2022 Acum 14 ore, Ionut69ionut a spus: Avea locatia in spate la eon Bună cum ziceți și voi nu iera wow femeia dar cănta la pulă avea ceva special voare sa retras ? 3 Link spre comentariu
loveyougirl Reputație: 560 Postat Decembrie 11, 2022 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Partajează Postat Decembrie 11, 2022 Sper ca nu Link spre comentariu
loveyougirl Reputație: 560 Postat Decembrie 11, 2022 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Partajează Postat Decembrie 11, 2022 Oricum vine preferata mea si o voi vizita doar pe ea. Link spre comentariu
betoven Reputație: 42 Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 La 10.12.2022 la 19:32, Ionut69ionut a spus: Stie cineva ceva de doamna de la eon? Nu am mai dat de ea de multi ani. Mona sau Simona parca avea numele de scena. La oral era buna de tot, iti umplea pula cu saliva maxim. 1 Link spre comentariu
Ionut69ionut Reputație: 2 Postat Decembrie 12, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Partajează Postat Decembrie 12, 2022 Acum 12 minute, betoven a spus: Nu am mai dat de ea de multi ani. Mona sau Simona parca avea numele de scena. La oral era buna de tot, iti umplea pula cu saliva maxim. Exact colegu, pentru saliva aia o caut daca dai de ea sami dai si mie nr ca mie dor de gurita ei 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum