Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 13, 2014 Daca erai femeie te luam si in brate da sunt-em 3 femei jur pe mama
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2014 da sunt-em 3 femei jur pe mama Femei cu pula
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 13, 2014 Femei cu pula nuuuuuuu ce prostii vorbesti http://www.youtube.com/watch?v=T6MifRd2htE
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2014 Daaaa! E bine ca "este-ti" 3 femei si e bine ca avem si recuperatori smecheri pe forum...stim lacine sa apelam daca ne ataca cainele Nicoletei
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2014 Daaaa! E bine ca "este-ti" 3 femei si e bine ca avem si recuperatori smecheri pe forum...stim lacine sa apelam daca ne ataca cainele Nicoletei Nu sunt recuperator, era o gluma dar daca vrei sa vezi cu adevarat cine sunt, iti arat.
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2014 Ok...te sun eu pe fix
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2014 Curios faptul ca @ Troleiscoviciulos nu a intrat inca pe topicul asta foarte ofertant....nu?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2014 Stai in ghete!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 13, 2014 Curios faptul ca @ Troleiscoviciulos nu a intrat inca pe topical asta foarte ofertant....nu? Troleiscoviciulos este retras iar Bennykill este off dinainte de a se deschide acest topic. Deci nu e nimic asa curios. Sau ma rog pentru moment nu e curios.
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 13, 2014 Nu sunt recuperator, era o gluma dar daca vrei sa vezi cu adevarat cine sunt, iti arat.uimeste-ma arata-mi cine esti :350x
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2014 Il asteptam pe Benny Kill, repet, topicul este ff. ofertant.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 13, 2014 Il asteptam pe Benny Kill, repet, topicul este ff. ofertant. Am inteles eu unde bati, ce n-am inteles eu e de ce acum ? Parca se putea zice cate ceva de mai demult timp, dar s-a tacut.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2014 Coane Gabi, am asteptat cu totii sa vedem pana unde duce nesimtirea....duce departe....
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 13, 2014 Ma depaseste. Voi stiti mai bine ce e de facut.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2014 Il chemam pe Ventrino sa rezolve 3 4
trifazic Reputație: 704 Postat Februarie 13, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Februarie 13, 2014 Il asteptam pe Benny Kill, repet, topicul este ff. ofertant.Pana vine Cactus/Sofi/Troleu/BennyKill spune mata ce-a facut ca sa invete si ceilalti din greselile altora. Lumineaza-i fata
BennyKill Reputație: 2 Postat Februarie 14, 2014 Oras:pe gard Oras:pe gard Postat Februarie 14, 2014 Hooopa,ce avem noi aici?D-nul Picon este curios de ce nu am intrat pe acest topic?Am fost la baute cu niste baieti de pe forum,probleme? Pisicuts,te rog frumos,verifica-mi si mie IP-urile pe care ma loghez constant si confirma sau infirma daca corespund cu cele ale lui Sofisticatu.Multumesc!Dupa aceea continuam discutia d-le Picon.V-a confirmat cineva ca eu as fi Sofisticatu?Scria,el,cumva de mana si ni se aseamana scrisul in asa fel incat sa fim inconfundabili?Cazul Sofisticatu il stiu si eu foarte bine.Nu va intrebati de unde pt ca stiti dvs mai bine pe unde ati vorbit sau mai bine spus,pe unde nu ati vorbit.Si din cate am aflat eu,stiam ca este vorba de o suma in jurul a 1800-1900 ron,cca 400 euro,nicidecum 2000 euro cum a afirmat deep waters mai sus.Vad ca nu a
BennyKill Reputație: 2 Postat Februarie 14, 2014 Oras:pe gard Oras:pe gard Postat Februarie 14, 2014 Vad ca nu ati avut obiectii la suma de 2000 euro,este suma reala si s-a auzit in popor altceva?Ma indoiesc! Am sa revin! P.s si nu mai imi purtati mie de grija cand intru si pe ce topic intru Va multumesc!
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 14, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 14, 2014 Bre, sa lasam IP-urile....Nu-i mai usor sa spui cu cine ai fost la bauta dupa forum? Daca ei sunt de acord si confirma, atunci e clar ! Nu esti cel care spune Picon. ON TOPIC : Crina, sper sa nu fie in zadar. Ti-ai luat macar un Iphone de banutii baietilor ....Daca da, poti sa-i raspunzi la SMS/TELEFON macar lui princhidem ? Daca nu e iphone, atunci un smart TV cu skype ? Da-le add si celorlalti deponenti. Merci
BennyKill Reputație: 2 Postat Februarie 14, 2014 Oras:pe gard Oras:pe gard Postat Februarie 14, 2014 Euflo,nu sunt useri cu notorietate pe forum,dar cum lumea este mica si vorba zboara,toate se afla la un moment dat.Dand nume,as rascoli alte cacaturi si nu are niciun rost.Daca Picon poate aduce un singur user care sa confirme ca Trollescoviciulos este Sofisticatu,sa o faca ,altfel sunt doar vorbe goale aruncate la un pahar de.....vorba V-am salutat!
deep waters Reputație: 414 Postat Februarie 14, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Februarie 14, 2014 E sezonul de bibani, ca trag rau la undita! Sau momeala!Ete ca erai ooff line, ete ca nu mai erai.Sincer iti zic, eu am auzit la cel putin mana a treia, daca nu mai rau. Si eram deja luat. Nici n-am dat importanta atunci, ca nu l-am cunoscut pe Sofi sau cum si-o mai zice. Deci habar nu am daca sunt fapte sau cifre corecte. Cei vizati (tzepuitzi) ar trebui sa zica. Vad ca doar Picon s-a facut a confirma ceva pana acum. Deci ceva ar fi!Dar vad ca cineva a mai aruncat o vorba si curand disparutul BK a reaparut. Si culmea, are si el niste informatii despre subiectul in cauza. Un user nou (de ieri), total no name, dar informat nene, nu gluma! Si tocmai ce fuse la baut cu neshte useri de acilea, de pe forum.Ne lasi?Pute rau! Si tind sa cred ca 2000E era suma minima, daca nu cumva "fraierii" de joi au pus botul mai rau. Sa-mi fie cu iertare, n-o zic cu rautate! Legenda:Fraier = Baiat bun si milos 2
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 15, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 15, 2014 baa baieti, am si eu nevoie de niste bani, cum facem?!? va caut eu sa ma sunati voi?
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2014 Suna-ma tu! Tocmai am probat noua tiparnita de euroi si mi-au iesit vreo 10.000 cu mici defecte dar te descurci tu cu ei; faci cumparaturi in locuri mai intunecoase
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 15, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 15, 2014 nuuu, eu vreau 600 ron in doua transe..
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 16, 2014 Inainte de "caderea" site-ului am postat un raspuns adresat lui Benny Kill care a ramas suficient timp pentru a fi citit de cei ce s-au nimerit sa fie logati si au fost interesati (cateva ore). Am confirmarea de la 2 usesri. Acum, dupa "reparea site-ului, vad ca postarea a disparut. Ma indoiesc ca din cauza defectiunii, din moment ce a fost vizibila timp de cateva ore. Pisicuts, astept explicatii. Avand in vedere si lipsa de reactie la "cazul Crina" multi useri ar putea crede ca incurajezi escorcheria.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum