Sari la conținut

EMA503 0745423503

Ema503

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat
On 6/30/2022 at 4:52 AM, macarons said:

Da. Aceasta tipa, Ema, este colega de apartament cu Roxana, o tipa mai plinuta. 

Nu mai avea colega de cel putin 1 an jumate.

(Are niste buzite care ma sperie. 

https://barbarapicci.com/2014/05/25/fotostoria-13-invio/marty-feldman/     )

Servicii de 10. Daca te pui bine. (Eu am avut o interdictie in pasaport, cam asa punea cate o luna, doar ca dupa am descoperit vreo 3 - 4 filoane aurifere, si cam asta a fost)

Postat

Salutari dragilor, astazi ma găsiti pana la 21:00 😘😘 Aștept programari!

• Like 1
Postat

Astazi sunt disponibila pana la 19:00 dragilor 😘😘

• Like 1
Postat

Ema, ne spui și nouă ce elixir al tinereții folosești dacă în 6 ani ai îmbătrânit doar unul?

Realistic vorbind, dacă prin 2016/7 când te-am vizitat prima oară aveai 19 ani, acum ai avea minim 25, dar cum și atunci probabil aveai vreo 22 minim, bănuiesc că ai vreo 28 acum.

PS, sper că ați schimbat mizeria aia de pat care scârțâia la orice mișcare :))

Lăsând toate astea deoparte, experientele mele cu Ema au fost mereu okay.

Face cam ce i se cere, poți schimba vreo două vorbe și e genul care arată ca o tocilară sexy cu ceva forme faine.

Și printre puținele care reușea să facă Deep.

Eu mai revin, dar să scoată Bullshit ăsta de 20 de ani din anunț, că deja sunt prea mulți ani cu vrăjeala asta

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat

Vorbele trec pe lângă ea, ca aerul pe lângă avioane.

Dacă vrei să ai niște clienți loiali sau încerci să mai culegi oameni de pe forum, îți sugerez onestitatea și comunicarea, nu ignoranta și vrăjeală că ai 20 de ani de 8 ani încoace, și niște poze din 2017 cărora le spui că sunt noi.

Potențial mare sau prezent de atâta timp și "exploatat" foarte prost

• Like 3
  • Minus 1
Postat
10 minutes ago, jebediah91 said:

Vorbele trec pe lângă ea, ca aerul pe lângă avioane.

Dacă vrei să ai niște clienți loiali sau încerci să mai culegi oameni de pe forum, îți sugerez onestitatea și comunicarea, nu ignoranta și vrăjeală că ai 20 de ani de 8 ani încoace, și niște poze din 2017 cărora le spui că sunt noi.

Potențial mare sau prezent de atâta timp și "exploatat" foarte prost

Cred ca exagerezi. Nu are 28. E pe la vreo 23-24, pe-aici.

Postat

Sunt tânăra si neliniștită, asta e important, vârstă este doar un număr parca așa se spunea nu? Si da mai pun câte o poza din ce mai am prin telefon de atenție cand nu am chef sa imi fac una si nu înteleg de ce e asa mare problemă atata timp cat eu fizic nu m am schimbat

• Like 4
  • Haha 1
  • Oras:Iasi / Vaslui / Suceava / Botosani / Romania
  • Oras:Iasi / Vaslui / Suceava / Botosani / Romania
Postat

Salutari, 

Am fost de curând (sau nu chiar) la aceasta domnișoara (estimez între 25-27 ani ca tot se discuta pe aici). 

Aspect: 9 - Arata bine, corp ok, comuna la fata. Sâni medii, parca molcuti dar nu lăsați (dpmdv), fund mare. Per ansamblu bunisoara. 

ON: 9,95 - destul de bun, DT, lins, tot ce trebuie, CIM

Atitudine: 10 - placuta, fumat, discutat, apoi acțiune 

NP - nu am apucat ca la ce face la oral dacă ești nefutut de vrei 3-4 zile nici nu apuci sa te bucuri prea mult. 

Cadou: nu mai știu, sincer, cred ca 150.

Probleme: nu am mai reușit sa ma sincronizez cu ea 😅. Acu, poate ceva nu i-a plăcut la mine si îmi da cu flit. Treaba ei! 

Numai bine! 😎

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat

Cum plm să spui că nu e nici o problemă să ne spui nouă că ai 20 de ani când tu ai măcar 28? :)))

Ce vrajeli sunt astea că vârsta e doar un număr?

Poze noi nu ai actualizate nici alea de câteva ani.

Data viitoare vin și eu la tine și te plătesc cu 50 de lei în loc de cât e ora, că tot bani sunt.

Cu atitudine de asta o să ai doar de pierdut, și nesimțirea asta chiar nu cred că o să fie trecută cu vederea. (Vârstă falsă și poze vechi)

• Like 5
  • Minus 1
Postat
On 7/19/2022 at 2:17 PM, Ema503 said:

560751F6-B67C-4A27-95B1-32D30A37C8C7.jpeg

Cunoscatorii mai caracterizeaza coapse de genu prin   " tine nuca".

Dar aici avem chiar  un triunghi echilateral cu laturi convexe , care iar fi prins bine chiar si lui Buonarroti.  Daca punem si sanii, si serviciile, sunt de acord cu conu Baron ca merita smotocita. Parerea mea e ca se califica intr-un tablou de 8 al Iasului. 

• Like 1
Postat
La 14.08.2022 la 17:50, sofer100 a spus:

Cunoscatorii mai caracterizeaza coapse de genu prin   " tine nuca".

Dar aici avem chiar  un triunghi echilateral cu laturi convexe , care iar fi prins bine chiar si lui Buonarroti.  Daca punem si sanii, si serviciile, sunt de acord cu conu Baron ca merita smotocita. Parerea mea e ca se califica intr-un tablou de 8 al Iasului. 

Multumesc petru recenzie 😘🙏

• Like 1
Postat
La 13.08.2022 la 23:41, jebediah91 a spus:

Cum plm să spui că nu e nici o problemă să ne spui nouă că ai 20 de ani când tu ai măcar 28? :)))

Ce vrajeli sunt astea că vârsta e doar un număr?

Poze noi nu ai actualizate nici alea de câteva ani.

Data viitoare vin și eu la tine și te plătesc cu 50 de lei în loc de cât e ora, că tot bani sunt.

Cu atitudine de asta o să ai doar de pierdut, și nesimțirea asta chiar nu cred că o să fie trecută cu vederea. (Vârstă falsă și poze vechi)

Data viitoare nu o sa mai vii la mine 🥲 si ca sa nu mori curios am 24 de ani, puteai sa vorbim despre asta când ai fost la mine

• Like 1
Postat

Astazi sunt disponibila  pentru programări  pana la ora 19 pupici 😘

• Like 1
  • Oras:Printre straini
  • Oras:Printre straini
Postat
La 05.09.2022 la 11:11, Ema503 a spus:

O săptămana minunată tuturor 😘

Buna,

Maine esti disponibila ?

Daca da..eventual un program in care sa fii de gasit..nu de alta dar pasarica de la mansarda mai are ciclu mental pe la ore fantoma..🤪  

• Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat

In cautare de ceva nou am trecut si eu pe la Ema si nu mi-a parut rau deloc.

Locatie: 9. binecunoscuta zona Lazar, care mie nu-mi place de loc. Total lipsit de intimitate. Apartmanetul, insa, are tot ce trebuie.

Fata: 9, Blonda, inaltuta, frumusica la fata. Are forme frumoase. Sanii imi plac in mod deosebit. Interesant si motul de jos. (Roza pastreaza recordul).

ON: 9. Tehnica foarte buna, umed, ruperi de ritm, atentie la sateliti, DT, CIM, priviri patimase in ochi.

NP: 9. Tehnica buna si aici. Este implicata, iti arata ca ii face placere.

AP:  nu practica. Mare pacat.

GFE 10. M-am simtit foarte bine in compania ei. Ai ce discuta cu ea. Nu se grabeste, Initiaza preludiu, FK, sarutari peste tot. Nu cere banii inainte, nu se uita la ceas. La final nu fuge imediat la baie is apoi in haine, semn ca e timpul sa pleci.

Halat 150/250 - raport excelent calitate pret.

Eu mai revin.

Sa ne creasca cucu!

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
On 12/13/2022 at 4:51 PM, Stromeleaguj said:

Locatie: 9. binecunoscuta zona Lazar, care mie nu-mi place de loc. Total lipsit de intimitate. 

Fata: 9, Are forme frumoase. Sanii imi plac in mod deosebit. Interesant si motul de jos. (Roza pastreaza recordul).

NP: 9. Tehnica buna si aici. Este implicata, iti arata ca ii face placere.

GFE 10. M-am simtit foarte bine in compania ei. Ai ce discuta cu ea. Nu se grabeste, Initiaza preludiu, FK, sarutari peste tot. Nu cere banii inainte, nu se uita la ceas. La final nu fuge imediat la baie is apoi in haine, semn ca e timpul sa pleci.

raport excelent calitate pret.

Pt mine Lazar e locatia preferata. 

Fata e subevaluata si ca aspect si mai ales ca actiune si atitudine. La aspect au fost pe aici vreo 2 discutii total aiurea, privind varsta. Eu personal sunt destul de pretentios la capitol, insa imaginea arata ceva pe la 24, max25. 

La GFE mi se pare foarte naturala. O prezenta tonica, cu o comunicare ca-ntre persoane apropiate.

Pt mine problema principala a fost ca nu ne potrivim la program. Pt altii e posibil ca problema sa fie , vorba nasului, ca "s-a vazut".

Atata timp cat sistemul nu permite intruziunea civilelor in aceasta activitate, e bine sa "udam" / cultivam florile locale.  

• Like 3
  • Membru Premium
Postat
Acum 17 minute, sofer100 a spus:

Pt mine Lazar e locatia preferata. 

Fata e subevaluata si ca aspect si mai ales ca actiune si atitudine. La aspect au fost pe aici vreo 2 discutii total aiurea, privind varsta. Eu personal sunt destul de pretentios la capitol, insa imaginea arata ceva pe la 24, max25. 

La GFE mi se pare foarte naturala. O prezenta tonica, cu o comunicare ca-ntre persoane apropiate.

Pt mine problema principala a fost ca nu ne potrivim la program. Pt altii e posibil ca problema sa fie , vorba nasului, ca "s-a vazut".

Atata timp cat sistemul nu permite intruziunea civilelor in aceasta activitate, e bine sa "udam" / cultivam florile locale.  

Cine n-a pus măcar un strop la rădăcina acestei "floare" locală, cum îi spui tu, nu-i timpul pierdut. Este una dintre cele mai deosebite femei în momentul de față pe Iași, din toate punctele de vedere. Am vizitat zile trecute o fetiță de pe forum ( n-am scris nimic despre această vizită și nu cred că voi scrie), cu servicii de mijloc care e la genunchiul broaștei față de Ema la toate capitolele. Dacă voi găsi vreo portiță sigur o voi revizita.

• Like 2

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

• Oras:Buzau
Postat

E valabil nr de anunt? Ar fi ciudat sa ma fi blocat având în vedere că nu am mai avut interacțiuni pana acum cu ea. 

• Like 1
Postat
3 hours ago, elxandre said:

E valabil nr de anunt? Ar fi ciudat sa ma fi blocat având în vedere că nu am mai avut interacțiuni pana acum cu ea. 

Pasul 1 e sa vezi daca anuntul de pe publi e activ in zi.

Eu din cate o stiu lucreaza mai office. Si e bine sa suni mai devreme pt programare. Nu stiu daca sta dupa 5 , daca nu are anuntate programari. 

• Like 1

Postat
Acum 22 ore, sofer100 a spus:

Pasul 1 e sa vezi daca anuntul de pe publi e activ in zi.

Eu din cate o stiu lucreaza mai office. Si e bine sa suni mai devreme pt programare. Nu stiu daca sta dupa 5 , daca nu are anuntate programari. 

Era activ, probabil sunt blocat

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...