iubaretu2007 Reputație: 47 Postat Iulie 7, 2022 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Iulie 7, 2022 S-a futut cu unul si cu altul, apoi i-a spus idiotului de Iosif cum ca a rămas gravida cu Sfântul Duh. Ala, prost gramada, a muscat - o. Săracul Isus, sa-i spună tata lui Sfântul Duh. Cum plm vine asta? 3
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iulie 7, 2022 1 oră în urmă, iubaretu2007 a spus: S-a futut cu unul si cu altul, apoi i-a spus idiotului de Iosif cum ca a rămas gravida cu Sfântul Duh. Ala, prost gramada, a muscat - o. Săracul Isus, sa-i spună tata lui Sfântul Duh. Cum plm vine asta? Eu cre'că tu ești un șmecher d-ăsta cu mintea dășchisă, probabil când erai mic te puneau să dormi cu fetele, ca nu cumva să te apuci de futut... I-ați ceva de calMare și fă-ți rost de o cană cu apă rece, că lamuie îți dăm noi...că prea ești de iubăreț dă batjocură 1 1
iubaretu2007 Reputație: 47 Postat Iulie 7, 2022 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Iulie 7, 2022 Acum 22 minute, Beton_Armat a spus: Eu cre'că tu ești un șmecher d-ăsta cu mintea dășchisă, probabil când erai mic te puneau să dormi cu fetele, ca nu cumva să te apuci de futut... I-ați ceva de calMare și fă-ți rost de o cană cu apă rece, că lamuie îți dăm noi...că prea ești de iubăreț dă batjocură Corect e 'ia-ti', da-te-n sbz de habarnist infect.
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iulie 7, 2022 Acum 16 minute, iubaretu2007 a spus: Corect e 'ia-ti', da-te-n sbz de habarnist infect. M-ai prins bălălăule 🤷🏻 Ia p-a mea în gură cîți dinți are ? 😆🤣😂 Ia vezi, e corect ? 🙆🏻 1
Vizitator creiergigant Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Postat Iulie 8, 2022 Deci cucklozeala a existat pana si in biblie aparent, practic in biblie este dovada scrisa ca femeile erau niste curve penale care se futeau cu cine apucau in timp ce barbatul era plecat la munca, si minteau de inghetau apele ca erau acasa cuminti. Pana si Shimi Skywalker era vorba ca era un fel de fecioara maria ca l-a avut pe Anakin imaculat, dar fanii nerzi au zis ca cum domne nu are cum ca sigur s-a babardit ea cu un Jedi pe ascuns, de a trebuit pana la urma in comics sa il faca pe Sheev Palpatine sa il creeze pe Anakin in pantecul ei, folosind lectiile de la fostul sau maestru Darth Plageius cel intelept pe care l-a omorat dupa ce a invatat sa faca asta, si ironic s-a folosit de povestea lui la teatru sa il corupa sa devina Darth Vader Chiar ati auzit despre tragedia lui Darth Plageus cel intelept?
UGLYSLUTS Reputație: 50 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Toate femeile sunt curve din nastere asta este scopul lor pe pamant 1
Vizitator ioann04 Reputație: 0 Postat August 11, 2022 Postat August 11, 2022 La 08.07.2022 la 0:01, iubaretu2007 a spus: S-a futut cu unul si cu altul, apoi i-a spus idiotului de Iosif cum ca a rămas gravida cu Sfântul Duh. Ala, prost gramada, a muscat - o. Săracul Isus, sa-i spună tata lui Sfântul Duh. Cum plm vine asta? Nesimțit de 2 bani ...era să uit că poți găsi dejecții pe forum 😉
tomson Reputație: 5778 Postat August 11, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 11, 2022 @ pisikutz ar fi bine sa se inchida o asemenea rusine de topic nu va faceti pacate aiurea ca avem oricum destule mai e si postul Preacuratei 1
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat August 12, 2022 Postat August 12, 2022 Acum 4 ore, tomson a spus: @pisicuts închide acest topic
bogdanst563 Reputație: 37 Postat August 12, 2022 Oras:buzau Oras:buzau Postat August 12, 2022 La 08.07.2022 la 0:01, iubaretu2007 a spus: S-a futut cu unul si cu altul, apoi i-a spus idiotului de Iosif cum ca a rămas gravida cu Sfântul Duh. Ala, prost gramada, a muscat - o. Săracul Isus, sa-i spună tata lui Sfântul Duh. Cum plm vine asta? Coaie....Te blestem sa mori de sida si o blestem pe mata sa moara in cacat. Nu stiu cine pula mea te a nascut dar sigur era o muista aia....Numai o muista poate sa scoata pe lume retarzi prosti si dobitoci ca tine....Daca eram moderator iti dadeam ban la Digi in pula mea sa nu mai ai internet deloc 2
pansacola77 Reputație: 108 Postat August 12, 2022 Oras:Europe Oras:Europe Postat August 12, 2022 cred ca acet topic a depasit orice limita a bunului-simt si trebuie inchis! 1 1
Postări Recomandate