just_evo Reputație: 280 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2022 Acum 6 minute, KimInLove a spus: Tu ce cauti pe topicul asta ? am interdictie pe forum si n-am aflat eu sau care-i problema ? ascult. Închide-l și pe ăsta, că ăsta e mersul. Când nu-ți mai convin părerile și te ia lumea la mișto pentru contentul pe care-l postezi, o dai în lambada.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Just now, just_evo said: Închide-l și pe ăsta, că ăsta e mersul. Când nu-ți mai convin părerile și te ia lumea la mișto pentru contentul pe care-l postezi, o dai în lambada. Cu ce ma ia ma amaratule lumea la misto ? la misto va luati voi insiva fiindca traiti din inchipuiri si tastati numai tampenii la adresa unor oameni despre care n-aveti nici o idee . Topicul asta l—‘am deschis cu alta intentie. Si am continuat cu alta. da raport sa fie inchis daca tot te vezi asa mare smecher :)))
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Acum uite ca am chef sa continuu cu Playlist-ul meu. topice mi-au fost deschise tot timpul. Acum e randul meu sa le deschid .
just_evo Reputație: 280 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2022 Acum 2 minute, KimInLove a spus: Cu ce ma ia ma amaratule lumea la misto ? la misto va luati voi insiva fiindca traiti din inchipuiri si tastati numai tampenii la adresa unor oameni despre care n-aveti nici o idee . Topicul asta l—‘am deschis cu alta intentie. Si am continuat cu alta. da raport sa fie inchis daca tot te vezi asa mare smecher :))) Cu ce sunt amărât? Poate că sunt. Banii de casă i-am făcut din creier, n-am dat cu fruntea-n buric ca tine. Cum e viața la FLAT? Nu raportez pe șleau și nu sunt dușmănos, eu ți-o zic în față 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Incearca sa ma opresti din a-mi posta melodiile preferate vezi si tu daca reusesti. eu zic ca Nu o sa reusesti. Incearca. Vezi ce iese.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Just now, just_evo said: Cu ce sunt amărât? Poate că sunt. Banii de casă i-am făcut din creier, n-am dat cu fruntea-n buric ca tine. Cum e viața la FLAT? Nu raportez pe șleau și nu sunt dușmănos, eu ți-o zic în față E foarte buna viata la Flat. Am gradina vecinului la Parter pe care o pot folosi in orice moment. Esti amarat asa ca persoana , nu din punct de vedere financiar. imi pari cam trist de viata , plictisit si ofticat pe Libertatea mea de miscare si de exprimare.
just_evo Reputație: 280 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2022 Acum 4 minute, KimInLove a spus: Incearca sa ma opresti din a-mi posta melodiile preferate vezi si tu daca reusesti. eu zic ca Nu o sa reusesti. Incearca. Vezi ce iese. N-am de ce să fac asta, ar fi absurd. Ce am eu cu melodiile tale? Știi vorba aia, nu mă cac în gusturile tale. Eu scriu la inepțiile și melodramele tale, că sunt haioase.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Presupun ca observi ca eu continuu sa atasez melodiile din Playlist ca sa il am la indemana cand sustin sesiunile .
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 1 minute ago, just_evo said: N-am de ce să fac asta, ar fi absurd. Ce am eu cu melodiile tale? Știi vorba aia, nu mă cac în gusturile tale. Eu scriu la inepțiile și melodramele tale, că sunt haioase. Dar vad ca stii sa iti cauti bagare de seama cu mine :)))))
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 3 minutes ago, just_evo said: Ce am eu cu melodiile tale? Știi vorba aia, nu mă cac în gusturile tale. Exact, te poti caca linistit in ale tale.
just_evo Reputație: 280 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2022 Acum 8 minute, KimInLove a spus: E foarte buna viata la Flat. Am gradina vecinului la Parter pe care o pot folosi in orice moment. Esti amarat asa ca persoana , nu din punct de vedere financiar. imi pari cam trist de viata , plictisit si ofticat pe Libertatea mea de miscare si de exprimare. Toți avem perioade când suntem triști, trebuie să avem maturitatea să recunoaștem. Chiar nu sunt trist în perioada asta, doar îți par. Păi e circul de pe lume pe topicurile tale, e de bun augur.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 2 minutes ago, just_evo said: Toți avem perioade când suntem triști, trebuie să avem maturitatea să recunoaștem. Chiar nu sunt trist în perioada asta, doar îți par. Păi e circul de pe lume pe topicurile tale, e de bun augur. Si tu tragi la circ. Nu esti cu nimic mai deosebit. alte reclamatii mai ai ? Ca am client in curand. Eu intr-o zi buna mi-am scos banii pe chirie , facturile la electricitate si la caldura , plus Council Tax care e separat. e normal sa-mi permit sa imi ordonez melodiile sau sa spun ce am de zis atunci cand se incearca insistent sa raspund.
just_evo Reputație: 280 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2022 Nu ne-ai spus cum e viața la FLAT!?!? Știai că FLAT vine din românescul "flatulență"? 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 1 minute ago, just_evo said: Nu ne-ai spus cum e viața la FLAT!?!? Știai că FLAT vine din românescul "flatulență"? Am Spus mai sus . Invata sa citesti ca nu repet . am clientul la duș. La revedere ! 1 hour plus Extra Charge, ma doare-n cot de tastarile tale inutile. I’m Top.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 47 minutes ago, just_evo said: Nu ne-ai spus cum e viața la FLAT!?!? Știai că FLAT vine din românescul "flatulență"? Am invatat sa nu mai dau nici macar 2 cenți pe parerile unor oameni care ma tin in loc 🥱
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum