Sari la conținut

propuneri pentru top

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
Acum 53 minute, Razzvan1976 a spus:

scarlxxrd......Nu ti a placut ca am aprobat?

nu imi place ca pupi in cur toata lumea pe forum. incearca sa fi autentic, arata-ne cine esti, nu ai nevoie de prieteni sa existi, nu primesti pizda mocha daca esti super lingusitor, nu te respecta nimeni daca nu te respecti singur si nu decizi sa fi autentic si real. mor de nervi cand vad ca deviezi de la linguseala la cearta si inapoi, exista la tine si un comment neutral? ai gasit candva coite in pantaloni care ii porti? da si tu reset si incearca sa fi real cu noi si mai ales real cu tine si iti garantez ca ai suta la suta liniste si respect asa cum este acutal si cum era atunci cand erai inca laxativluther nu o sa ai nici o data success.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
1 hour ago, scarlxxrd said:

nu imi place ca pupi in cur toata lumea pe forum. incearca sa fi autentic, arata-ne cine esti, nu ai nevoie de prieteni sa existi, nu primesti pizda mocha daca esti super lingusitor, nu te respecta nimeni daca nu te respecti singur si nu decizi sa fi autentic si real. mor de nervi cand vad ca deviezi de la linguseala la cearta si inapoi, exista la tine si un comment neutral? ai gasit candva coite in pantaloni care ii porti? da si tu reset si incearca sa fi real cu noi si mai ales real cu tine si iti garantez ca ai suta la suta liniste si respect asa cum este acutal si cum era atunci cand erai inca laxativluther nu o sa ai nici o data success.

Liniste am, ma hranesc cu adevarul, stai linistit

RESPECT

Link spre comentariu
1 hour ago, scarlxxrd said:

Nu stiu cine este laxativ luter, crede ma baaa😮

Link spre comentariu
On 7/15/2022 at 8:14 PM, vasytalia said:

hai ca esti amuzanta tare. scrii de parca nu stim toti ce se intampla aici. Dar acum nu despre asta este vorba ci despre faptul ca iti cam tremura PIELEA de frica sa nu ajunga fatuci tinere si frumoase cu servicii impecabile care nu au nevoie sa isi stearga recenziile nefavorabile asa cum faci (si) tu. 

ce faci galagie ??

Link spre comentariu
2 hours ago, talibanu said:

Ultima data cand m-am uitat, alina era deja acolo :)

Am uitat sa specific,cele doua sunt singurele care merita la top.Adica dai un ban,si ramai cu amintiri de povestit la batranete.

Restul sunt fete foarte ok majoritatea,dar nu chiar de poveste.

• Mersi 1
Link spre comentariu

felicitări pentru curățenia de la top! era și timpul... consider ca la top ar trebui sa fie DOAR fete autohtone, care sa fie active, n istorie. asa ca propunerea mea, deși nu am apucat sa o vizitez ar fi CLAUDIA sau Dya cum își spune ea mai nou.

Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Acum 13 minute, robert1981 a spus:

felicitări pentru curățenia de la top! era și timpul... consider ca la top ar trebui sa fie DOAR fete autohtone, care sa fie active, n istorie. asa ca propunerea mea, deși nu am apucat sa o vizitez ar fi CLAUDIA sau Dya cum își spune ea mai nou.

daca sunt anumite fete care va plac ,ca servicii, corectitudine ,atitudine si aspect mergeti faceti-le o vizita si lasati o recenzie pe pagina lor de topic ...recenzia poate fi si in urma unei vizite din trecutul nu prea indepartat ......numai asa putem pune la top fete ce merita sa fie acolo bineinteles daca se doreste asta .

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 27 minute, gica 1955 a spus:

daca sunt anumite fete care va plac ,ca servicii, corectitudine ,atitudine si aspect mergeti faceti-le o vizita si lasati o recenzie pe pagina lor de topic ...recenzia poate fi si in urma unei vizite din trecutul nu prea indepartat ......numai asa putem pune la top fete ce merita sa fie acolo bineinteles daca se doreste asta .

faceti voi recenzii fraierilor ca nea gica nu se mai oboseste la virsta lui sa ma scrie dar va asigura ca le va citi cu drag si va da si puncte de reputatie cu mare drag . hahahah

• Haha 2
Link spre comentariu
Just now, vitceibo said:

faceti voi recenzii fraierilor ca nea gica nu se mai oboseste la virsta lui sa ma scrie dar va asigura ca le va citi cu drag si va da si puncte de reputatie cu mare drag . hahahah

👌🥂

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...