Sari la conținut

Functia Search - doar rezultate vechi

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth

Susțin, funcția search este o mizerie, altfel nu am cum sa spun. Pe langa rezultatele idioate dacă selectezi sa-ti afiseze după data este egal cu a da search din nou si ai limita de timp… si multe altele.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
Acum 12 ore, Subteranaa a spus:

Susțin, funcția search este o mizerie, altfel nu am cum sa spun. Pe langa rezultatele idioate dacă selectezi sa-ti afiseze după data este egal cu a da search din nou si ai limita de timp… si multe altele.

Salut ! 

Numai zic să cauți după cuvânt ex: slim, grasa, anal, etc....îți dă rezultate din 2014-2015....

Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Acum 38 minute, hennesy a spus:

Salut ! 

Numai zic să cauți după cuvânt ex: slim, grasa, anal, etc....îți dă rezultate din 2014-2015....

mai este acolo o,optiune   dupa ce ai facut cautarea  +MAI MULTE OPTIUNI CAUTARE  .      DUPA aia mai bagi flitre acolo.

• Like 7
  • Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, 2peu_2peu a spus:

mai este acolo o,optiune   dupa ce ai facut cautarea  +MAI MULTE OPTIUNI CAUTARE  .      DUPA aia mai bagi flitre acolo.

Da, dupa ce ordonezi rezultatele dupa data, cele mai recente apar din 14 martie. Asta ziceam 

Link spre comentariu
Acum 11 minute, mustaine a spus:

Da, dupa ce ordonezi rezultatele dupa data, cele mai recente apar din 14 martie. Asta ziceam 

am comentat eu  ceva la postarea ta?

• Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras
On 7/18/2022 at 8:31 PM, mustaine said:

Dati si voi pls un rebuild index la baza de date. La orice cautare, cele mai recente rezultate sunt din 14 martie.

big like pt initiativa
pot sa confirm ca nici la mine search nu returneaza rezultate recente. Si cred ca e o problema generala. Printre altele, impactul este:
- colegii nu mai gasesc topicele fetelor DeEvitat -> risk mare de tzeapa de la persoane confirmate tzepare
- colegii deschid topice noi pentru ca nu le gasesc pe cele existente. Vom avea o varza de forum. Cel mai recent exemplu:
    - topic nou: https://nimfomane.com/forum/topic/203479-bruneta-apetisanta-0739345776/
    - avand topic existent: https://nimfomane.com/forum/topic/202711-rebeca-0739345776-bruneta-apetisanta-pircing-in-zona-intima/
- colegii vor deveni descurajati sa mai posteze, in conditiile in care parti din relatarile lor nu mai sunt gasite ulterior de Search
- sunt avantajati tzeparii
- o parte esentiala din menirea acestui forum, asa cum am inteles-o eu se pierde: information sharing. @pisicuts in opinia mea aceasta problem trebuie reparata cu prioritate maxima

colegii care sustineti aceasta initiativa, va rog postati "sustin" sau orice considerati voi ca e cazul, in speranta ca se ridica prioritatea pentru rezolvarea acestei probleme

• Like 8
Link spre comentariu
Vizitator fardugol
Reputație: 0

Pregătește pisicu ceva, în spatele scenei, pachețele de câte 500 de puncte cu minus, să nu se mai chinuie săracii oameni.

Ofertă specială de vară la doar 100 lei.

Confuz-ul e gratis, la două cafele fără zahăr sau o lămâiță.

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Acum 11 ore, fardugol a spus:

Pregătește pisicu ceva, în spatele scenei, pachețele de câte 500 de puncte cu minus, să nu se mai chinuie săracii oameni.

Dacă tot e vorba de ce pachete sa faca @pisicuts... atunci eu recomand sa facă și pachete cu plusuri, ca pe unii ii doare și plusurile🤣🤣... asa o sa-și mai poată alina din dureri obosiții astia mentali care se perindă pe forum😂

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz5
Acum 17 ore, evaforyou a spus:

Daca ajuta, il "sus tin" pe @pisicuts de varfu' cozii, poate mai face un pic de ordine prin mahalaua asta numita "forum" 🤣

Chiar că mahala .😒

PS -  când ți-am zis că  e geana pe tine și  gelos MacArthur,   nu cred că mă credeai.  

Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
Acum 40 minute, Turcoaz5 a spus:

Chiar că mahala .😒

PS -  când ți-am zis că  e geana pe tine și  gelos MacArthur,   nu cred că mă credeai.  

Malchance (ca tot imi place mie "en francais"), a dat de o aroganta ca mine😁😁

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz5
Acum 2 ore, evaforyou a spus:

Malchance (ca tot imi place mie "en francais"), a dat de o aroganta ca mine😁😁

Clar !  

😝

Link spre comentariu
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
21 hours ago, evaforyou said:

Daca ajuta, il "sus tin" pe @pisicuts de varfu' cozii, poate mai face un pic de ordine prin mahalaua asta numita "forum" 🤣

Păi dacă face ceva tu unde te mai bagi ?

=))

PS : momentan funcția "search" funcționează cum trebuie.  Intri pe unde vrei, vezi activitatea și te lămurești și logat și delogat.

Da' e grele astea ...

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pe Marte
On 7/28/2022 at 7:17 AM, fardugol said:

De unde pot cumpara?😂😂😂😂😂😂😂😂

Confuzul sa il ia @MacArthur, neuronul lui nu intelege nimic😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Unde pot
  • Oras:Unde pot

Am observat si eu ca e ceva in neregula cu functia search. Daca as fi cautat acum cateva luni "bulangiul forumului" la rezultate gaseam conturile CharonIV si Tandem3. Acum imi da rezultat @Turcoaz5. O fi vreo eroare sau pur si simplu functia "search" functioneaza prea bine (pentru unii).

Link spre comentariu
19 hours ago, PaybackTime said:

Am observat si eu ca e ceva in neregula cu functia search. Daca as fi cautat acum cateva luni "bulangiul forumului" la rezultate gaseam conturile CharonIV si Tandem3. Acum imi da rezultat @Turcoaz5. O fi vreo eroare sau pur si simplu functia "search" functioneaza prea bine (pentru unii).

• laughing-funny.gif

Link spre comentariu
19 hours ago, PaybackTime said:

Ba m-ai facut curios si am cautat si eu, mie imi da inca 2 pe langa turcoaz, @MacArthur si @extraterestru78😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

@pisicuts  bossulica fa ceva cu search-ul ala al forumului ca e praf , am cautat azi vreo 2 telefoane si prin forum nu gaseste nici o pwla ..... in schimb pe Google le gaseste topicele , dar si acolo da erori, ca daca numarul nu e trecut in titlu e destul de pposibil sa ma duca pe topice care n-au nici o gara cu dameza respectiva , si aici chiar nu inteleg de unde mai da eroarea, banuiesc ca are si Google o parte din vina ... :D  

• Like 4

Link spre comentariu
  • Oras:Pe zona!
  • Oras:Pe zona!

M-am mai linistit dupa ce am vazut postarea asta. Am crezut ca cineva a pus hoes before bros :D 

Poate ar trebui pus un anunt in legatura cu functia "search" ca nu functioneaza cum trebuie pentru ca eu era sa mi-o iau cu o fata noua, dar veche ....

Link spre comentariu

• Oras:BUC & CTA
  • Oras:BUC & CTA

Daca mai era nevoie de o confirmare, functia search dupa numarul de telefon (scris fara spatii) nu merge, doar din google mai gasesti rezultate.

Daca asta se doreste (creste ratingul pe google?) atunci sa fie specificat clar, ca sa nu ne mai asteptam sa mearga.
Dar ar fi o greseala pentru ca se fac n topicuri pe acelasi numar, nu toti stau sa caute intai pe google, mai ales cat timp nu scrie sus cu rosu ca trebuie sa caute.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...