Sari la conținut

Fotograf profi avem printre noi?

Postări Recomandate

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Nu sunt fotograf, n-am nici aparat profesional, nici studio smecher...dar promit ca o sa va dau indicatii pretioase de in ce pozitii sa stati  :laugh2  :laugh2 (macar atat)

http://aliceisonline.files.wordpress.com/2013/05/lucille-bluth-wink-gif-i7_zpscb45c8d1.gif?w=500

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Depinde cum dai cu blitz-ul :).

Daca dai direct, fara difuzor, e groaznic.

Direct + difuzor = acceptabil (nu sunt asa dure umbrele)

Indirect, in functie de distanta, cu "ricoseul" blitz-ului din tavan + difuzorul atasat = ceva placut.

Urmariti pe la nunti (mai ales aici) sau alte evenimente din locatii inchise sau chiar camp liber, sa vedeti ca, capatul blitz-ului e cu lampa in sus, obligatoriu cu difuzor atasat, sa nu dea asa multa lumina puternica in mod direct, ci una soft si fara umbre dure, pentru a nu crea acea umbra puternica in spate.

Asta daca fotografii nu sunt amatori.

Cei profesionisti se folosesc de bounce-ul blitz-ului din tavan + difuzor pentru a trimite lumina atat pe subiect (prin intermediul difuzorului) dar si in spatele subiectului, uniformizand umbrele, fara a fi dure.

Ca imagine ilustrativa,: http://www.forumdefotografie.com/foto/dex%20foto/bounce%20tavan.gif, unde se vede ca folosind bounce-ul (difuzorul) lumina cade bine dar umbra este mai soft.

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Sorina, iti recomand un fotograf bun:

:wink2

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

@Sorina - oarecum; m-am mutat recent intr-un apartament destul de dragut. Bine, in fanteziile mele fiecare set de fotografii ar fi luat intotdeauna intr-un alt decor… Dar cred ca e complicat si costisitor. Pana acolo, probabil ca am sa fac poze la mine in apartament.

In cateva zile voi avea tot ce imi trebuie, sper. Daca vrei, te astept la o cafea, sa discutam intai mai pe indelete :) Mai multe, vorbim pe PM.

@-Marius- - multumesc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.