Sari la conținut

VOTARE: Fraierul anului 2022

Fraierul anului 2022  

87 membri au votat

1. 1. Fraierul anului 2022

• https://nimfomane.com/forum/profile/214613-panoramic/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/295955-marcus6/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/337779-disjokey/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/255047-2peu_2peu/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/358167-vasile_69_69/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/365497-ekaterina22/

Postări Recomandate

Vizitator pacornel
Reputație: 0
Postat
Acum 1 minut, barnautiu02 a spus:

Imi poate explica cineva de ce marcus6 imi da minus la postari care nu au nicio treaba cu el?? 

nu..... 

Vizitator cezarrx
Postat
20 hours ago, barnautiu02 said:

Imi poate explica cineva de ce marcus6 imi da minus la postari care nu au nicio treaba cu el?? 

E nebun. Punct

Vizitator KimInLove
Postat

Ekaterina ???? :))) ce bou

Postat

Acum ca 3 dintre nominalizati au fost banati , cred ca ar putea fi inlocuiti. Colegul @partymen care se facea singur fraier in discutiile purtate cu @lion_boy , deci cu el insusi , ar merita cu prisosinta sa fie votat de colegi.  Nu a mai avut replica dupa ce colegul  @bic.c   l-a prins....

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
7 minutes ago, Streetfight said:

Acum ca 3 dintre nominalizati au fost banati , cred ca ar putea fi inlocuiti. Colegul @partymen care se facea singur fraier in discutiile purtate cu @lion_boy , deci cu el insusi , ar merita cu prisosinta sa fie votat de colegi.  Nu a mai avut replica dupa ce colegul  @bic.c   l-a prins....

De unde stii ca @partymen este @lion_boy ? Asa oricine poate spune ca este A sau B, mai ales ca se practica pe aici furtul de identitate. Nu mai fiti naivi si nu mai credeti tot ce zboara. Administratia site-ului poate sa confirme sau sa infirme aceste supozitii. Cat despre @bic.c , doar se distreaza pe aici ca tot omul din lipsa de ocupatie.

• Like 6
  • Minus 2
Postat
Acum 10 ore, andrei825 a spus:

De unde stii ca @partymen este @lion_boy ? Asa oricine poate spune ca este A sau B, mai ales ca se practica pe aici furtul de identitate. Nu mai fiti naivi si nu mai credeti tot ce zboara. Administratia site-ului poate sa confirme sau sa infirme aceste supozitii. Cat despre @bic.c , doar se distreaza pe aici ca tot omul din lipsa de ocupatie.

Citeste comentariul lui @partymen din postarea de mai sus ,

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
Acum 1 minut, KimInLove a spus:

@pisicuts :)) ca nu mai e moderator 

sunt moderator inesuka, iar fraier este cel care te-o bagat pe tine in coaja de opel corsa cu volan pe dreapta sa te frece pe marginea drumului

• Haha 8

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator KimInLove
Postat
1 minute ago, pisicuts said:

sunt moderator inesuka, iar fraier este cel care te-o bagat pe tine in coaja de opel corsa cu volan pe dreapta sa te frece pe marginea drumului

Ce imaginatie ai :))) idiotule

Vizitator KimInLove
Postat
2 hours ago, pisicuts said:

Mte-o bagat pe tine in coaja de opel corsa cu volan pe dreapta sa te frece pe marginea drumului

Sa ma scoti de la Lux si sa ma treci la Categoria ‘Car Meets’

• Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat
On 9/7/2022 at 5:35 PM, KimInLove said:

@pisicuts :)) ca nu mai e moderator 

S-a furat trofeul... 😹😹😹

tpc-cr.jpg

• Membru Premium
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
La 22.10.2022 la 18:04, 20_14 a spus:

@pisicuts am o propunere ...și anume 

@tinderboy acum cu contul @safiemaibine 

A trecut timpul propunerilor, acum doar se votează.  La anul fi mai rapid 😂😂

• Like 5
  • Mersi 1
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 16 ore, 22leon a spus:

A trecut timpul propunerilor, acum doar se votează.  La anul fi mai rapid 😂😂

Oricum tot concursul asta cu decernarea premiilor de la orice categorie este o mare abureala... 

Dacă te uiți atent o sa vezi ca jumate dintre votanți sunt banati sau sunt celebrele clone nemuritoare de pe acest forum.... asa ca... 

• Like 1
  • Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
Postat
4 minutes ago, extraterestru78 said:

Dacă te uiți atent o sa vezi ca jumate dintre votanți sunt banati 

Si Heath Ledger a cstigat in 2009 Oscarul pt cel mai bun actor in rol secundar pt prestatia sa din The Dark Knight... deci s-au mai dat premii "postum".🤪

In F1 in 1970 Jochen Rindt a castigat titlul mondilal postum  - a murit cu cateva curse inainte de finalul sezonului conducand clasamentul, si oponentul sau n-a reusit ca acumuleze punctele necesare pt a-l infrange.

Deci pot fi premiati si cei care nu mai sunt printre noi.

• Like 3
Postat
Acum 2 minute, MacArthur a spus:

Si Heath Ledger a cstigat in 2009 Oscarul pt cel mai bun actor in rol secundar pt prestatia sa din The Dark Knight... deci s-au mai dat premii "postum".🤪

In F1 in 1970 Jochen Rindt a castigat titlul mondilal postum  - a murit cu cateva curse inainte de finalul sezonului conducand clasamentul, si oponentul sau n-a reusit ca acumuleze punctele necesare pt a-l infrange.

Deci pot fi premiati si cei care nu mai sunt printre noi.

Deja vorbești de lucruri sfinte... aici este vorba de barca cealaltă 👿

• Oras:Transilvania
Postat

Il propun pe @Megadeth74 pentru fraierul anului , pentru cei care inca nu stiti cine este, va spun eu ,este cătelușul lui @naty22 cameramana si santajista numarul 1 a acestui site pe unde a trecut a lasat doar circ in urma ei 

Imi pare rau cumnata ...dar trebuia sa o spun 

• Minus 2
Postat
1 oră în urmă, Domnulspion7 a spus:

Multumesc din suflet cumnata 🥰

Raport cât de curând vei dispărea și tu curând esti pe lista lu pisic 🤫🤫🤫

• Inimioara 1
Postat
Acum 3 minute, naty22 a spus:

Raport cât de curând vei dispărea și tu curând esti pe lista lu pisic 🤫🤫🤫

Ca asa spui tu ? Fac alt cont in cazul asta, oricum nu vad de ce mi s-ar inchide contul atata timp cat primesc raport doar de la tine si catelul ala al tau de megadeat , nu am incalcat nici o regula stai calma 

Cat despre catelul ala al tau daca iti spun cu ce sa il legi zici ca is rau 

Ai facut tu mai mult rau ca toata lumea da le-ai platit cu varf si indesat sti tu cand si cum .

Apropo eu iti pit da tie muie oricand la orice ora pentru 200 de lei dar tu mie nu 🤣🤣🤣

Cumnato de pup din partea lu ramona hai ca te las ca tre sa o incalec ca ii place fututa ca si tie 🥰

• Minus 2
Postat
1 oră în urmă, Domnulspion7 a spus:

Ca asa spui tu ? Fac alt cont in cazul asta, oricum nu vad de ce mi s-ar inchide contul atata timp cat primesc raport doar de la tine si catelul ala al tau de megadeat , nu am incalcat nici o regula stai calma 

Cat despre catelul ala al tau daca iti spun cu ce sa il legi zici ca is rau 

Ai facut tu mai mult rau ca toata lumea da le-ai platit cu varf si indesat sti tu cand si cum .

Apropo eu iti pit da tie muie oricand la orice ora pentru 200 de lei dar tu mie nu 🤣🤣🤣

Cumnato de pup din partea lu ramona hai ca te las ca tre sa o incalec ca ii place fututa ca si tie 🥰

Ești un handicapat dute în pula mea și am sa ma iau iara de pisic imdiat stai sa vezi tu ia te de sorata băgai pula în gat cu înghițire nu te lua tu de soră-mea fmmm

• Inimioara 1

Postat
Acum 7 minute, naty22 a spus:

Ești un handicapat dute în pula mea și am sa ma iau iara de pisic imdiat stai sa vezi tu ia te de sorata băgai pula în gat cu înghițire nu te lua tu de soră-mea fmmm

Tu nu te-ai luat fă de nevestele oamenilor ? Lasa ca tio meriti sa iti chinuie si tie cineva familia cum ai chinuito tu pe a lu altii sa vezi ce fain e , aici poate ca poti sa ma scoti de pe site si sa mi se blocheze contul dar pit face altul lejer daca tie nu til inchide cand postezi nunerele de telefon ale clientilor si cand santajezi lumea 

• Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...