Sari la conținut

0726468670 Laura

Postări Recomandate

• Oras:RO
Postat
Chiar acum, dthunter a spus:

cu 18-ele ala la ani,eu intru de obicei la banuieli.uneori unele spun 18 cand sunt neimpliniti :))

Știu doar un lucru: i-am dat anal în toate pozițiile! Ea mi-a spus că are 18. Ce pula mea mă interesează? Am chemat-o eu la Pitești?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

bro,tu te joci cu curu' gol pe langa pula sculata,cu astea de 18 :)))

Postat
Acum 4 minute, dthunter a spus:

bro,tu te joci cu curu' gol pe langa pula sculata,cu astea de 18 :)))

Eu sunt curvar, văd pe publi24, sun, e ok, spune că are 18 sau 18+n ani, fut! De ce pula mea să îmi fie frică!?!? Sunt pește? Încalc legea? Nu îmi plătesc taxele?

Vizitator
Postat

am tot incercat sa dau si eu de fata asta,dar fara succes..din ce am auzit de la unul altul,m au facut curios sa vad si eu ce poate..

Vizitator alexandrulmm
Postat

Si eu as fi fost dar 1 nu raspunde la telefon si 2 locatia nu e prielnica....

Vizitator
Postat

a revenit sau nu? parca m as duce sa o fut si eu pe asta mica,convins oarecum de vorbele lui @bogdan icx

• Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
Postat
Acum 2 ore, dthunter a spus:

a revenit sau nu? parca m as duce sa o fut si eu pe asta mica,convins oarecum de vorbele lui @bogdan icx

e ce trebuie doar ca nu face cim,fk,anal, oralul e neprotejat,  mie mi-a placut nu stiu .... depinde si de cum te simti tu, fiecare experienta e personala si diferita :) 

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:-
Postat
Acum 2 ore, dthunter a spus:

Sfatul meu ,e sa mergi la anunturi , cu poze reale. Sa iti risti banul pe ce vad ochii tai , nu pe povestiri . Oamenii au gusturi diferite. Cand vezi poza te duci cu filmul tau , asa te duci cu sacul la pomul laudat.

Chiar daca sunt useri de incredere , cum e bogdan.

• Like 1

:jerkoff L.A.W. 🔞

Postat

Am fost și eu de 2 ori la ea. Frumușică, sânii mari. Oralul slăbuț (se folosește mult de mână), mi-a lăsat impresia că nu prea îi place, dar în schimb îi place să se fută. 150 o finalizare și din ce îmi amintesc făcea și anal pt 100 în plus. Pe mine nu m-a impresionat.

• Like 1
  • Oras:Argeș
  • Oras:Argeș
Postat
Acum 3 ore, cristy07 a spus:

Am fost și eu de 2 ori la ea. Frumușică, sânii mari. Oralul slăbuț (se folosește mult de mână), mi-a lăsat impresia că nu prea îi place, dar în schimb îi place să se fută. 150 o finalizare și din ce îmi amintesc făcea și anal pt 100 în plus. Pe mine nu m-a impresionat.

Tot vechia locație ? Blocul cu croitoria?

Vizitator
Postat
Acum 21 ore, L.A.W. a spus:

Sfatul meu ,e sa mergi la anunturi , cu poze reale. Sa iti risti banul pe ce vad ochii tai , nu pe povestiri . Oamenii au gusturi diferite. Cand vezi poza te duci cu filmul tau , asa te duci cu sacul la pomul laudat.

Chiar daca sunt useri de incredere , cum e bogdan.

nu te contrazic deloc,merg de obicei pe principiul 'trust is good,but control is better' dar cateodata nici riscurile de genul nu imi displac.numai ca..nu reusesc sa dau de ea sa ma conving,sincer sa iti spun nu imi e rusine sa plec daca nu imi place ce vad la usa..sau dupa ea.

• Membru Premium
Postat
Acum 44 minute, dthunter a spus:

nu te contrazic deloc,merg de obicei pe principiul 'trust is good,but control is better' dar cateodata nici riscurile de genul nu imi displac.numai ca..nu reusesc sa dau de ea sa ma conving,sincer sa iti spun nu imi e rusine sa plec daca nu imi place ce vad la usa..sau dupa ea.

Viata bate photoshopu'? :))

• Like 1

Vizitator
Postat
Acum 11 ore, L.A.W. a spus:

Viata bate photoshopu'? :))

intotdeauna :))

• Membru Premium
Postat
Acum 1 oră, dthunter a spus:

intotdeauna :))

Esti rautacios , sunt doar "mici" retusuri 😂.

• Like 1

• Oras:Pitesti
Postat

Salut colegii. Am tot sunat si are telefonul inchis. Stiti daca mai activeaza pe la noi prin oras? Mersi frumos

Vizitator
Postat
Acum 1 oră, L.A.W. a spus:

Esti rautacios , sunt doar "mici" retusuri 😂.

zisese megan dilaul odata de ea ca e din Rucar daca nu ma insel,si mie imi plac fetele astea de la munte..au plamani sanatosi :)))

Postat
Acum 3 ore, Danyel40 a spus:

Salut colegii. Am tot sunat si are telefonul inchis. Stiti daca mai activeaza pe la noi prin oras? Mersi frumos

A plecat vine pe miercuri, contacteazo pe watapp  raspunde  mai rapid

Postat
1 hour ago, Misuursulet said:

A plecat vine pe miercuri, contacteazo pe watapp  raspunde  mai rapid

Asa o sa fac. Mersi frumos colegu!

Postat
La 20.08.2022 la 12:11, Danyel40 a spus:

Vezi  ca  a revenit!! 

• Oras:AC Milan
  • Oras:AC Milan
Postat
Acum 11 minute, Misuursulet a spus:

Vezi  ca  a revenit!! 

Arată bine în poza de pe wp😍😍😍

Vizitator
Postat
Acum 6 ore, Misuursulet a spus:

Sunt  reale

misule m-ai rupt,sti atatea despre ea :)) n-am vazut nici o recenzie facuta pentru ea de tine.

sau am sarit-o ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...