Matsumoto Reputație: 141 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 2 hours ago, Pagubitul said: Eu știu mai multe decât reușești tu să scobește într-o zi de goagalelea. Hodorogea, te-am dat în damblageală. Nu sună prea bine ce ai scris acilea, nu știu de ce. În afară de dezacordul evident… 3
Beton_Armat Reputație: 280 Postat August 24, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat August 24, 2022 La 22.08.2022 la 13:03, Pagubitul a spus: Fie și doar din cauză că oamenii sunt distruși prin școlarizare, din toate punctele de vedere, trebuie să ne oblige să căutăm să depășim faza organizării statale, dacă nu suntem distruși de tot: https://alephnews.ro/sanatate/studiu-alegerile-nesanatoase-ale-stilului-de-viata-sunt-legate-de-tensiunea-arteriala-ridicata-la-copii-si-adolescenti/ "Copiii și adolescenții nu ar trebui să se angajeze în mai mult de două ore de activitate sedentară în fiecare zi și ar trebui să se angajeze în cel puțin o oră de activitate fizică viguroasă în fiecare zi, cum ar fi jogging, ciclism sau înot." Prin privarea de somn, de timp și spațiu personal, de nutriție sănătoasă șamd, Statul se asigură să reducă la stadiul de handicapați guvenabili, dependenți, pe toți cei pe care îi capturează. Răzbunare pentru școlarizare! Bre, tu ești un discipol al lui Bakunin 🙈 2
picon Reputație: 1046 Postat August 25, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 25, 2022 Acum 21 ore, Pagubitul a spus: Da, vaxcinul îți dă mai multe șanse să mori. https://expose-news.com/2022/08/06/dsitracted-boris-covid-vaccination-kills-children/ Ai învățat și tu 2 cuvinte de la mine? Hai că îți dă Hellvig o bere, la pensie. Încă un lucru: propagandă tu faci, că tu începi discuțiile, nu cel ce îți răspunde. P.S. Aberezi, mon cher! Chiar nu am ce învăța de la tine. Nu ai citit tu cât am scris eu și nu ai tu școală câtă vacanță am avut eu! Oricum, m-am coborât mult intrând în polemică cu tine. 2 1
orbe_romano Reputație: 11 Postat August 25, 2022 Oras:.... Oras:.... Postat August 25, 2022 On 8/23/2022 at 5:54 PM, TheNewMan said: Tehnologia nu va pica toată deodată. Mereu vei avea radio de emisie-recepție, telefoane cu fir și lucruri asemănătoare. Nici internetul nu va dispărea complet. Poate doar in anumite regiuni. Nu mai vorbi de război nuclear că nimeni de pe planetă nu vrea așa ceva. Tu cu Păgubitul probabil vă uitați prea mult la netflix, HBO și alte "minuni" senzaționaliste pentru că aveți timp de așa ceva. astea fiind spune de unul care nu se declara nationalist/patriot dar si....taoist (sa nu-ti inchipui ca ma obosesc ca sa explic diferentele - care se bat cap in cap) p.s. este firesc ca in capul vostru sa fie un ghiveci politicv/ ecnomic, spiritual plus negatia aceea ca "NICIODATA NU MI SE VA INTAMPLA MIE!" Stati aici si umpleti conturile in $ lui Jado/Uraganu/Mocanu/Motanu ca mai mult de-atat nu va duce capu. 1 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 25, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Autor Postat August 25, 2022 Acum 3 ore, orbe_romano a spus: astea fiind spune de unul care nu se declara nationalist/patriot dar si....taoist (sa nu-ti inchipui ca ma obosesc ca sa explic diferentele - care se bat cap in cap) p.s. este firesc ca in capul vostru sa fie un ghiveci politicv/ ecnomic, spiritual plus negatia aceea ca "NICIODATA NU MI SE VA INTAMPLA MIE!" Stati aici si umpleti conturile in $ lui Jado/Uraganu/Mocanu/Motanu ca mai mult de-atat nu va duce capu. Dacă le spunea un "conspiraționist" că peste 2, 5 ani vor ieși cu declarație din case, li se vor închide afacerile, granițele etc. și vor fi șantajați să se injecteze cu produse dubioase care cresc de 40 de ori riscul mortalității "din orice cauze" doar la copii, și se va declanșa o avalanșă de morți subite la sportivii tineri, spuneau că nu se poate așa ceva 😂. 1
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 26, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 26, 2022 On 8/25/2022 at 2:59 PM, orbe_romano said: astea fiind spune de unul care nu se declara nationalist/patriot dar si....taoist (sa nu-ti inchipui ca ma obosesc ca sa explic diferentele - care se bat cap in cap) China, o civilizație care a fost contemporană cu Imperiul Roman și Grecia Antică, încă stă în picioare. Oare din lipsă de naționalism?? Oare Zidul Chinezesc nu e o formă de naționalism? 😁 Tradiția orientală (din antichitate și până în prezent) nu te încurajează să stai ca leguma în fața unui dușman; chiar deloc! S-a văzut de-a lungul istoriei cu câtă dârzenie și-au apărat entitatea statală și tradițiile tări ca Vietnam, China, Japonia. Agresivitatea nu e deloc străină de Asia. Am fost mai demult pe un forum internațional de taoiști. Erau taoiști practicanți care spuneau că la orice atac trebuie să răspunzi cu forță cel puțin egală. Probabil tu ești unul din cei care cred că a practica o religie orientală înseamnă a fi un monastic, un pustnic ori vreun habotnic care meditează toată ziua. Nu e deloc așa. În primul rând eu nu practic taoismul ca la carte. Nici asiaticii nu îl practică așa decât foarte puțini, așa cum nici românii nu se roagă în fiecare seară și nu țin posturile ortodoxe. De fapt eu nu am o religie anume. Dar am simțit că rezonez cu cea mai mare parte a concepțiilor taoiste și fără să vreau le-am adoptat. Asta nu înseamnă că practic ritualurile așa cum nici tu nu te rogi în fiecare seară și nu ții posturile. Quote p.s. este firesc ca in capul vostru sa fie un ghiveci politicv/ ecnomic, spiritual plus negatia aceea ca "NICIODATA NU MI SE VA INTAMPLA MIE!" Dar în capul tău ce e? Deci tu dorești ceea ce Păgubitul dorește... să trăim ca în epoca de piatră. Problema e că noi atunci eram mai mult animale decât oameni; dpdv genetic ne-am schimbat de atunci. A dori să trăiești ca în epoca de piatră e cea mai absurdă idee. Oricum eu știu ce e viața simplă. Am două case la sat. Quote Stati aici si umpleti conturile in $ lui Jado/Uraganu/Mocanu/Motanu ca mai mult de-atat nu va duce capu. Dovedește că i-am dat vreun ban lui pisicuts. 1
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 26, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 26, 2022 On 8/25/2022 at 6:34 PM, Pagubitul said: Dacă le spunea un "conspiraționist" că peste 2, 5 ani vor ieși cu declarație din case, li se vor închide afacerile, granițele etc. și vor fi șantajați să se injecteze cu produse dubioase care cresc de 40 de ori riscul mortalității "din orice cauze" doar la copii, și se va declanșa o avalanșă de morți subite la sportivii tineri, spuneau că nu se poate așa ceva 😂. S-au închis afacerile din domeniul HORECA. Oricum erau niște escrocherii majoritatea. Mulți au primit ce au meritat. Ce șantaj?? Șantajați au fost doar cei care s-au lăsat șantajați. Altfel spus, vaccinul și l-au făcut de bună voie doar cei care au vrut. Eu nu mi-am făcut niciun vaccin și niciun test până în prezent și nimeni nu m-a obligat să îmi fac nici una, nici alta. Pentru userii care nu știu, nu sunt vaccinat! 1
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 Acum 13 minute, TheNewMan a spus: S-au închis afacerile din domeniul HORECA. Oricum erau niște escrocherii majoritatea. Mulți au primit ce au meritat. Zi zău cu limba scoasa ca s-au închis doar afaceri din HORECA. Cred ca nu știi ce vorbești și câte triliarde de euro si dolari s-au printat ca să nu se închidă și liniile aeriene care deservesc horeca și ITul de la liniile aeriene și site-urile de booking și din R&D pt industrie si femeile de servici din HORECA și băncile care au dat credite la Horeca și producătorii de mașini când au mai vândut o pula in pandemie ca stateai 8 luni sa iti vina masina noua și toată industria care a luat-o la muie din cauza Chinei care nu a mai exportat. Cum naiba poți gândi în halul asta de simplist ma depășește. Ești cumva bugetar ? Singurii care gândesc asa sunt Ciuca Ciolacu și Iobannis toți eterni bugetari bagamias pula in morții lor. 1
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 Acum 19 minute, TheNewMan a spus: S-au închis afacerile din domeniul HORECA. Oricum erau niște escrocherii majoritatea. Mulți au primit ce au meritat. Ce șantaj?? Șantajați au fost doar cei care s-au lăsat șantajați. Altfel spus, vaccinul și l-au făcut de bună voie doar cei care au vrut. Eu nu mi-am făcut niciun vaccin și niciun test până în prezent și nimeni nu m-a obligat să îmi fac nici una, nici alta. Pentru userii care nu știu, nu sunt vaccinat! Chiar poate cineva sa fie atât de tâmpit sa creadă ca inflația de acuma ca tocmai am văzut același pachet de cafea care era 10 lei la 20 de lei în același magazin, e din cauza lui Putin ? Sunt efectele de când au printat triliarde sa nu închidă tot în pandemie! 2
barnautiu02 Reputație: 596 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 On 8/25/2022 at 2:44 PM, picon said: Încă un lucru: propagandă tu faci, că tu începi discuțiile, nu cel ce îți răspunde. P.S. Aberezi, mon cher! Chiar nu am ce învăța de la tine. Nu ai citit tu cât am scris eu și nu ai tu școală câtă vacanță am avut eu! Oricum, m-am coborât mult intrând în polemică cu tine. Conasule ai publicat lucrari stiintifice? 🤔😬
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 26, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 26, 2022 Just now, Cocalaru2022 said: Zi zău cu limba scoasa ca s-au închis doar afaceri din HORECA. Cred ca nu știi ce vorbești și câte triliarde de euro si dolari s-au printat ca să nu se închidă și liniile aeriene care deservesc horeca și ITul de la liniile aeriene și site-urile de booking și din R&D pt industrie si femeile de servici din HORECA și băncile care au dat credite la Horeca și producătorii de mașini când au mai vândut o pula in pandemie ca stateai 8 luni sa iti vina masina noua și toată industria care a luat-o la muie din cauza Chinei care nu a mai exportat. Cum naiba poți gândi în halul asta de simplist ma depășește. Ești cumva bugetar ? Singurii care gândesc asa sunt Ciuca Ciolacu și Iobannis toți eterni bugetari bagamias pula in morții lor. Just now, Cocalaru2022 said: Chiar poate cineva sa fie atât de tâmpit sa creadă ca inflația de acuma ca tocmai am văzut același pachet de cafea care era 10 lei la 20 de lei în același magazin, e din cauza lui Putin ? Sunt efectele de când au printat triliarde sa nu închidă tot în pandemie! Nu ai cu cine sta de vorbă? Pu-te și vorbește cu Magni că el ți se potrivește ca partener de conversație.
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 26, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Autor Postat August 26, 2022 Acum 27 minute, TheNewMan a spus: S-au închis afacerile din domeniul HORECA. Oricum erau niște escrocherii majoritatea. Mulți au primit ce au meritat. Ce șantaj?? Șantajați au fost doar cei care s-au lăsat șantajați. Altfel spus, vaccinul și l-au făcut de bună voie doar cei care au vrut. Eu nu mi-am făcut niciun vaccin și niciun test până în prezent și nimeni nu m-a obligat să îmi fac nici una, nici alta. Pentru userii care nu știu, nu sunt vaccinat! Simplul fapt că Guvernul, care nu are nici un motiv să existe dacă nu lucrează pentru noi, a îndrăznit să limiteze și să excludă categorii întregi de populație, arată clar că s'tem în căcat până peste cap. Eu voiam să plătesc pentru bunuri și servicii (cazare hotel, sală de fiare etc.) și mi s-au interzis aceste tranzacții. Și dacă eram convins de beneficiile vaccinului, refuzam să dau aceste date după cum nu vreau să mă justific la recepție că am sau nu platfus, că am luat hemoroizi de la curve 😂, că mă rad la coaie sau ce deodorant folosesc... Piața e singura care hotărăște, nu jeguri de birocrați păziți de haite înarmate. Escrocheriile au rămas, că au avut și au contracte cu statul pentru cazare de covidați, refugiați, catering fictiv pentru instituții etc. I-au îngropat pe cei corecți. Statele și-au plătit slugoii cu bani falși și o fac, nota de plată a inflației, care este FURT, o plătesc restul, cu atât mai mult cu cât sunt mai nealiniați. 1
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 Chiar acum, TheNewMan a spus: Nu ai cu cine sta de vorbă? Pu-te și vorbește cu Magni că el ți se potrivește ca partener de conversație. Pai măcar dacă zici ceva argumentează nu arunca lozinci tâmpite "s-au închis HORECA" sa moara Catu în cancer de coxat bagamias pula in morții lui doar el cred ca gândește asa și urmașii lui Ciuca/Ciolacu.
barnautiu02 Reputație: 596 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 7 minutes ago, Cocalaru2022 said: Chiar poate cineva sa fie atât de tâmpit sa creadă ca inflația de acuma ca tocmai am văzut același pachet de cafea care era 10 lei la 20 de lei în același magazin, e din cauza lui Putin ? Sunt efectele de când au printat triliarde sa nu închidă tot în pandemie! Vezi cocalaru2022, banii sunt sursa tuturor rautatilor ☹ . Este si 30 pachetul de cafea, nu ca ar schimba cu ceva situatia. 1 1
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 26, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 26, 2022 Just now, Cocalaru2022 said: Pai măcar dacă zici ceva argumentează nu arunca lozinci tâmpite "s-au închis HORECA" sa moara Catu în cancer de coxat bagamias pula in morții lui doar el cred ca gândește asa și urmașii lui Ciuca/Ciolacu. Eu nu am spus că HORECA a fost singurul domeniu afectat! A fost principalul! Au mai fost și altele care însă nu au fost afectate într o așa mare măsură ca HORECA. 1
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 Acum 1 minut, TheNewMan a spus: Eu nu am spus că HORECA a fost singurul domeniu afectat! A fost principalul! Au mai fost și altele care însă nu au fost afectate într o așa mare măsură ca HORECA. Bine. Dacă ție ti-a plăcut sa stai închis în casa sa nu poți sa ieși din casa de țară să nu poți face nimic fără sa te vagginezi minimizează impactul și du-l doar spre HORECA. Ce pot spune ca am mai văzut acuma ca romanii sunt optimiști când vine dezastrul îmi aduc aminte de o discuție cu unul smecher în 2007 ca aici nu vine criza, a loat-o la muie fix în 2008. Ma retrag.
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 26, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 26, 2022 5 minutes ago, Pagubitul said: Simplul fapt că Guvernul, care nu are nici un motiv să existe dacă nu lucrează pentru noi, a îndrăznit să limiteze și să excludă categorii întregi de populație, arată clar că s'tem în căcat până peste cap. Eu voiam să plătesc pentru bunuri și servicii (cazare hotel, sală de fiare etc.) și mi s-au interzis aceste tranzacții. Și dacă eram convins de beneficiile vaccinului, refuzam să dau aceste date după cum nu vreau să mă justific la recepție că am sau nu platfus, că am luat hemoroizi de la curve 😂, că mă rad la coaie sau ce deodorant folosesc... Piața e singura care hotărăște, nu jeguri de birocrați păziți de haite înarmate. Escrocheriile au rămas, că au avut și au contracte cu statul pentru cazare de covidați, refugiați, catering fictiv pentru instituții etc. Eu nu am spus nicăieri că susțin regimul actual. Susțin piața liberă 100%. Quote I-au îngropat pe cei corecți. În ziua de azi foarte rar mai vezi oameni corecți în afaceri. Cei mai mulți sunt la fel de escroci ca cei aserviți statului dar sub o altă formă. 2
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 Acum 17 minute, barnautiu02 a spus: Vezi cocalaru2022, banii sunt sursa tuturor rautatilor ☹ . Este si 30 pachetul de cafea, nu ca ar schimba cu ceva situatia. Nu boss, sursa tuturor răutăților e Putin sa-l fut în gura ca a devenit mare producător de cafea! 1
Matsumoto Reputație: 141 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 8 minutes ago, Cocalaru2022 said: Bine. Dacă ție ti-a plăcut sa stai închis în casa sa nu poți sa ieși din casa de țară să nu poți face nimic fără sa te vagginezi minimizează impactul și du-l doar spre HORECA. Ce pot spune ca am mai văzut acuma ca romanii sunt optimiști când vine dezastrul îmi aduc aminte de o discuție cu unul smecher în 2007 ca aici nu vine criza, a loat-o la muie fix în 2008. Ma retrag. Și io am loat mue ăn 2008. Da’ am ănțeles că, dacă e dă kalitate, e ok. 2
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 26, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 26, 2022 Just now, Cocalaru2022 said: Bine. Dacă ție ti-a plăcut sa stai închis în casa sa nu poți sa ieși din casa de țară să nu poți face nimic fără sa te vagginezi minimizează impactul și du-l doar spre HORECA. Ce pot spune ca am mai văzut acuma ca romanii sunt optimiști când vine dezastrul îmi aduc aminte de o discuție cu unul smecher în 2007 ca aici nu vine criza, a loat-o la muie fix în 2008. Ma retrag. Eu nu am stat închis în casă. 😂 Tu poate ai stat. Problema ta. 😁 Am ieșit și am trecut pe lângă poliție și jandarmerie de multe ori. M-au controlat de vreo 2-3 ori, dar nu mi-au dat amendă. Am știut ce să le spun! Regimul ăsta e prea slab și prea prost ca să poată să impună ceva, doar că unii nu vă prindeți. 😁 Nici măcar poliția și jandarmeria nu l-a susținut cu adevărat. Doar s-a prefăcut! 😄 2
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 Chiar acum, TheNewMan a spus: Eu nu am stat închis în casă. 😂 Tu poate ai stat. Problema ta. 😁 Am ieșit și am trecut pe lângă poliție și jandarmerie de multe ori. M-au controlat de vreo 2-3 ori, dar nu mi-au dat amendă. Am știut ce să le spun! Regimul ăsta e prea slab și prea prost ca să poată să impună ceva, doar că unii nu vă prindeți. 😁 Nici măcar poliția și jandarmeria nu l-a susținut cu adevărat. Doar s-a prefăcut! 😄 Cred ca avem definiții diferite de a ieși din casa. Eu când zic "ies" din casa cam de 2-3 ori pe an fac Tera varza am mai multe mile de zbor decât mulți au km de condus. Dacă ești fericit ca te-au lăsat în parc bravo ție, înțeleg de ce romanii sunt optimiști, cu 5 lei în buzunar oricum tot în pula ii durea de orice se întâmplă ca prea departe nu ajungeau.
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 26, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 26, 2022 Just now, Cocalaru2022 said: Cred ca avem definiții diferite de a ieși din casa. Eu când zic "ies" din casa cam de 2-3 ori pe an fac Tera varza am mai multe mile de zbor decât mulți au km de condus. Dacă ești fericit ca te-au lăsat în parc bravo ție, înțeleg de ce romanii sunt optimiști, cu 5 lei în buzunar oricum tot în pula ii durea de orice se întâmplă ca prea departe nu ajungeau. În pandemie eu am umblat mult între orașe. Am condus. Fără declarație! 1
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 Acum 1 minut, TheNewMan a spus: În pandemie eu am umblat mult între orașe. Am condus. Fără declarație! Ti-am zis ma bucur pt tine. Eu n-am mai fost în Japonia și Australia ca așa a vrut pula unora. Fiecare cu ale lui.
Matsumoto Reputație: 141 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 1 minute ago, Cocalaru2022 said: Ti-am zis ma bucur pt tine. Eu n-am mai fost în Japonia și Australia ca așa a vrut pula unora. Fiecare cu ale lui. Astea e doo kurve dă pă Pantilimon. Le știu. 2
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 26, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 26, 2022 @Cocalaru2022, începi și tu ca Turcoaz să faci oamenii săraci/ prăpădiți? Nu vorbi că nu știi nimic despre cei care stau pe acest forum.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum