Sari la conținut

De ce Statul este împotriva omului....

Postări Recomandate

Postat
Chiar acum, TheNewMan a spus:

@Cocalaru2022, începi și tu ca Turcoaz să faci oamenii săraci/ prăpădiți? Nu vorbi că nu știi nimic despre cei care stau pe acest forum. 

Nu. Nu mă interesează bogăția ta. Ti-am zis dacă ție îți place să te învârti în tara bravo ție. Eu sunt satul de cioranci si vreau sa fut altceva cât mai am de trăit și s-au trezit niște prosti sa îmi pună piedica. Sunt tari în care n-am futut și nu știu cum e pizda de geisa de exemplu. Și m-as fi reîntors în Tailanda sau Filipine dacă nu sugeau pula niște coxati ai lui Klaus Scwab.

• Minus 1
Postat
Acum 6 minute, TheNewMan a spus:

@Cocalaru2022, începi și tu ca Turcoaz să faci oamenii săraci/ prăpădiți? Nu vorbi că nu știi nimic despre cei care stau pe acest forum. 

Chiar nu te judec ca ce bani ai. Sunt unii care au milioane și tot cu ciori brunete locale se însoară.

Ca  nu te înțeleg aia da nu te înțeleg dar mi se rupe. Poate îmi explica @Dominyk de ce pula sa nu ma fut cu gheișe dacă pot și sa stau la ciori da Dâmbovița.

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
10 minutes ago, Cocalaru2022 said:

Nu. Nu mă interesează bogăția ta. Ti-am zis dacă ție îți place să te învârti în tara bravo ție. Eu sunt satul de cioranci si vreau sa fut altceva cât mai am de trăit și s-au trezit niște prosti sa îmi pună piedica. Sunt tari în care n-am futut și nu știu cum e pizda de geisa de exemplu. Și m-as fi reîntors în Tailanda sau Filipine dacă nu sugeau pula niște coxati ai lui Klaus Scwab.

4 minutes ago, Cocalaru2022 said:

Chiar nu te judec ca ce bani ai. Sunt unii care au milioane și tot cu ciori brunete locale se însoară.

Ca  nu te înțeleg aia da nu te înțeleg dar mi se rupe. Poate îmi explica @Dominyk de ce pula sa nu ma fut cu gheișe dacă pot și sa stau la ciori da Dâmbovița.

Româncele și țigăncile sunt rase diferite. Avem destule femei frumoase în România. Nu sunt cu nimic mai bune străinele. 

• Like 1
Postat
Acum 6 minute, TheNewMan a spus:

Româncele și țigăncile sunt rase diferite. Avem destule femei frumoase în România. Nu sunt cu nimic mai bune străinele. 

E părerea ta.

Postat
Chiar acum, Cocalaru2022 a spus:

E părerea ta.

Eu evit Europa din cauza lor. Nu mai poți da o muie nicăieri de la Berlin la Londra fără sa afli ca e romanca.

• Minus 1
Postat
Acum 19 minute, TheNewMan a spus:

O întrebare nepusa e ce naiba căutați toți pe un site de curve dacă româncele voastre de acasă sunt așa frumoase. Dar nah eu gândesc logic nu in lozinci.

• Minus 1
  • Oras:Băneasa
Postat
Acum 8 minute, Cocalaru2022 a spus:

O întrebare nepusa e ce naiba căutați toți pe un site de curve dacă româncele voastre de acasă sunt așa frumoase. Dar nah eu gândesc logic nu in lozinci.

Boss, dacă ești numa' pă logică...o dai în autism, ce dracu' ! 😅  

Răspuns simplu : caută românce mai frumoase dăcît acasă 🤪 

P.S. : cică autiștii ăștia ar fi o specie diferită de homo sapiens sapiens 😅🤷🏻🙆🏻

• Like 1
  • Haha 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
Acum 1 oră, barnautiu02 a spus:

Conasule ai publicat lucrari stiintifice? 🤔😬

Da.

• Like 4
Postat
Chiar acum, Beton_Armat a spus:

Boss, dacă ești numa' pă logică...o dai în autism, ce dracu' ! 😅  

Răspuns simplu : caută românce mai frumoase dăcît acasă 🤪 

P.S. : cică autiștii ăștia ar fi o specie diferită de homo sapiens sapiens 😅🤷🏻🙆🏻

Nu sunt deloc autist boss m-am pliktisit da lozinki da kakat ka romankele ie frumoase și da kasa. Ie o pwla. Nu kred ka ie alta tara pa lume an kare sa fie atâția maskuli la futut kurve kum ie la noi. De prea bun ke au akasa ai apuka pa toți doru da pizda da eskorta. 

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, Cocalaru2022 a spus:

Nu sunt deloc autist boss m-am pliktisit da lozinki da kakat ka romankele ie frumoase și da kasa. Ie o pwla. Nu kred ka ie alta tara pa lume an kare sa fie atâția maskuli la futut kurve kum ie la noi. De prea bun ke au akasa ai apuka pa toți doru da pizda da eskorta. 

Ai anteles @Dominyk ? Ești urata fa de aia Teo anselat porku. Ahahahahahahahaha :)

Postat
Acum 3 minute, Cocalaru2022 a spus:

Bă, mie îmi plac româncele...acu' că n-am găsit-o p-aia dă casă...plm, știi cum e vorba aia : poate a zis copilu' ceva, poate a înjurat...ce căcat să fac dacă nu-s gunoier ?! 

Știi vreo profesională ceva, dă pregătește masteranzi d-ăștia în gunoi ? 

• Like 2
  • Haha 2
Postat
Acum 2 minute, Beton_Armat a spus:

Bă, mie îmi plac româncele...acu' că n-am găsit-o p-aia dă casă...plm, știi cum e vorba aia : poate a zis copilu' ceva, poate a înjurat...ce căcat să fac dacă nu-s gunoier ?! 

Știi vreo profesională ceva, dă pregătește masteranzi d-ăștia în gunoi 

Mai ie decât o șkoala profesionala akreditata boss: Open Univeristy dă te anvata kum sa ai gura OPEN sa iei pwla lu Klaus an ea. Las-o asa mai bine ka te duci sa ieși gunoier și termini trans 😀😃

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, Cocalaru2022 a spus:

Cred ca avem definiții diferite de a ieși din casa. Eu când zic "ies" din casa cam de 2-3 ori pe an fac Tera varza am mai multe mile de zbor decât mulți au km de condus. Dacă ești fericit ca te-au lăsat în parc bravo ție, înțeleg de ce romanii sunt optimiști, cu 5 lei în buzunar oricum tot în pula ii durea de orice se întâmplă ca prea departe nu ajungeau.

Ești pilot, sau cauți gunoieri prin toată lumea?

• Like 1
  • Haha 4
Postat
Acum 2 minute, picon a spus:

Ești pilot, sau cauți gunoieri prin toată lumea?

Sunt turist sexual intergalactic trimis din viitor sa dau muie ieftin 😀😃

• Haha 1
Postat

Da nu orice viitor. Ala da pa Germania 😀😃

• Haha 1
Postat

Mai ie decât o șkoala profesionala akreditata boss: Open Univeristy dă te anvata kum sa ai gura OPEN sa iei pwla lu Klaus an ea. Las-o asa mai bine ka te duci sa ieși gunoier și termini trans 😀😃

Pas atunci ! 😎🙆🏻

Da' poate trimitem niște candidați d-ăștia dă pă forum, am eu o listă scurtă cu unii dă genu'  lingirică-atîrnache, plini dă clișee, plînge pizdă pă topice, care se postează și ei când înmoaie cățelu' la gaură 🤣....fute vânt din ăștia, de și-au lustruit bastonu' până s-au oglindit în el ! 🤭🤣😂

😎🙆🏻

• Like 2
  • Haha 2
Postat
Acum 1 minut, Cocalaru2022 a spus:

Adică pă sărăkie.😂

• Like 1
  • Haha 4
Postat
Acum 3 minute, Cocalaru2022 a spus:

Nu știu boss nu e la pârnaie ca să luat la bătaie în benzinărie?

Acolo-șa cre'că e ! Să mai rămuie dă-l dracu' să-l ia

• Like 2
Postat
Acum 14 minute, picon a spus:

Adică pă sărăkie.😂

Vine vine mai ai nintica răbdare, va fi frumos din iarna încolo cu detalii gen gaz curent electric etc. Parcă mai avusei discuția asta cu tine nu o reiau dar vine sarakya sigur 😀😃

Postat
Acum 4 minute, Cocalaru2022 a spus:

Ce ți-o fakut ?

Mie ? Nimic...nu-l cunosc personal, da' nu-mi place omu'...da' nu de asta e el în pușcărie, că nu-mi place mie. Sau crezi că e acolo nevinovat ?

• Like 2
Postat
Chiar acum, Beton_Armat a spus:

Mie ? Nimic...nu-l cunosc personal, da' nu-mi place omu'...da' nu de asta e el în pușcărie, că nu-mi place mie. Sau crezi că e acolo nevinovat ?

Nu kred nimik nu știu dk e sau nu vinovat, îl apreciez ca artist.

Postat
Acum 4 minute, Beton_Armat a spus:

Sau crezi că e acolo nevinovat ?

Sau nah dacă ma provoci cred ca în pușcărie ar trebui băgați toți ăștia kare au distrus planeta judecați pt crime împotriva umanității și fututi în cur de Dany Mocanu. Dar deviem 😀😃

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...