Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 Acum 2 minute, Cocalaru2022 a spus: Sau nah dacă ma provoci cred ca în pușcărie ar trebui băgați toți ăștia kare au distrus planeta judecați pt crime împotriva umanității și fututi în cur de Dany Mocanu. Dar deviem 😀😃 Primii pe lista ar fi: Biden, Merkel, Rutte, Trudeau si Macron 😀😃 Dacă câștigă Putin poate se îndeplinește. SLAVA ROSSIA! 1
Beton_Armat Reputație: 280 Postat August 26, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat August 26, 2022 Acum 14 minute, Cocalaru2022 a spus: Sau nah dacă ma provoci cred ca în pușcărie ar trebui băgați toți ăștia kare au distrus planeta judecați pt crime împotriva umanității și fututi în cur de Dany Mocanu. Dar deviem 😀😃 Subscriu 😁 2 1
Beton_Armat Reputație: 280 Postat August 26, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat August 26, 2022 Acum 15 minute, Cocalaru2022 a spus: Primii pe lista ar fi: Biden, Merkel, Rutte, Trudeau si Macron 😀😃 Big Like 😄👍 Acum 15 minute, Cocalaru2022 a spus: 😀😃 Dacă câștigă Putin poate se îndeplinește. SLAVA ROSSIA! N-am cum să țin cu Putin și rușii vreodată, să stea în plm în țara lor și să se spele cu Putina pă cap ! 4
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 27, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Autor Postat August 27, 2022 Acum 10 ore, TheNewMan a spus: Eu nu am stat închis în casă. 😂 Tu poate ai stat. Problema ta. 😁 Am ieșit și am trecut pe lângă poliție și jandarmerie de multe ori. M-au controlat de vreo 2-3 ori, dar nu mi-au dat amendă. Am știut ce să le spun! Regimul ăsta e prea slab și prea prost ca să poată să impună ceva, doar că unii nu vă prindeți. 😁 Nici măcar poliția și jandarmeria nu l-a susținut cu adevărat. Doar s-a prefăcut! 😄 Cât timp și-a permis așa ceva, cât timp îți ia impozite și taxe fără acordul tău și nu îți prestează nimic care să te intereseze de banii ăia, doar ține piconași, cât timp te fură prin inflație, regimul ăsta e mult prea tare. 1
Beton_Armat Reputație: 280 Postat August 27, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat August 27, 2022 Acum 24 minute, Pagubitul a spus: Cât timp și-a permis așa ceva, cât timp îți ia impozite și taxe fără acordul tău și nu îți prestează nimic care să te intereseze de banii ăia, doar ține piconași, cât timp te fură prin inflație, regimul ăsta e mult prea tare. Boss, dacă nu e statul ăsta, va fi altă formă de stat impusă de cine știe ce alte arătări dă oameni...natura noastră nu ne lasă să o ardem pă armonie, pace și prietenie, asta este. 3
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 27, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Autor Postat August 27, 2022 Acum 21 minute, Beton_Armat a spus: Boss, dacă nu e statul ăsta, va fi altă formă de stat impusă de cine știe ce alte arătări dă oameni...natura noastră nu ne lasă să o ardem pă armonie, pace și prietenie, asta este. Statul ăsta te violează, tâlhărește, distruge. E un motiv să nu îl detești? Dacă nu era Dincă să le violeze și omoare p-alea, se găsea altul, altădată, cu altele... L-au împușcat pe Rîmaru, da' uite că tot se întâmplă... Astea sunt motive să nu îi vânezi pe asemenea monștri și să nu îi elimini, preferabil înainte de a apuca să comită atrocități?! Ce minte bolnavă de sclav poate gândi așa?! "Oricum mă abuzează cineva... Eu mă bucur că e ăsta, că îl cunosc." 1 1
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 1 oră în urmă, Beton_Armat a spus: Boss, dacă nu e statul ăsta, va fi altă formă de stat impusă de cine știe ce alte arătări dă oameni...natura noastră nu ne lasă să o ardem pă armonie, pace și prietenie, asta este. Da boss asa ie. Breaking news: ma doaren pwla, important ie sa crape ăștia după mai vedem. Go Putin! 1
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Acum 7 minute, Cocalaru2022 a spus: Da boss asa ie. Breaking news: ma doaren pwla, important ie sa crape ăștia după mai vedem. Go Putin! Dekand a mărit impozitele la IMMuri ka sa dea akuma mărire la bugetari, ie klar ka ie kare pe kare. Sa vina nuklearele sa le dea la muie👌👌👌 1
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 1 oră în urmă, Beton_Armat a spus: Boss, dacă nu e statul ăsta, va fi altă formă de stat impusă de cine știe ce alte arătări dă oameni...natura noastră nu ne lasă să o ardem pă armonie, pace și prietenie, asta este. Ia zi boss de ke sa plătească IMMurile pt războiu lui Zelensky și sa nu plătească curvele taxe ca toti ceilalți? Ce fel de cacat de guvern e asta ? Orice l-ar înlocui e preferabil. 1
Beton_Armat Reputație: 280 Postat August 27, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat August 27, 2022 Acum 48 minute, Pagubitul a spus: Statul ăsta te violează, tâlhărește, distruge. E un motiv să nu îl detești? Dacă nu era Dincă să le violeze și omoare p-alea, se găsea altul, altădată, cu altele... L-au împușcat pe Rîmaru, da' uite că tot se întâmplă... Astea sunt motive să nu îi vânezi pe asemenea monștri și să nu îi elimini, preferabil înainte de a apuca să comită atrocități?! Ce minte bolnavă de sclav poate gândi așa?! "Oricum mă abuzează cineva... Eu mă bucur că e ăsta, că îl cunosc." Boss, nu ai înțeles ce am vrut să spun 🤷🏻 Ce am vrut să zic e că statul ăsta sau orice altă formă de organizare sunt un efect al naturii noastre, nu o cauză. Nu te opresc să lupți împotriva nimănui, ba chiar e corect să ne împotrivim și să le-o dăm la muie, preferabil punctual și nu împotriva unor noțiuni abstracte cum e "statul". Dpmdv actuala formă de organizare pă care o numim stat are la bază principii bune în teorie, faptul că niște unii de au ajuns la butoane fac nasoale e exclusiv vina lor. N-am nicio problemă să le-o dăm la muie 😄 3 1
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Chiar acum, Beton_Armat a spus: Boss, nu ai înțeles ce am vrut să spun 🤷🏻 Ce am vrut să zic e că statul ăsta sau orice altă formă de organizare sunt un efect al naturii noastre, nu o cauză. Nu te opresc să lupți împotriva nimănui, ba chiar e corect să ne împotrivim și să le-o dăm la muie, preferabil punctual și nu împotriva unor noțiuni abstracte cum e "statul". Dpmdv actuala formă de organizare pă care o numim stat are la bază principii bune în teorie, faptul că niște unii de au ajuns la butoane fac nasoale e exclusiv vina lor. N-am nicio problemă să le-o dăm la muie 😄 Ăștia nu mai pleacă decât cu nucleare sau anarhie. Au cumpărat 2 milioane de bugetari pe banii altora și au 70%. Nu știu dacă tu realizezi ce înseamnă aceasta coaliție de dat muie nebugetarilor. Asta e doar începutul la anu când vine Ciolacu o sa plătești 80% pe impozit progresiv ca pe vremea lui Bonbonel bagamias pwla și an gurița lui da sinukigas kare ie el.
Beton_Armat Reputație: 280 Postat August 27, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat August 27, 2022 Acum 6 minute, Cocalaru2022 a spus: Ia zi boss de ke sa plătească IMMurile pt războiu lui Zelensky și sa nu plătească curvele taxe ca toti ceilalți? Ce fel de cacat de guvern e asta ? Orice l-ar înlocui e preferabil. Părerea mea e că greșești când îl numești războiul lu' Zelenski. Chiar tu spuneai în postările tale de unde vine criza : de la tiparnița de bani. Oricum istoria capitalismului ne arată că o criză e pe undeva ciclică. Războiul a mai bătut și el un cui la coșciug. Când te referi la taxarea curvelor vorbești strict de România cred... că pă la alții se mai taxează oarecum. Răspunsul este că nu se vrea din mai multe motive. 3
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Acum 2 minute, Beton_Armat a spus: Părerea mea e că greșești când îl numești războiul lu' Zelenski. Chiar tu spuneai în postările tale de unde vine criza : de la tiparnița de bani. Oricum istoria capitalismului ne arată că o criză e pe undeva ciclică. Războiul a mai bătut și el un cui la coșciug. Când te referi la taxarea curvelor vorbești strict de România cred... că pă la alții se mai taxează oarecum. Răspunsul este că nu se vrea din mai multe motive. Da ma refer strict la România exact asta e diferenta între o țară de cacat și una cât de cât normala: criza vine peste tot dar doar în România curvele și bugetarii sunt mai smecheri că votează PSD/PNL/USR/UDMR pe spatele altora.
Beton_Armat Reputație: 280 Postat August 27, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat August 27, 2022 Acum 10 minute, Cocalaru2022 a spus: Ăștia nu mai pleacă decât cu nucleare sau anarhie. Au cumpărat 2 milioane de bugetari pe banii altora și au 70%. Nu știu dacă tu realizezi ce înseamnă aceasta coaliție de dat muie nebugetarilor. Asta e doar începutul la anu când vine Ciolacu o sa plătești 80% pe impozit progresiv ca pe vremea lui Bonbonel bagamias pwla și an gurița lui da sinukigas kare ie el. E o coaliție dă tot căcatul, ai dreptate, da' în România se fac destui bani și salariile sunt foarte mici. Eu nu sunt bugetar, n-am lucrat niciodată la stat, da' nu cred că oamenii ăia nu ar trebui să câștige bani. Poate că vrei să reclami altceva... că unii iau bani degeaba și nu-și fac treaba... și că ăștia sunt cel mai probabil sinecuriștii partidelor. Asta da. În orice caz, culpabilizarea la general nu e okay, cel mai bine punctual. N-aș pune bază pe voturile bugetarilor, oricât le-ar mări salariile... întreabă-l pă Dragnia dacă nu mă crezi. 3
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Chiar acum, Beton_Armat a spus: E o coaliție dă tot căcatul, ai dreptate, da' în România se fac destui bani și salariile sunt foarte mici. Eu nu sunt bugetar, n-am lucrat niciodată la stat, da' nu cred că oamenii ăia nu ar trebui să câștige bani. Poate că vrei să reclami altceva... că unii iau bani degeaba și nu-și fac treaba... și că ăștia sunt cel mai probabil sinecuriștii partidelor. Asta da. În orice caz, culpabilizarea la general nu e okay, cel mai bine punctual. N-aș pune bază pe voturile bugetarilor, oricât le-ar mări salariile... întreabă-l pă Dragnia dacă nu mă crezi. Dragnea a fost dat jos de trepadusii corporatiști aduși că sclavii în Piață Victoriei că lea dat liber ING Raiffeisen și Renault că să nu plătească ei taxe pe multele miliarde de EUR care ii fac în România.
Beton_Armat Reputație: 280 Postat August 27, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat August 27, 2022 Acum 2 minute, Cocalaru2022 a spus: Dragnea a fost dat jos de trepadusii corporatiști aduși că sclavii în Piață Victoriei că lea dat liber ING Raiffeisen și Renault că să nu plătească ei taxe pe multele miliarde de EUR care ii fac în România. Nu boss, ăia erau electoratul hashtagist oricum...Dragnia a picat că a fost fricos el și dîn cauza asta l-au abandonat mulți care îi dăduseră votul înainte. 3
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Acum 2 minute, Beton_Armat a spus: Nu boss, ăia erau electoratul hashtagist oricum...Dragnia a picat că a fost fricos el și dîn cauza asta l-au abandonat mulți care îi dăduseră votul înainte. Defapt știi ce ? Mircea Badea are dreptate. Sustin guvernul si impozitul progresiv sa vina Ciolacu sa le dea la mUE la toți ce plm ma tot agit eu degeaba ca semințele același gust are 😀. Slava Ukraina sper sa crape 200 de meleoane de locuitori din mUE kum ie planu, ahahahahaha 😀😃 1
barnautiu02 Reputație: 596 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 12 hours ago, TheNewMan said: @Cocalaru2022, începi și tu ca Turcoaz să faci oamenii săraci/ prăpădiți? Nu vorbi că nu știi nimic despre cei care stau pe acest forum. Cbatony e un imbarligator perfid nevorbit, cauta anturaj pe un site de curve. Ce are cu tine ? Vad ca se leaga de jumate' de forum... 11 hours ago, picon said: Da. 👏👏👏👍 2 1
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Acum 1 minut, barnautiu02 a spus: Cbatony e un imbarligator perfid nevorbit, cauta anturaj pe un site de curve. Ce are cu tine ? Vad ca se leaga de jumate' de forum... 👏👏👏👍 Eu dekand sunt pe forumul asta da mare valoare kulturala nu ma cert cu bărbații poate sa se ia ma doare la basketi. Nu mă fut cu ei deci nam nimic de câștigat sau de împărțit. 1
barnautiu02 Reputație: 596 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 6 minutes ago, Cocalaru2022 said: Eu dekand sunt pe forumul asta da mare valoare kulturala nu ma cert cu bărbații poate sa se ia ma doare la basketi. Nu mă fut cu ei deci nam nimic de câștigat sau de împărțit. Bine faci, ce impresie isi fac curvele cand vad masculi in calduri certanduse din prostie ?!? Poate asa se agata, e metoda noua si nu stiam... 2
picon Reputație: 1046 Postat August 27, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 27, 2022 Acum 12 ore, Cocalaru2022 a spus: Vine vine mai ai nintica răbdare, va fi frumos din iarna încolo cu detalii gen gaz curent electric etc. Parcă mai avusei discuția asta cu tine nu o reiau dar vine sarakya sigur 😀😃 Vine pentru ăia care erau saraky deja. 4
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Acum 34 minute, picon a spus: Vine pentru ăia care erau saraky deja. Vine pt toți stai calm când vine iarna sa vedem cu ce o sa încălzească orășenii apartamentele și din ce vor mai trai când or sa dea faliment toate firmele mici rupte de costul de curent electric 😀😃
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Acum 39 minute, picon a spus: Vine pentru ăia care erau saraky deja. Din 2016 bine daca ești vreun Becali sau Abramovici tu scapi 😀😃 https://www.forbes.com/sites/worldeconomicforum/2016/11/10/shopping-i-cant-really-remember-what-that-is-or-how-differently-well-live-in-2030/?sh=3e96d0781735
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Dupa kum se poate vedea ku okiu liber după ke Marx a basit doktrina comunista un alt kakat pa nume Schwab o basit una similara da ku roboti. Va fi amuzant sa vedem kati oameni vor muri ku ei da gat 😀😃
picon Reputație: 1046 Postat August 27, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 27, 2022 1 oră în urmă, Cocalaru2022 a spus: Vine pt toți stai calm când vine iarna sa vedem cu ce o sa încălzească orășenii apartamentele și din ce vor mai trai când or sa dea faliment toate firmele mici rupte de costul de curent electric 😀😃 Așa se spunea și acum 15 ani, cu criza aia. Și? 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum