Membru Premium haloowen Reputație: 4867 Postat August 29, 2022 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Postat August 29, 2022 Acum 30 minute, andreeakvl98 a spus: Nu te-am furat, nu ți-am dat în cap... ai văzut că sunt mai rece cu tine și gata mi-ai sărit și tu în cap.😐 Dar baiatul asta parca e unul care a luat vreo 2-3 tepe de la tine si nu a apucat sa te cunoasca? Sau poate ca ma insel, ca in afara de vreo 2 tipi te-ai cam certat cu toti, prin toate orasele! Nu stiu daca a apucat sa vada cat de rece esti cu el!
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat August 30, 2022 Postat August 30, 2022 Acum 2 ore, haloowen a spus: Dar baiatul asta parca e unul care a luat vreo 2-3 tepe de la tine si nu a apucat sa te cunoasca? Sau poate ca ma insel, ca in afara de vreo 2 tipi te-ai cam certat cu toti, prin toate orasele! Nu stiu daca a apucat sa vada cat de rece esti cu el! O singură dată... nu am onorat o programare.... inafara de doi tipi, m-am certat cu toata lumea?😂😂😂😂 Aşă vă place vouă să umflați...😂 Eu m-am certat cu câteva persoane... că ei au cate 7 conturi asta este alta "mâncare de pește". 😉
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4334 Postat August 30, 2022 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat August 30, 2022 uite curca ca tot nu a inteles ca nu o suporta jumate din forum, meriti nominalizata pt saracia anului 2022 2
Orb1t Reputație: 2222 Postat August 30, 2022 Postat August 30, 2022 8 hours ago, andreeakvl98 said: Nu am nevoie de traducere. Nu e greu să îmi dau seama ce vrei să spui. Ai 250 de cuvinte(maxim) în vocabular. Te înțeleg perfect. " cealapa cu aere de diva" - de ce îți pierzi timpul făcând comentari pe unde vezi că apar? De ce mereu încerci să spui câteva ceva despre mine?😞 Te-a parasit Manuela din cauza mea?😯 Am fost terorizată de clonele tovarasilor tăi virituali... stăteam să dau explicații anumitor gunoaie pe topic. Nu te-am furat, nu ți-am dat în cap... ai văzut că sunt mai rece cu tine și gata mi-ai sărit și tu în cap.😐 Mai rece cu mine nu aveai cum pt ca nu ne-am vazut. Cu mine ai fost asa cum pretinzi tu ca sunt cu tine acum. Esti dilie 🤣🤣 2
Orb1t Reputație: 2222 Postat August 30, 2022 Postat August 30, 2022 8 hours ago, haloowen said: Dar baiatul asta parca e unul care a luat vreo 2-3 tepe de la tine si nu a apucat sa te cunoasca? Sau poate ca ma insel, ca in afara de vreo 2 tipi te-ai cam certat cu toti, prin toate orasele! Nu stiu daca a apucat sa vada cat de rece esti cu el! Accentul nu se pune pe teapa. Nu e nici prima si nici ultima. Comportamentul de dupa teapa e problema, iar eu am explicat deja lucrul asta.
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 30, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 30, 2022 10 hours ago, haloowen said: Dar baiatul asta parca e unul care a luat vreo 2-3 tepe de la tine si nu a apucat sa te cunoasca? Sau poate ca ma insel, ca in afara de vreo 2 tipi te-ai cam certat cu toti, prin toate orasele! Nu stiu daca a apucat sa vada cat de rece esti cu el! Dar de ce ar fi fost plăcut sa fie calda cu el? Sunt 30 de grade afara. Pentru mine ideal ar fi sa fie foarte rece cu mine, pe masa și cu spume la gura 😂😂😂😂. P. S. E doar o gluma, nu o dorința. 2
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat August 30, 2022 Postat August 30, 2022 Acum 3 ore, Orb1t a spus: Accentul nu se pune pe teapa. Nu e nici prima si nici ultima. Comportamentul de dupa teapa e problema, iar eu am explicat deja lucrul asta. Ai punctat bine... pe tine te-ai văzut cum te-ai purtat. Eu mă retrag din acestă conversație. Serviciu ușor!
Orb1t Reputație: 2222 Postat August 30, 2022 Postat August 30, 2022 2 hours ago, andreeakvl98 said: Ai punctat bine... pe tine te-ai văzut cum te-ai purtat. Eu mă retrag din acestă conversație. Serviciu ușor! Nu tu spuneai ca ce dai, aia primesti? Ma bucur ca intr-un final ai realizat ca de la tine a inceput. Labi placute!
danycernat Reputație: 445 Postat August 30, 2022 Postat August 30, 2022 Decât sa haleasca la hăndell🌝 pe aici , mai bine se spala la bijbok, sa nu-i ramana clientii traumatizati!😂🤣😂 1
skippy7419 Reputație: 96 Postat Septembrie 12, 2022 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Septembrie 12, 2022 On 8/29/2022 at 7:25 PM, andreeakvl98 said: De tine nu mă mai iau. Tu ești un lă****r care pune mâna și pe câte-o carte din când în când, nu doar pe ****. 😈 Cand ai sa te maturizezi, o sa-ti dai seama ca barbatii nu se impart in cei care iti fac tie "curul mare" - financiar vorbind si labari....Suntem foarte diferiti din punct de vedere al preferintelor sexuale, iar "paleta" ta de servicii "accesibile" acopera o plaja foarte ingusta... Nici eu nu o "sa ma mai iau de tine", pentru ca nu sunt adeptul "jignirilor gratuite", chiar daca tie ti-e drag "sportul asta"... Spor sa ai...🤪🤪 1
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2022 Postat Septembrie 13, 2022 La 12.09.2022 la 16:29, skippy7419 a spus: Cand ai sa te maturizezi, o sa-ti dai seama ca barbatii nu se impart in cei care iti fac tie "curul mare" - financiar vorbind si labari....Suntem foarte diferiti din punct de vedere al preferintelor sexuale, iar "paleta" ta de servicii "accesibile" acopera o plaja foarte ingusta... Nici eu nu o "sa ma mai iau de tine", pentru ca nu sunt adeptul "jignirilor gratuite", chiar daca tie ti-e drag "sportul asta"... Spor sa ai...🤪🤪 M-am lăsat de sportul ăsta. Ce ti-a adus aminte de mine?
lomtadze Reputație: 173 Postat Septembrie 13, 2022 Postat Septembrie 13, 2022 On 8/27/2022 at 12:08 PM, andreeakvl98 said: Vrea să fie legata de mâini și de picioare, pusă la marginea patului, cu capul lăsat în jos. De acolo vrea să îi umpli gurita si când ajungi aproape de buze să apeşi căt poți de mult până o lasi fără aer. La sfârșit să te freci cu ouțele de fata ei și sa termini pe ochișorii ei. Deci nu vrei tu asa ceva. Mă repet, nu te-aş lasa pe tine... Dănuța am omis ceva?( @danycernat) Particip! E majoră ?! O aduc cu picioarele pe pământ și cu mintea la cap.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum