Membru Premium L.A.W. Reputație: 7051 Postat August 31, 2022 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat August 31, 2022 1 oră în urmă, alexandrulmm a spus: Bifat si eu la fata asta acum ceva ore. Programat, iesit din bloc, mers 70 de metri, intrat in bloc, vazut fata, placut, futut. Am plecat suparat si cu gand de reclamatie la dezvoltator ca apartamentul ei are finisaje mai atent facute ca al meu, la aceiasi bani platiti. De fata n-are rost sa discutam ca orice cuvant e de prisos. 🔝🏆🔟👑 Maine e in plan Bry. Ai dat banii mototoliti 😂. Sa revii cu turul apartamentului 😂😂. Te pot ajuta eu , presupun ca e in blocul de langa , 52,3 m de al Lidiei 😂 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2022 Partajează Postat August 31, 2022 Acum 35 minute, L.A.W. a spus: Ai dat banii mototoliti 😂. Sa revii cu turul apartamentului 😂😂. Te pot ajuta eu , presupun ca e in blocul de langa , 52,3 m de al Lidiei 😂 :))))))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2022 Partajează Postat August 31, 2022 Acum 40 minute, L.A.W. a spus: Sa revii cu turul apartamentului 😂. Te pot ajuta eu , presupun ca e in blocul de langa , 52,3 m de al Lidiei 😂 dar sti ca e ceva sub soare de s-a intamplat asta,nu? :)) Link spre comentariu
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Reghin Oras:Reghin Partajează Postat Septembrie 7, 2022 Stiti cumva unde a disparatut Lidia? Link spre comentariu
conect Reputație: 125 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 7, 2022 Acum 2 ore, alexandru2012 a spus: Stiti cumva unde a disparatut Lidia? Acasă Link spre comentariu
Tutu111 Reputație: 61 Postat Decembrie 18, 2022 Partajează Postat Decembrie 18, 2022 @lidia20 când ne mai vizitezi? Te așteptăm cu mare drag 🤗🤗🤗🥰 Sărbători fericite! 1 Link spre comentariu
Marius1988. Reputație: 7 Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Lidia cand mai vi si la pitesti k esti frt sexi 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum