keenjo Reputație: -5 Postat Decembrie 20, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Daca aveti ceva bun aici Sa scrieti aici 1 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3374 Postat Decembrie 20, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Acum 2 ore, mandari a spus: Salutare, dacă mai ai varianta premium, dă-mi un mesaj privat cu numărul tău vrea sa vorbesc ceva cu tine! 🍻🍻🍻 Salut. Nu pot trimite mesaje,am pierdut contul vechi. Știu ca ești pe bune cu Roberta, vorbește cu ea sa ți-l dea,sigur îl are. Ii arați aici ca nu e problema dacă ți-l da. Dar îmi dai mesaj pe whatss prima data. Acum 54 minute, keenjo a spus: Daca aveti ceva bun aici Sa scrieti aici Salut. Nu am nimic bun la noi 😒. Am fost cam ocupat ultimele săptămâni și nu am mai încercat nimic,cu toate ca nu cred sa fie vrei fata care sa se merite. Link spre comentariu
mandari Reputație: 121 Postat Decembrie 20, 2023 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Acum 35 minute, Iulyan20 a spus: Salut. Nu pot trimite mesaje,am pierdut contul vechi. Știu ca ești pe bune cu Roberta, vorbește cu ea sa ți-l dea,sigur îl are. Ii arați aici ca nu e problema dacă ți-l da. Dar îmi dai mesaj pe whatss prima data. Salut. Nu am nimic bun la noi 😒. Am fost cam ocupat ultimele săptămâni și nu am mai încercat nimic,cu toate ca nu cred sa fie vrei fata care sa se merite. Nu mai răspunde Roberta, dă-mi mesaj pe [email protected] Link spre comentariu
alex1678 Reputație: 43 Postat Decembrie 24, 2023 Oras:slatina Oras:slatina Partajează Postat Decembrie 24, 2023 Dar Lili a fost cineva .? Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3374 Postat Decembrie 26, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Decembrie 26, 2023 La 24.12.2023 la 16:36, alex1678 a spus: Dar Lili a fost cineva .? Salut. Caută câteva pagini mai in spate,pentru ca are topic deschis. Cred ca i-am făcut și eu recenzie. O zi buna!!! Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3374 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Decembrie 28, 2023 Salut stimați colegi. Am văzut ca a revenit Aryanaaa,cea care avea de gând sa ne calce meleagurile. Acum are alt cont @aryanaaaa,si sper ca a rămas tot cu gândul sa ne viziteze. Dacă nu,atunci când vine la Craiova o sa o vizitez eu. Ce zici Ary? Ne faci o vizita??? O zi buna sa aveți!!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2023 Partajează Postat Decembrie 28, 2023 Acum 11 ore, Iulyan20 a spus: Salut stimați colegi. Am văzut ca a revenit Aryanaaa,cea care avea de gând sa ne calce meleagurile. Acum are alt cont @aryanaaaa,si sper ca a rămas tot cu gândul sa ne viziteze. Dacă nu,atunci când vine la Craiova o sa o vizitez eu. Ce zici Ary? Ne faci o vizita??? O zi buna sa aveți!!! Vin teroare, vin. Stai sa treaca anul acesta nebun🤣 pana atunci la multi ani, sanatate si spor in toate. ❤✌ Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3374 Postat Decembrie 30, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Decembrie 30, 2023 La 28.12.2023 la 17:31, aryanaaaa a spus: Vin teroare, vin. Stai sa treaca anul acesta nebun🤣 pana atunci la multi ani, sanatate si spor in toate. ❤✌ La mulți ani sănătoși plini de bucurii și împliniri!!! Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1638 Postat Ianuarie 1 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 1 La mulți ani cu sănătate și bucurii multe în 2024 pentru Toate doamnele și domnișoarele care ne fac viața mai frumoasă și mai ușoară! Pentru toți colegii cu care împărtășesc experiențele mai bune sau mai rele! Pentru administratorii forumului care fac posibilă informarea și schimbul de opinii! Anul nou să ne aducă fete frumoase și ciocane tari! Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3374 Postat Ianuarie 1 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Ianuarie 1 Acum 27 minute, papura voda a spus: La mulți ani cu sănătate și bucurii multe în 2024 pentru Toate doamnele și domnișoarele care ne fac viața mai frumoasă și mai ușoară! Pentru toți colegii cu care împărtășesc experiențele mai bune sau mai rele! Pentru administratorii forumului care fac posibilă informarea și schimbul de opinii! Anul nou să ne aducă fete frumoase și ciocane tari! Un an nou cu sănătate plin de bucurii și fete de treaba!!!✌️🥂🥂🥂 1 Link spre comentariu
dick1029 Reputație: 34 Postat Ianuarie 3 Oras:Slatina olt Oras:Slatina olt Partajează Postat Ianuarie 3 La multi ani pe noul an! Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3374 Postat Ianuarie 3 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Ianuarie 3 La mulți ani. Din păcate nu cred ca avem așa ceva la noi in oraș. Doar dacă ajunge @aryanaaaa și sper sa o facă. Pana atunci hai la Craiova sa începem anul bine 😁🤗. 1 Link spre comentariu
dick1029 Reputație: 34 Postat Ianuarie 3 Oras:Slatina olt Oras:Slatina olt Partajează Postat Ianuarie 3 La 28.12.2023 la 17:31, aryanaaaa a spus: Vin teroare, vin. Stai sa treaca anul acesta nebun🤣 pana atunci la multi ani, sanatate si spor in toate. ❤✌ Când vi pe la noi pe la slatina ? Link spre comentariu
mandari Reputație: 121 Postat Ianuarie 3 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Ianuarie 3 Acum 3 ore, Iulyan20 a spus: La mulți ani. Din păcate nu cred ca avem așa ceva la noi in oraș. Doar dacă ajunge @aryanaaaa și sper sa o facă. Pana atunci hai la Craiova sa începem anul bine 😁🤗. La mulți ani, la ce ora este plecarea, ma bag și eu 😁😂😂😂 Link spre comentariu
dick1029 Reputație: 34 Postat Ianuarie 3 Oras:Slatina olt Oras:Slatina olt Partajează Postat Ianuarie 3 Acum 3 ore, Iulyan20 a spus: La mulți ani. Din păcate nu cred ca avem așa ceva la noi in oraș. Doar dacă ajunge @aryanaaaa și sper sa o facă. Pana atunci hai la Craiova sa începem anul bine 😁🤗. Pe blonda nu o recomanzi la oral ? Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1638 Postat Ianuarie 3 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 3 16 minutes ago, dick1029 said: Pe blonda nu o recomanzi la oral ? Care blondă? Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3374 Postat Ianuarie 3 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Ianuarie 3 Acum 31 minute, papura voda a spus: Care blondă? Care blonda???😂😂😂😂 am pierdut ceva bun??? Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3374 Postat Ianuarie 3 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Ianuarie 3 Acum 2 ore, dick1029 a spus: Când vi pe la noi pe la slatina ? Așa,Ia-te și tu de ea,ca eu am răgușit 2 ani de zile 😂😂. Poate dacă ne unim,vine de frica 😂😂😂😂,dar ea știe ca nu suntem bombardieri și o sa vina de plăcere 🤗 Link spre comentariu
dick1029 Reputație: 34 Postat Ianuarie 3 Oras:Slatina olt Oras:Slatina olt Partajează Postat Ianuarie 3 Acum 51 minute, Iulyan20 a spus: Care blonda???😂😂😂😂 am pierdut ceva bun??? Inna nu ebuna ? Link spre comentariu
amarui Reputație: 105 Postat Ianuarie 3 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Ianuarie 3 La mulți ani tuturor! A reapărut în peisaj Serena. Încercați! Link spre comentariu
daw1cked Reputație: 218 Postat Ianuarie 3 Oras:Ro Oras:Ro Partajează Postat Ianuarie 3 17 minutes ago, amarui said: La mulți ani tuturor! A reapărut în peisaj Serena. Încercați! Ai fost, cum e? Link spre comentariu
amarui Reputație: 105 Postat Ianuarie 3 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Ianuarie 3 Am fost mai demult, ii place mult si face bine! Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3374 Postat Ianuarie 4 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Ianuarie 4 Acum 20 ore, dick1029 a spus: Inna nu ebuna ? Salut. Nu știu frate,încă nu mi-am luat inima in Dinți 🤓🤓. Ma tot bate un gând nebun,dar pana la urma o sa ma risc. Pana atunci încercați la Serena,cu toate ca e cam scump 200,și la banii ăștia trebuie sa ai ceva servicii bune(ea face finalizare orală)mai ales ca i-am dat ieri mesaj și zicea ca nu prea mai face oralul cum îl făcea. Deci mai bine Craiova frate,la noi nu ai ce. Am încercat ieri dar amândouă preferatele mele erau ocupate pana pe seara. Sper sa vina @violeta pe la noi sa fim mai aproape. O zi buna… Link spre comentariu
craiova31 Reputație: 151 Postat Ianuarie 4 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Ianuarie 4 Iti las contul de revolut daca vrei sa te duci la inna mai bine faci si tu o fapta buna ( fac un gratar si beau ceva din banii aia) Daca nu bea frate tu ceva crede ma ca iti pierzi timpul si banii degeaba 1 Link spre comentariu
mandari Reputație: 121 Postat Ianuarie 5 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Ianuarie 5 Bună @aryanaaaa, când ne vizitezi că la ce recenzii am citit nu mai avem noaptea somn în pat😂😂😂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum