Sari la conținut

Alexandra! 0736734617 Fara graba 🤗🤗Garantez ca nu îți pierzi timpul 😇

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
La 04.09.2022 la 23:37, adelaide a spus:

Duduie, o cam sugi aiurea cu 25 min ale tale. Asa sunteți cate unele, mai dăștepte decât altele... 

Tocmai asta e motivul pr care nu te voi vizita. Pentru ca o sugi aiurea... 

Te contrazic. Eu am vizitat-o în Ploiești. Fata super drăguță, curată. Fără grabă sa desfășurat totul și am plecat mulțumit de la ea. Pt mine a fost super ok. Ma rog, fiecare cu pretențiile lui. O seară frumoasă. 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Hey..voi face o vizita scurta la voi,de maine DOAR 3 ZILE in oras!!!!

reamintesc gama de servicii si pret deoarece,atunci cand am fost la voi s-a creea o totala neintelegere iar în timp lucrurile s-au calmat și sa nu creem iar povesti inutile! 

ON - strict în funcție de igiena pe care eu o consider+aspectul sănătos al penisului 

NP (nu discut pt nep) 

Accept limbute,sărutări pe corp,sex între sâni ,69,atenție la ouțe....

Diferite poziții la oral cât și la normal în funcție de dorința și fantezia fiecăruia!! 

150-1nr aproximativ jumătate de ora 

300 -1h care are 60 DE MINUTE 

Disponibila doar între orele 11:30 -23 

Deplasari doar la hotel 400 lei ora 

0784 773 041  

Programari pe whatsaap sau alte informații!! Pozele mele sunt cât se poate de reale,ma accept asa cum sunt și nu mi-am făcut ca altele conturi false cu poze din tari străine! Pupici 😘😘😘

Nu răspund la mesaj dacă depășesc 10-20min maxim ..

Locația mea va fi la 400m de Coresi la TOP CITY

Va las topicul unde am fost mai mult activa încât s-au reglat orice discuții pe baza serviciilor/preturilor si atitudinea mea!! 

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov

Salut, am zis să incerc si eu ceva in seara asta si am gasit o pe domnișoara... Am contactat o pe whatsapp, mi a spus pret, locație,  servicii si mi a trimis si vreo 3 poze... Am stabilit o oră, putin peste programul ei, dar m a așteptat...Am ajuns pe stefan baciu,parca, am urcat, am intrat, mi a arătat unde este dusul în caz ca am nevoie, am schimbat câteva cuvinte, foarte sociabilă... m am dezbrăcat, a început domnișoara cu un oral demential, după care am schimbat vreo 2-3 poziții si asta a fost vizita.. Am mai schimbat câteva cuvinte si am plecat... un apartament foarte curat, miros placut, atmosfera intima, corp frumos (pe gustul meu), iar pentru tot ceea ce a făcut, din punctul meu de vedere, 150 ron e putin... din pacate, joi am inteles ca pleaca,  daca vreti s o vizitați, profitati cat o mai găsiți!

Pe mine m a convins doar din pozele pe care mi le a trimis inainte de vizita!

Daca o sa revina, o voi vizita din nou!

Spor!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 4 minute, Thedude.st a spus:

Salut, am zis să incerc si eu ceva in seara asta si am gasit o pe domnișoara... Am contactat o pe whatsapp, mi a spus pret, locație,  servicii si mi a trimis si vreo 3 poze... Am stabilit o oră, putin peste programul ei, dar m a așteptat...Am ajuns pe stefan baciu,parca, am urcat, am intrat, mi a arătat unde este dusul în caz ca am nevoie, am schimbat câteva cuvinte, foarte sociabilă... m am dezbrăcat, a început domnișoara cu un oral demential, după care am schimbat vreo 2-3 poziții si asta a fost vizita.. Am mai schimbat câteva cuvinte si am plecat... un apartament foarte curat, miros placut, atmosfera intima, corp frumos (pe gustul meu), iar pentru tot ceea ce a făcut, din punctul meu de vedere, 150 ron e putin... din pacate, joi am inteles ca pleaca,  daca vreti s o vizitați, profitati cat o mai găsiți!

Pe mine m a convins doar din pozele pe care mi le a trimis inainte de vizita!

Daca o sa revina, o voi vizita din nou!

Spor!

Am uitat sa mentionez, si nu găsesc buton de edit, totul a fost foarte chill, lejer, fără graba, foarte ok.. cred ca daca voiam să mai stau de vorbă juma' de ora, nu zicea nu...

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 15 ore, orbit100 a spus:

cine va fi colega ?

intrati si amandoua ?

În cazul în care vei ajunge la mine și dorești sa o vezi nu am o problema ..putem întra amândouă doar ca fără show lesbi!

Link spre comentariu
Vizitator

Bună dimineata😘😘 săptămâna aceasta voi fi disponibila de la ora 10-11 pana la 23 uneori și noaptea pana la 2-3 în funcție de cereri!!! 

Astăzi încep la ora 14,locatia ..am modificat ...va fi în centrul civic !! 😘 va aștept 😈😈😈 programari pe whatsaap 🤗 programările se fac în aceeași zi,confirmările cu 30 de min inainte! 

0784 773 041 

Link spre comentariu
Vizitator

Hey... disponibila și la ore târzii 😅😋😋  pupici 🤗🤗 rog ...nu mai întrebați cât timp stau pentru ca nu știu momentan... posibil sa plec intr-o săptămâna ,eu as vrea sa lungesc șederea aici dar...în funcție de cum sunt și vizitele voastre,seriozitatea+punctualitatea!! 😘😘  Când decid sa plec am sa anunț înainte cu 2 zile! 😘 kiss all! 

Link spre comentariu
Vizitator

Din lipsa locației și timpul scurt....nu am mai ajuns.. dar am de gând sa trec și pe acolo! 😘

La 11.01.2023 la 7:40, gentleman03 a spus:

ziceai ca vi la ploiesti pe 10 ianuarie !😒

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 2 ore, Nemanja10 a spus:

Buna

Pe la Iași,nu ajungi? Merci 

Doar în orașele unde am cel puțin 10 solicitări! Și în general prefer sa activez în București cel mai mult! 

Link spre comentariu
Vizitator

Disponibilitatea mea în Brașov se va încheia duminica seara.. ultima programare ora 22!!! Va pup ..ne revedem când v-a fi zăpada😅😅 în rest.. relaxant orașul 😅😘 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 8 minute, nirolfnirolf a spus:

Vino cât mai repede!❤️😘

Vin vin ca îmi place Brașovul maxim! 😍😍 dar momentan bântui prin Ploiești 😅pana pe 22 ... e suficient de repede??😅😘

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 11 minute, nirolfnirolf a spus:

Vino cât mai repede!❤️😘

Oho..acum vad!! Te astept pe la mine ca ești unul dintre cei care m-au luat tare la început 😈😅

Link spre comentariu
Vizitator

Dau drumul programărilor  ptr mâine  😘😘 rog sa mi menționați ora și timpul dorit...😘😘 doar pe whatsaap!! 

Voi începe activitatea de la  ora 13

Link spre comentariu
Vizitator

În ultima ora am peste 7mesaje ptr disponibilitate în seara asta! 

Nu lucrez după ora 23!!! Am dat repost la detalii tocmai unde am și specificat programul! 

Programările pe timpul zilei doresc sa fie făcute cu minim 1h/1h și jumătate înainte 

NU LUCREZ LA PRIMUL VENIT PRIMUL SERVIT! 

SEARA FRUMOASA! 😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...