Sari la conținut

Alexandra! 0793527909 Fara graba 🤗🤗Garantez revenirea 😇

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 07.10.2022 la 18:46, 71laciport a spus:

pe mine m a convins ca si merita banii pe care i cere , pe deasupra m a si cucerit cu ochii albastrii si cu zambetul smecheresc.m a futut asa, cu zambetul pe buze si pe ritm de muzica rap . Oral super, oare unde fac fetele acestea scoala? pasarica rasa ca un ""fund de bebelus"""se incalzeste natural un corp nu slim dfar sub nicio forma supraponderala , cu pantofi inalti uiti de tot dupa ce o privesti. Normal protejat nu refuza nicio pozitie, finalizat pe sani, care apropos sunt foarte frumosi si sfarcurile se excita la atingere si la dezmierdat. locatia interior ca intr o nava spatiala, zona ok, intrarea lasa un pic de dorit dar acum ca stiu ca este asa o bomboana de fata nu mai conteaza. curat, par matasos corp si atitudine de adolescenta ,30 min dtd punctuala programare cu cateva ore inainte.  clar de revizitat/ 150 lei

Aut inveniam viam aut faciam

🤗🤗mulțumesc pt recenzie!! Te mai astep! Intre timp ca tot sunt ochii mei laudati..las si eu asta aici 🤣🔞😗 Snapchat-424440891.jpg.175e02b33eb852d54172ec15d60262bd.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 34 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Servicii fără graba/igiena/bun simt si ...nu îmi place sa îmi fac eu reclama! Dar la mine oralul înseamă sa o bag în gura...nu sa transform ca altele oralul în laba si sa tin cu buzele de cap ... sau după 10 min sa îți zic hai nu mai termini odată 🚫🚫 

Pot confirma cei care au fost la mine 😘

Pot confirma eu treaba cu oralul, asa este.. am fost la tine sambata, și este adevărat faci un oral chiar mișto...fara graba și cu atenție la oua...

Păsărica este strâmtă, o placere sa o simți cu se mulează pe membru, nu pune lubrifiant cu tona ca altele  sa nu mai simți nimic și sa moara  ulterior intrusul😀.. .

In rest totul normal , nimic senzational sau de reproșat..Fata din poze ..Atitudine proclient.. Achitat 300 pt 2 gloanțe trase exact la țintă..😄

Pe total o experienta plăcută, este de revenit ...

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

RECENZIE:
Aspect: 8.8 (chip: 8.9 / corp: 8.7, pustoaica frumusica, undeva la 1.70 cm, ochi verzi-caprui, par negru vopsit, sani medii frumosi, fund rotund, carne tare, piercing in buric, piele alba ca laptele)
Oral: 8.1 (neprotejat, bun, cu atentie la bijuterii, o ia adanc, lins bine obiectivul de sus pana jos, fara graba)
Normal: 8 (protejat, accepta pozitii, stramta rau, participa la actiune mai ales in LOT si doggy)
Gfe: 7 (nu saruta, te strange in brate cand esti pe treaba)
Atitudine: 10 (dezghetata)
Igiena: 10 (curata)
Halat: 300 RON (pentru o ora) 

Naratiunea:
Tentat de pozele postate de Alexandra mi-am facut timp sa o cunosc; intalnirea a avut loc in a doua parte a lunii septembrie. In locatie Alexandra m-a asteptat intr-o tinuta sexy neagra, cu zambetul pe buze, are o privire interesanta, zici ca te hipnotizeaza cu ochii ei. Domnisoara este frumusica, atenta la tine, chiar caterincoasa ai ce vorbi cu ea. Primit prosop curat, dusat, totul ok. In camera de "tortura" am gasit pe dreapta un scaunel unde mi-am lasat hainele de strada, patul este comod, in fata un TV pus pe un canal de muzica. Sincer arata bine Alexandra, m-am jucat putin cu sanii ei, pe la spate, accepta pupici pe gat, sau alte zone erogene. In pat a venit si s-a asezat comod intre picioarele mele si m-a intrebat cum mi-ar place sa se desfasoare actiune, ce asteptari am. Totul a fost bine, oralul mi-a placut, m-ai ales ca a fost cu atentie, fara graba. 
Cand am simtit ca e timpul pentru felul 2, am cerut gumarul pe care ea l-a montat interesant cu gurita. Atentie mare, este stramta rau, deasupra se misca binisor, nu oboseste. Am schimbat mai multe pozitii, te priveste atent in timp ce o penetrezi :D . In doggy stie cum sa se aseze si da contre decente. Dupa capitulare, am stat putin sa imi trag sufletul si cam asta a fost. Overall eu m-am simtit bine in compania Alexandrei. 
Spor

Notite)
1)Te intreaba cum preferi oralul
2)Alexandra este atenta la tine si incearca sa te faca sa pleci multumit
3)Accepta 69

• Like 25
  • Mersi 5
  • Minus 1
  • Inimioara 5
Vizitator
Postat
Acum 3 ore, elprofesoare a spus:

RECENZIE:
Aspect: 8.8 (chip: 8.9 / corp: 8.7, pustoaica frumusica, undeva la 1.70 cm, ochi verzi-caprui, par negru vopsit, sani medii frumosi, fund rotund, carne tare, piercing in buric, piele alba ca laptele)
Oral: 8.1 (neprotejat, bun, cu atentie la bijuterii, o ia adanc, lins bine obiectivul de sus pana jos, fara graba)
Normal: 8 (protejat, accepta pozitii, stramta rau, participa la actiune mai ales in LOT si doggy)
Gfe: 7 (nu saruta, te strange in brate cand esti pe treaba)
Atitudine: 10 (dezghetata)
Igiena: 10 (curata)
Halat: 300 RON (pentru o ora) 

Naratiunea:
Tentat de pozele postate de Alexandra mi-am facut timp sa o cunosc; intalnirea a avut loc in a doua parte a lunii septembrie. In locatie Alexandra m-a asteptat intr-o tinuta sexy neagra, cu zambetul pe buze, are o privire interesanta, zici ca te hipnotizeaza cu ochii ei. Domnisoara este frumusica, atenta la tine, chiar caterincoasa ai ce vorbi cu ea. Primit prosop curat, dusat, totul ok. In camera de "tortura" am gasit pe dreapta un scaunel unde mi-am lasat hainele de strada, patul este comod, in fata un TV pus pe un canal de muzica. Sincer arata bine Alexandra, m-am jucat putin cu sanii ei, pe la spate, accepta pupici pe gat, sau alte zone erogene. In pat a venit si s-a asezat comod intre picioarele mele si m-a intrebat cum mi-ar place sa se desfasoare actiune, ce asteptari am. Totul a fost bine, oralul mi-a placut, m-ai ales ca a fost cu atentie, fara graba. 
Cand am simtit ca e timpul pentru felul 2, am cerut gumarul pe care ea l-a montat interesant cu gurita. Atentie mare, este stramta rau, deasupra se misca binisor, nu oboseste. Am schimbat mai multe pozitii, te priveste atent in timp ce o penetrezi :D . In doggy stie cum sa se aseze si da contre decente. Dupa capitulare, am stat putin sa imi trag sufletul si cam asta a fost. Overall eu m-am simtit bine in compania Alexandrei. 
Spor

Notite)
1)Te intreaba cum preferi oralul
2)Alexandra este atenta la tine si incearca sa te faca sa pleci multumit
3)Accepta 69

😍😍😍 te pup!! As merge și eu la mine în vizita cu astfel de recenzie 🤗🤗😅 merci 😘

Postat

Alexandra este o prezenta placuta care merita vizitata.

singurul minus este este ca nu are cat spune, 1,67, este mai mica de înălțime și are niște bube pe fund. In rest, totul nota 10. Te simți bine cu ea.

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 9 ore, doru_miha a spus:

Alexandra este o prezenta placuta care merita vizitata.

singurul minus este este ca nu are cat spune, 1,67, este mai mica de înălțime și are niște bube pe fund. In rest, totul nota 10. Te simți bine cu 

Nu sunt mai mica de atât..  am exact 1.67 iar referitor la fund..da am o piele super sensibila și ma irit foarte repede. pe fund in special :) și dacă ma șterg cu un prosop mai aspru imediat îmi apar!! 😘

Postat
Acum 10 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Nu sunt mai mica de atât..  am exact 1.67 iar referitor la fund..da am o piele super sensibila și ma irit foarte repede. pe fund in special :) și dacă ma șterg cu un prosop mai aspru imediat îmi apar!! 😘

Buna dimineata ..în ce zona esti

Merci 

Postat
Acum 17 ore, AlexaNdrA1q a spus:

😍😍😍 te pup!! As merge și eu la mine în vizita cu astfel de recenzie 🤗🤗😅 merci 😘

Ești pe lista mea🫣 cred ca azi îți fac vizita 🥰🥰

Vizitator
Postat
Acum 37 minute, ionel dudes a spus:

Ești pe lista mea🫣 cred ca azi îți fac vizita 🥰🥰

Nu știu dacă te ai programat sau dacă am vb ...dar pana la 19:30nimic liber:) 😘😘

Postat
Acum 5 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Nu știu dacă te ai programat sau dacă am vb ...dar pana la 19:30nimic liber:) 😘😘

O sa ai o surpriza 😈

Vizitator
Postat
Acum 5 minute, ionel dudes a spus:

O sa ai o surpriza 😈

Hmmm...😏😈😈😈🔞🔞

Vizitator
Postat
Acum 11 minute, ionel dudes a spus:

Ne vedem mai târziu 😅😈

😇😏

Vizitator
Postat

Din păcate mâine nu voi fi disponibila deloc! 😑😑 poimâine voi anunta locația o alta locație 🙄🤨🤨

Postat

Salutare tuturor,

In aceasta seara am avut ocazia sa o cunosc pe @AlexaNdrA1q, și chiar am făcut bine ca am cunoscut-o pe aceasta domnișoara. Are și zahăr și miere fata aceasta 🔝🔝🔝

Din punct de vedere al locației se găsesc locuri de parcare dacă cauți (cel puțin pe timpul zilelei cred ca e horror), intrarea in locație se face pe un gangulet probabil pentru unii este puțin de speriat 🤣🤣 dar mergeți frățiilor sa o întâlniți pe aceasta fata “are și zahăr și miere” femeie de 10 stele!!! Acum sa trecem la note frățiilor și treaba sta in felul următor:

locatie - 10 (pentru interior și dotat corespunzător), 9 (pentru exterior 🤣🤣)

GFE - 9 dau aceasta nota pentru ca din păcate nu face fk, in rest ea e super Ok și ai ce discuta cu ea;

ORAL - 10 aici la ea găsești tot ce vrei la oral și atenție la împrejurimi  și Deep, umed și tot ce este nevoie pentru un oral de nota 10

NP - 9 nu refuza cum o pui sa stea așa sta da contre și face tot posibilul sa te simți bine, am dat nota 9 din cauza ca nu prea a gemut dar in rest tot a fost Ok .

de recomandat? Da

de revenit? Da

te pup @AlexaNdrA1q femeia care a spart România are și zahăr și miere ce femeie ? Femeie de 10 stele!!!

• Like 3
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat
Acum 3 minute, ionel dudes a spus:

Salutare tuturor,

In aceasta seara am avut ocazia sa o cunosc pe @AlexaNdrA1q, și chiar am făcut bine ca am cunoscut-o pe aceasta domnișoara. Are și zahăr și miere fata aceasta 🔝🔝🔝

Din punct de vedere al locației se găsesc locuri de parcare dacă cauți (cel puțin pe timpul zilelei cred ca e horror), intrarea in locație se face pe un gangulet probabil pentru unii este puțin de speriat 🤣🤣 dar mergeți frățiilor sa o întâlniți pe aceasta fata “are și zahăr și miere” femeie de 10 stele!!! Acum sa trecem la note frățiilor și treaba sta in felul următor:

locatie - 10 (pentru interior și dotat corespunzător), 9 (pentru exterior 🤣🤣)

GFE - 9 dau aceasta nota pentru ca din păcate nu face fk, in rest ea e super Ok și ai ce discuta cu ea;

ORAL - 10 aici la ea găsești tot ce vrei la oral și atenție la împrejurimi  și Deep, umed și tot ce este nevoie pentru un oral de nota 10

NP - 9 nu refuza cum o pui sa stea așa sta da contre și face tot posibilul sa te simți bine, am dat nota 9 din cauza ca nu prea a gemut dar in rest tot a fost Ok .

de recomandat? Da

de revenit? Da

te pup @AlexaNdrA1q femeia care a spart România are și zahăr și miere ce femeie ? Femeie de 10 stele!!!

🤭🤗😘😘 te pup!! 🙈  @ionel dudes 😏 merci 😈😇

Vizitator
Postat

Din păcate...lipsa de locație și disponibilitatea locațiilor pe weekand in Buc...m-au determinat sa dau o fuga pe weekand la Cluj... voi anunta aici revenirea!! 😘😘😘 

Postat

Păcat de ea ca e f drăguța dar mega pe graba și cam sictirita. Dacă ai putea doar sa ii lași banii fără sa o futi ar fi perfect cred. S-a apucat de numărul 2 din propia inițiativa la 10 min MAX după numărul primul număr. Am plătit 1h și am stat mai puțin de 40 min practic. Am plecat dezamăgit. Nu mai revin.

Vizitator
Postat
Acum 27 minute, peakynimfo a spus:

Păcat de ea ca e f drăguța dar mega pe graba și cam sictirita. Dacă ai putea doar sa ii lași banii fără sa o futi ar fi perfect cred. S-a apucat de numărul 2 din propia inițiativa la 10 min MAX după numărul primul număr. Am plătit 1h și am stat mai puțin de 40 min practic. Am plecat dezamăgit. Nu mai revin.

Ești primul din toate topicele mele care zice ca sunt eu sictirita și pe graba sincera sa fiu! Atitudinea mea este direct proporțională cu a clientului! Ca ai stat 40 de min cu 2nr.. nu este vina mea (din contra înseamnă că mi am făcut treaba prea bine dacă am reușit sa terminam 2 nr în 40 min si cu 10 pauza! Dacă ai plătit pt 1h este normal din propria inițiativa sa încerc sa satisfac și sa ai parte de 2 nr! 

Merci oricum eu accept si recenzii negative!Pupici 🤗

Vizitator
Postat
Acum 30 minute, gicacontra2012 a spus:

Alexandra, te rog sa anunți aici când ajungi iar în București ca să știm și noi. 🙂

Bineînțeles că voi anunta 🤗 în câteva zile ma întorc la Bucureștiul meu frumos!! 

Nicăieri nu-i ca acasă! 😍😌 

• Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris
Postat
La 15.10.2022 la 15:02, peakynimfo a spus:

Nu vreau să comentez, colegule, totuși relatarea ta, incompletă fiind, ridică un legitim semn de întrebare: ce activitate plăcută (și pe care ai fi vrut să o prelungești) aveai când s-a produs violul? Ca să înțelegem și noi ce ai pierdut de ești așa supărat...

• Confuz 1
Vizitator
Postat

Bună dragii mei! Din păcate nu ma simt foarte ok asa ca anunț aici indisponibilitatea mea (astazi )incât sa nu iau la rand fiecare mesaj primit!! 😘😘 

Vizitator
Postat

Neata 🤗😘

Disponibila de la 11-23 pana vineri 😘😘

0784 773 041 whatsaap 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...