Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Noiembrie 30, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 30, 2022 "Pofta vine mancand"...baga si tu happy hour, abonament client fidel, tombola cu sexpremii, al patrulea client programat dintr o zi gratis sau 25% , gaseste o colega la fel de smechera ca tn...si o sa apara si doritori cu chef de fu tut ... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2022 Partajează Postat Noiembrie 30, 2022 Acum 31 minute, stanilla a spus: Baga-ți mințile-n cap, lasă părăseala ! Aveam în cap sa dau o fuga la Brașov.. ca tot vine iarna...plus Crăciun... 🤣 mai combin uneori plăcerile mele cu activitatea mea!! Plus ca ador Brasov-ul Link spre comentariu
stanilla Reputație: 249 Postat Noiembrie 30, 2022 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Noiembrie 30, 2022 52 minutes ago, AlexaNdrA1q said: Aveam în cap sa dau o fuga la Brașov.. ca tot vine iarna...plus Crăciun... 🤣 mai combin uneori plăcerile mele cu activitatea mea!! Plus ca ador Brasov-ul Vezi-ți de treaba ta, ce să cați la pagânii aia ? Cica au bisericile negre... strazile lungi, dealuri cam tâmpe... si cica mai baga si ciorba de fasole in paine :0 1 Link spre comentariu
homeboy88 Reputație: 6 Postat Noiembrie 30, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 30, 2022 Ești super, abea aștept sa îți fac o vizita😘 Link spre comentariu
Chriss26 Reputație: 14 Postat Decembrie 1, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 1, 2022 wow, ce fata frumoasa. i will write you for sure ! Link spre comentariu
Loverrboy Reputație: 221 Postat Decembrie 1, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Decembrie 1, 2022 Acum 20 ore, AlexaNdrA1q a spus: Aveam în cap sa dau o fuga la Brașov.. ca tot vine iarna...plus Crăciun... 🤣 mai combin uneori plăcerile mele cu activitatea mea!! Plus ca ador Brasov-ul Mai stai pe la noi!nu te grăbi sa pleci!😘😘 Link spre comentariu
Greucea Reputație: 168 Postat Decembrie 1, 2022 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Decembrie 1, 2022 Acum 20 ore, AlexaNdrA1q a spus: Aveam în cap sa dau o fuga la Brașov.. ca tot vine iarna...plus Crăciun... 🤣 mai combin uneori plăcerile mele cu activitatea mea!! Plus ca ador Brasov-ul Vii cracanata de acolo si mai avem nevoie de tine stii ca Brasov sunt urși nu vrem să vii în patru labe de acolo 🤣😚🔝 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2022 Partajează Postat Decembrie 1, 2022 Acum 35 minute, Greucea a spus: Vii cracanata de acolo si mai avem nevoie de tine stii ca Brasov sunt urși nu vrem să vii în patru labe de acolo 🤣😚🔝 😅😅 mor cu tine 😅 cracanata stau și pe aici 😅🤣 Link spre comentariu
Greucea Reputație: 168 Postat Decembrie 1, 2022 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Decembrie 1, 2022 Acum 3 ore, AlexaNdrA1q a spus: 😅😅 mor cu tine 😅 cracanata stau și pe aici 😅🤣 Bagati mințile în cap și rămâi lângă casa ca e foarte aglomerat nicăieri nu-i ca acasă 🤣😚🔝 Link spre comentariu
Joker1991 Reputație: 303 Postat Decembrie 1, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 1, 2022 La mulți ani scumpo 🥰🇹🇩 Link spre comentariu
dau cu sabia in balta Reputație: 374 Postat Decembrie 2, 2022 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Pisicuța care zgârie Rău😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2022 La 30.11.2022 la 17:29, AlexaNdrA1q a spus: Hey..ma tot gândesc și sunt indecisa. Oare avem futaciosi în săptămâna cadourilor🤔😅😅 v-as cam părasii vre-o sapt 2 😁 Nu pleca..vin băieții ai sa vezi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Îmi cer scuze pt ultimele zile dar posibil vremea îmi cam da de cap! Am decis ca programul de munca sa îl modific o perioada deoarece oboseala își spune cuvantul!! Voi sta mai mult timp spre seara! Iar programul îl voi începe după ora 14 zilnic. Posibil sa fiu treaza și mai devreme dar nu voi mai face programari decât in ziua respectiva pt cei care ma prind înainte de ora 14!!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Acum 7 ore, dau cu sabia in balta a spus: Pisicuța care zgârie Rău😘😘😘😘😘 Miiauuu😏😈😈❤️🔥 Link spre comentariu
Loverrboy Reputație: 221 Postat Decembrie 3, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Fata are servicii de calitate! Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Decembrie 3, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Ana are mere 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2022 Partajează Postat Decembrie 4, 2022 Disponibila Luni 9-23 🤪🤪 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2022 Partajează Postat Decembrie 5, 2022 Ce îmi aduce moșul de pe nimfomane maineeeee???😏😏 😁😁🥰jur ca am fost cuminte 😅😅🤭 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4312 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 5, 2022 Vezi Alexandra ca dacă ai fost cuminte, mâine vin la tine mai mulți moși sa ți aducă cadouri. 😀 Link spre comentariu
juan mata Reputație: 3133 Postat Decembrie 5, 2022 Partajează Postat Decembrie 5, 2022 15 minutes ago, AlexaNdrA1q said: Ce îmi aduce moșul de pe nimfomane maineeeee???😏😏 😁😁🥰jur ca am fost cuminte 😅😅🤭 O nuielușă. https://www.stirilekanald.ro/nuielusa-lui-mos-nicolae-sfantul-nicolae-20118530 Știe Moșul de ce anume o meriți😀 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2022 Partajează Postat Decembrie 5, 2022 Acum 31 minute, juan mata a spus: O nuielușă. https://www.stirilekanald.ro/nuielusa-lui-mos-nicolae-sfantul-nicolae-20118530 Știe Moșul de ce anume o meriți😀 2 te roggg😌😌😌 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2022 Partajează Postat Decembrie 5, 2022 Acum 39 minute, gicacontra2012 a spus: Vezi Alexandra ca dacă ai fost cuminte, mâine vin la tine mai mulți moși sa ți aducă cadouri. 😀 Vreau un mos...cu barba neagra brunet cu ochii verzi/albastrii înalt și am eu grija de nenea sa fie îngrijit cum trebuie 🤣😈 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2022 Partajează Postat Decembrie 6, 2022 Se pare ca moșul îmi aduce pastile...din nou 😅 ! Mulțumesc Moșule Posibil pe seara voi lucra. Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2022 Cred ca e cam frig la tine in locatie..esti tu fierbinte dar.. Prea ne răcește fata des Schimba si tu locul.. Ciao Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2022 Partajează Postat Decembrie 6, 2022 Acum 4 ore, alexandru gabriel a spus: Cred ca e cam frig la tine in locatie..esti tu fierbinte dar.. Prea ne răcește fata des Schimba si tu locul.. Ciao Pai cine e smechera și umbla seara cu buricul gol și geaca de piele 🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum