Malkocoglu Reputație: 29 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Focșani Oras:Focșani Postat Septembrie 30, 2022 Acum 4 ore, Maria.Sexy a spus: Buna dimineata. As dori sa fac o vizita la voi in Focsani săptămână care vine. Imi puteti spune anumite locatii bune? Va multumesc 😘😘😘 Fata mea in josul paginii este un topic cu prima ta vizită la Focsani eram sigur ca ai mai avut o tentativa de a face bani pe la noi dar ai fugit repede cu a ta colega pi la Gl, stii ce zic?
Malkocoglu Reputație: 29 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Focșani Oras:Focșani Postat Septembrie 30, 2022 Acum 2 ore, Maria.Sexy a spus: Da eram sigura ca in fiecare oras există cate un "domn"precum tine🤣🤣🤣 De fapt si de drept suntem mai mulți domni precum Gigi. Acum ca tot te-ai hotarat sa iti incerci norocul pentru a doua oara la Focșani, ai grija ca au explodat preturile e 200 finalizarea, pentru noi ăștia mai săracii nu vreti sa bagati in lista de servicii laba si sa fie oleaca mai iefteneaua? 🤣🤣🤣🤣🤣Sper ca nu vii singura o sa iti aduci si prietena cu tine cum ii zice? Ana parca?
Vizitator Maria.Sexy Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2022 Postat Septembrie 30, 2022 Acum 12 minute, Malkocoglu a spus: De fapt si de drept suntem mai mulți domni precum Gigi. Acum ca tot te-ai hotarat sa iti incerci norocul pentru a doua oara la Focșani, ai grija ca au explodat preturile e 200 finalizarea, pentru noi ăștia mai săracii nu vreti sa bagati in lista de servicii laba si sa fie oleaca mai iefteneaua? 🤣🤣🤣🤣🤣Sper ca nu vii singura o sa iti aduci si prietena cu tine cum ii zice? Ana parca? Eu nu am facut pe nimeni sarac, nu am jignit pe nimeni, numai ca daca citesti domnu a jignit.
Vizitator Maria.Sexy Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2022 Postat Septembrie 30, 2022 Acum 27 minute, Malkocoglu a spus: Fata mea in josul paginii este un topic cu prima ta vizită la Focsani eram sigur ca ai mai avut o tentativa de a face bani pe la noi dar ai fugit repede cu a ta colega pi la Gl, stii ce zic? Si care este problema? Nu iti convine nu vi nu obligă nimeni pe nimeni. Si nu am rămas la voi in oras pentru ca nu găsisem cazare normala
Malkocoglu Reputație: 29 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Focșani Oras:Focșani Postat Septembrie 30, 2022 Acum 1 minut, Maria.Sexy a spus: Si care este problema? Nu iti convine nu vi nu obligă nimeni pe nimeni. Si nu am rămas la voi in oras pentru ca nu găsisem cazare normala Problema este ca trebuia sa pui întrebări pe topicul tau ca aveai unul si nu trebuia sa ii poluezi pe al Robertei😂😂😂bine adevărul este ca nu este nici al ei, vrei sa te mint?
Malkocoglu Reputație: 29 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Focșani Oras:Focșani Postat Septembrie 30, 2022 Acum 2 ore, gigi de la scularie a spus: Unii...foarte mulți de altfel...fug de panarame...fără nici aluzie, pur și simplu. Ti-a si scris omul ca nu facea aluzie la tine 👍a vorbit la mod general ca nu am dus lipsa de marmote in ultimul timp sau mârlițe cum va zice un amic de al meu😂😂😂😂
Vizitator Maria.Sexy Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2022 Postat Septembrie 30, 2022 Acum 12 minute, Malkocoglu a spus: Ti-a si scris omul ca nu facea aluzie la tine 👍a vorbit la mod general ca nu am dus lipsa de marmote in ultimul timp sau mârlițe cum va zice un amic de al meu😂😂😂😂 Ce glumeț esti tu stai ca am uitat sa rad. Dacă tot ne faci "Marmoră sau Marlite " ce cauti la unele ca noi ca nu inteleg? Vezi cum jignesti ? Dar na nu avem ce face asta este caracterul omului
gigi de la scularie Reputație: 493 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Septembrie 30, 2022 Acum 3 ore, Maria.Sexy a spus: Da eram sigura ca in fiecare oras există cate un "domn"precum tine🤣🤣🤣 "Domnul" ăsta chiar a fost la tine, eu așa zic...dacă aveai locație la etajul 1 sau 2 vis a vis de fostul Tribunal, deasupra la fostul Mavrcom, acum aproape 2 ani....ce zici? Chiar ne-am înțeles bine...ai și topic pe aici din ce știu eu și dacă despre tine e vorba, ești chiar o fată ok. Deci....te-ai cam grăbit cu remarca...vrei sa te mint?
gigi de la scularie Reputație: 493 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Septembrie 30, 2022 Acum 3 minute, gigi de la scularie a spus: "Domnul" ăsta chiar a fost la tine, eu așa zic...dacă aveai locație la etajul 1 sau 2 vis a vis de fostul Tribunal, deasupra la fostul Mavrcom, acum aproape 2 ani....ce zici? Chiar ne-am înțeles bine...ai și topic pe aici din ce știu eu și dacă despre tine e vorba, ești chiar o fată ok. Deci....te-ai cam grăbit cu remarca...vrei sa te mint? Eu vorbeam de Irina aici...scuzați, pardon, am confundat fetele. La Maria nu am fost încă și la cum vorbește si ce atitudine are....nici nu cred ca ajung...
Vizitator Maria.Sexy Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2022 Postat Septembrie 30, 2022 Acum 11 minute, gigi de la scularie a spus: Eu vorbeam de Irina aici...scuzați, pardon, am confundat fetele. La Maria nu am fost încă și la cum vorbește si ce atitudine are....nici nu cred ca ajung... Te pup cu drag 😘😘😘 atitudinea o am cum o aveti si voi. Am spus si ma repet daca sunt respectată respect la rândul meu. O zi minunată sa aveti
Irina995 Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2022 Telefon: 0732094222 Oras:Dortmund Telefon: 0732094222 Oras:Dortmund Postat Septembrie 30, 2022 Acum 46 minute, gigi de la scularie a spus: Eu vorbeam de Irina aici...scuzați, pardon, am confundat fetele. La Maria nu am fost încă și la cum vorbește si ce atitudine are....nici nu cred ca ajung... Aici sunt 🙋♀️ ce se vorbea de mine? Sunt numai 👀 și 👂
Malkocoglu Reputație: 29 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Focșani Oras:Focșani Postat Septembrie 30, 2022 Acum 3 minute, Irina995 a spus: Aici sunt 🙋♀️ ce se vorbea de mine? Sunt numai 👀 și 👂 Auzi ceva cu urechile? vad ca nu prea vezi bine cu 👀🤣🤣🤣🤣
Malkocoglu Reputație: 29 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Focșani Oras:Focșani Postat Septembrie 30, 2022 Acum 1 oră, Maria.Sexy a spus: Ce glumeț esti tu stai ca am uitat sa rad. Dacă tot ne faci "Marmoră sau Marlite " ce cauti la unele ca noi ca nu inteleg? Vezi cum jignesti ? Dar na nu avem ce face asta este caracterul omului Ai uitat sa râzi si nu faci distincția intre marmota si marmoră că nu prea seamănă, ai inventat tu un nou cuvânt
Vizitator Maria.Sexy Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2022 Postat Septembrie 30, 2022 Chiar acum, Malkocoglu a spus: Ai uitat sa râzi si nu faci distincția intre marmota si marmoră că nu prea seamănă, ai inventat tu un nou cuvânt Uite d-aia nu prea vin fete la voi in oras. Hai te pup din mers. O zi minunată sa ai
Malkocoglu Reputație: 29 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Focșani Oras:Focșani Postat Septembrie 30, 2022 Acum 2 minute, Maria.Sexy a spus: Uite d-aia nu prea vin fete la voi in oras. Hai te pup din mers. O zi minunată sa ai De aia nu a plouat in vara asta ca nu vin fetele la noi😂😂😂Adevarul este ca nu prea aveți pe cine fraieri la Focsani cu poze false si servicii de tot 💩pe deasupra mai vreti si 250 sau 300.Tot din mers îți spun si eu sa rămâi acolo unde ești prin Tiglina daca mai esti prin Galati 😛😛😛😛
Irina995 Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2022 Telefon: 0732094222 Oras:Dortmund Telefon: 0732094222 Oras:Dortmund Postat Septembrie 30, 2022 Acum 24 minute, Malkocoglu a spus: Auzi ceva cu urechile? vad ca nu prea vezi bine cu 👀🤣🤣🤣🤣 Mi-ai făcut tu controlul? De ce trebuie sa fii tu asa nesuferit cu toate femeile?
Malkocoglu Reputație: 29 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Focșani Oras:Focșani Postat Septembrie 30, 2022 Chiar acum, Irina995 a spus: Mi-ai făcut tu controlul? De ce trebuie sa fii tu asa nesuferit cu toate femeile? Ca imi sunteți dragi toate 💋Am vazut ca esti 👀si👂si nu inteleg de ce ai nevoie de urechi sa citești mesaje pe forumul nevestelor ofticate. 👍
Irina995 Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2022 Telefon: 0732094222 Oras:Dortmund Telefon: 0732094222 Oras:Dortmund Postat Septembrie 30, 2022 Acum 2 minute, Malkocoglu a spus: Ca imi sunteți dragi toate 💋Am vazut ca esti 👀si👂si nu inteleg de ce ai nevoie de urechi sa citești mesaje pe forumul nevestelor ofticate. 👍 Asa se spune, ca sunt ochi și urechi. Dacă ai ceva de spus despre mine aștept să-mi spui.. dar ai scris doar ca te-ai referit doar la mine și am vrut sa știu unde ai spus tu ceva despre mine și ce..
Malkocoglu Reputație: 29 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Focșani Oras:Focșani Postat Septembrie 30, 2022 Acum 7 minute, Irina995 a spus: Mi-ai făcut tu controlul? De ce trebuie sa fii tu asa nesuferit cu toate femeile? Fi cuminte si nu incerca un conflict cu mine, nu am nimic cu tine, e posibil sa te știu dar e posibil sa nu te cunosc. Gigi a spus ca esti fata ok si iti spun sincer ca asta e un atu pentru tine ca am observat ca esti de putin timp pe acest forum. Nu te lua după a ta verisoara sau prietena, stii ce zic?
Malkocoglu Reputație: 29 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Focșani Oras:Focșani Postat Septembrie 30, 2022 Acum 4 minute, Malkocoglu a spus: Fi cuminte si nu incerca un conflict cu mine, nu am nimic cu tine, e posibil sa te știu dar e posibil sa nu te cunosc. Gigi a spus ca esti fata ok si iti spun sincer ca asta e un atu pentru tine ca am observat ca esti de putin timp pe acest forum. Nu te lua după a ta verisoara sau prietena, stii ce zic? Am rasfoit putin cele 3 pagini sa vad ce am zis eu de tine si surpriză nu am zis nimic decat faza cu ochii si urechile😛eu am avut discuții doar cu Maria_sexy si cu Roberta viața mea. Te rog sa nu incurci personajele.
Irina995 Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2022 Telefon: 0732094222 Oras:Dortmund Telefon: 0732094222 Oras:Dortmund Postat Septembrie 30, 2022 Acum 3 minute, Malkocoglu a spus: Fi cuminte si nu incerca un conflict cu mine, nu am nimic cu tine, e posibil sa te știu dar e posibil sa nu te cunosc. Gigi a spus ca esti fata ok si iti spun sincer ca asta e un atu pentru tine ca am observat ca esti de putin timp pe acest forum. Nu te lua după a ta verisoara sau prietena, stii ce zic? Nu am îndrăznit să-mi fac cont pana acum, asta e singura scuza.. nu am vrut sa deschid topic despre mine însumi ca și pe site pentru ca nu am simțit lipsa de clienți..și nu ma iau după nimeni. Meseria asta am învățat-o singura.
Irina995 Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2022 Telefon: 0732094222 Oras:Dortmund Telefon: 0732094222 Oras:Dortmund Postat Septembrie 30, 2022 Acum 3 minute, Malkocoglu a spus: Am rasfoit putin cele 3 pagini sa vad ce am zis eu de tine si surpriză nu am zis nimic decat faza cu ochii si urechile😛eu am avut discuții doar cu Maria_sexy si cu Roberta viața mea. Te rog sa nu incurci personajele. Și eu am făcut asta adineauri, și eu vorbeam cu nea Gigi și ai venit tu cu ochii tai 🤣🤣🤣
Vizitator Maria.Sexy Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2022 Postat Septembrie 30, 2022 Acum 48 minute, Malkocoglu a spus: De aia nu a plouat in vara asta ca nu vin fetele la noi😂😂😂Adevarul este ca nu prea aveți pe cine fraieri la Focsani cu poze false si servicii de tot 💩pe deasupra mai vreti si 250 sau 300.Tot din mers îți spun si eu sa rămâi acolo unde ești prin Tiglina daca mai esti prin Galati 😛😛😛😛 Eu nu inteleg ce draci ai pe tine de ne bagi tu pe toate fetele in aceeasi oala dar na cu oameni "coptii" la minte nu ai ce discuta 🤣🤣
robbertamasa Reputație: 20 Postat Septembrie 30, 2022 Telefon: 0733544884 Oras:Focșani Telefon: 0733544884 Oras:Focșani Autor Postat Septembrie 30, 2022 Acum 30 minute, Malkocoglu a spus: Ca imi sunteți dragi toate 💋Am vazut ca esti 👀si👂si nu inteleg de ce ai nevoie de urechi sa citești mesaje pe forumul nevestelor ofticate. 👍 🤣🤣🤣🤣🤣Macar tu ești că noi super de treabă și ții la glumă iar Irina este și ea tot o zăpăcită ca noi cel puțin eu lucrez în locație cu ea și este greu sa stea femeia fara să scoată o trăsnaie de asta am zis Ana Irina Sonia....fete de gașcă m-am exclus pe mine că nu prea sunt dorită pe aici pe forum dar la pat până nu vine Omu își dă cu părerea
Malkocoglu Reputație: 29 Postat Octombrie 1, 2022 Oras:Focșani Oras:Focșani Postat Octombrie 1, 2022 Acum 12 ore, robbertamasa a spus: 🤣🤣🤣🤣🤣Macar tu ești că noi super de treabă și ții la glumă iar Irina este și ea tot o zăpăcită ca noi cel puțin eu lucrez în locație cu ea și este greu sa stea femeia fara să scoată o trăsnaie de asta am zis Ana Irina Sonia....fete de gașcă m-am exclus pe mine că nu prea sunt dorită pe aici pe forum dar la pat până nu vine Omu își dă cu părerea Ai uitat tu dar nu te-ai exclus pe tine 😛ba chiar te-ai pus prima in top😂😂😂. Eu spre deosebire de Irinuca sunt doar cu 👀pe voi nu si cu👂. 👂👂unora dintre voi le folosesc pentru altceva dar nu va pot spune acum👍poate in episodul următor 😜
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum