Sari la conținut

ANYNA colega Izza Deep 0768807904

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în ANYNA colega Izza Deep 0768807904
  • Oras:Bucuresti
Acum 2 minute, gicacontra2012 a spus:

Pozele 3,4 și 5 au mai circulat pe forum deci sigur fata a mai avut un topic dar nu îmi aduc aminte dacă era de bine sau de rău. 🙂

Renumitul cuibusor pe Vitejescu? 🥴

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Green Field
  • Oras:Green Field
23 minutes ago, gicacontra2012 said:

Pozele 3,4 și 5 au mai circulat pe forum deci sigur fata a mai avut un topic dar nu îmi aduc aminte dacă era de bine sau de rău. 🙂

Uite aici:

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Hell
3 hours ago, gicacontra2012 said:

Stai linistit....era ceva de rau😅😅 😅 

Izzabella a fost si se pare ca este inca pestele ei...dupa cum se poate vedea si din postarea lui jk2020. 

Lasand gluma la o parte apreciez curajul ei de a posta niste poze nereusite sa zic asa, cu putina burtica la mare fara filtre sau alte prostii.

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 12 ore, azamantes a spus:

Stai linistit....era ceva de rau😅😅 😅 

Izzabella a fost si se pare ca este inca pestele ei...dupa cum se poate vedea si din postarea lui jk2020. 

Lasand gluma la o parte apreciez curajul ei de a posta niste poze nereusite sa zic asa, cu putina burtica la mare fara filtre sau alte prostii.

Daca si izza e matroană, am ajuns rau tare:))))faptul ca eu am cautat-o din italia rugand-o sa merg impreuna cu ea 

Link spre comentariu
Acum 5 minute, haloowen a spus:

Nu sunt preturi de inceput pt ca e veche!  

Sunt variante super la banii astia!

La 200 sunt altele testate cu servicii foarte bune .. daca voia să facă treabă și ea baga 150 cu atitudine buna .

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Locatie: 1/10 ultracentral, intrarea este plina de cersetori, drogati, aurolaci, cocalari. In acelasi apartament sta si pestele.

Aspect fata/corp: 9/10 Poze sunt reale, as zice chiar ca arata mai bine in realitate.

Sex, calitate servicii, comportament : 4.5/10 plictisita, aeriana, cuminte, docila, usor robotica, cel mai prost handjob din viata mea(tragea de pula  mea cu asa sila...si asa greu ..zici ca era o gantera de 5 kile😅)

GFE/PSE: 0/10 lol....daca vreti asa ceva nu ati nimerit unde trebuie😅

Halat: 200 ron finalizare

Am o slabiciune pentru tigancile frumoase asa ca am bagat o fisa. Intalnirea a decurs conform asteptarilor: o fata draguta cu servicii slabe spre mediocre.

De revenit/recomandat: nu. La banii astia gasesti oferte mult mai bune.

• Like 6
  • Mersi 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...