Sari la conținut

0756222314 Maria

Mordred

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti

Sunt surprins ca nimeni nu a deschis un topic despre Maria pana acum. Mie mi se pare o fata de nota 10 sincer,  Igiena de nota 10. Pozele sunt reale, are corp superb, bine proportionat (voluptoasa dar nu grasa, sani mari), Atitudine de nota 10, este o tipa "happy go lucky", intotdeauna pozitiva, zambitoare si se vede ca ii face placere sa se simta bine.  Sincer chiar ma bucur ca am cunosctu-o si cred ca este exact ce are nevoie Pitestiul, intotdeauna m-am simtit bine.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 4 ore, Mordred a spus:

Sunt surprins ca nimeni nu a deschis un topic despre Maria pana acum. Mie mi se pare o fata de nota 10 sincer,  Igiena de nota 10. Pozele sunt reale, are corp superb, bine proportionat (voluptoasa dar nu grasa, sani mari), Atitudine de nota 10, este o tipa "happy go lucky", intotdeauna pozitiva, zambitoare si se vede ca ii face placere sa se simta bine.  Sincer chiar ma bucur ca am cunosctu-o si cred ca este exact ce are nevoie Pitestiul, intotdeauna m-am simtit bine.

sunt si mai surprins ca tine ca te-ai inregistrat acum cateva ore sa ne spui asta

vorba aia,abia ai cunoscut-o dar te-ai simtit bine intotdeauna 👍 :))

totusi,asa cum zice dreamer de mai sus,care Mărie ?

Link spre comentariu
On 9/28/2022 at 6:10 PM, dthunter said:

sunt si mai surprins ca tine ca te-ai inregistrat acum cateva ore sa ne spui asta

vorba aia,abia ai cunoscut-o dar te-ai simtit bine intotdeauna 👍 :))

totusi,asa cum zice dreamer de mai sus,care Mărie ?

Stai ca nu inteleg logica, trebuie sa am cont pe ninfomane ca sa ma duc la curve?  Crezi ca am vereun interes sa-i fac reclama? Nu am, dar chiar mi-a placut fata si de fiecare data m-am simtit bine cu ea asa ca i-am facut un topic...e ceva rau in asta?

Cat despre numarul de telefon...la voi pe monitor nu se vede titlul topicului? sau nu cititi titlul din principiu. Vad ca anuntul nu mai este postat asa ca chiar daca  atasam un link, acesta nu mai era valabil in cateva saptamani, dar presupun ca revine.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

tu vezi pe monitorul tau cumva ca am zis eu de telefon ceva?

daca tot incepi ceva,vino cu toate datele la tine,link si tot. daca nu,nu mai scrie jumatati de povesti si sa ne intrebi daca nu vedem nr din titlu.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 9 ore, Mordred a spus:

Stai ca nu inteleg logica, trebuie sa am cont pe ninfomane ca sa ma duc la curve?  Crezi ca am vereun interes sa-i fac reclama? Nu am, dar chiar mi-a placut fata si de fiecare data m-am simtit bine cu ea asa ca i-am facut un topic...e ceva rau in asta?

Cat despre numarul de telefon...la voi pe monitor nu se vede titlul topicului? sau nu cititi titlul din principiu. Vad ca anuntul nu mai este postat asa ca chiar daca  atasam un link, acesta nu mai era valabil 

Link spre comentariu
15 hours ago, dthunter said:

tu vezi pe monitorul tau cumva ca am zis eu de telefon ceva?

daca tot incepi ceva,vino cu toate datele la tine,link si tot. daca nu,nu mai scrie jumatati de povesti si sa ne intrebi daca nu vedem nr din titlu.

On 9/28/2022 at 1:18 PM, Visatoru said:

care maria lasa si tu frate nimfoman un link publi sa vedem si noi poze cu un numar de tel ceva ... dupa text ai descris o fantoma ...

Link spre comentariu
  • Oras:Bicuresti
Acum 3 ore, tazalp a spus:

Vizitat. Prea grasa pt gustul meu. Nu am ramas..

Buna seara, eu sunt Maria despre care se vorbește in recenzia de mai sus de la Mordred! In legătura cu ce ai scris, ca sunt prea “grasa” într-adevăr pentru gustul tău, bine punctat, și ca nu ai rămas! Dragii mei, nu sunt de foarte mult timp, dar niciodată de când sunt in Pitesti nu mi s-a întâmplat așa ceva! Mi s-a întâmplat într-adevăr sa văd lume la USA care consumând alcool,de-abia ținându-se pe picioare, sau dăde-am drumul la USA și ei nici nu ma ascultau parca erau pe alta lume, și văzând întâmplări de acest gen, nu i-am primit și nu le-am deschis usa bineînțeles! Eu înțeleg ca este frustrant ca o femeie sa te refuze! Și cât despre grasa, se numesc forme! Grasa te numești atunci când nu te încadrezi in cadru ca sa spun așa, dar având fund, sâni mari, nu înseamnă ca sunt grăsuță,este o diferenta, ca dacă era, nu ma mai Sunai, corect? De aici va puteți da seama ca este doar o supărare ca nu l-am primit din cauza comportamentului ciudat! Sunt mulți așa, dar trecând peste, va Invit sa ma vedeți și voi ceilalți in realitate! Ca sa va convingeti singuri!😏 Cât despre tine scumpul meu, eu te înțeleg, nu am cum sa ma supăr pe tine, dar dacă îți schimbi comportamentul te primesc! Și in caz ca îmi răspunzi contrar, tot o supărare se va numi ca sa nu te ia lumea la ochi ca faci probleme, sau ca nu ai un comportament adecvat! Va Invit sa ma cunoaște-ți personal ca sa nu mai existe mituri! Plus de asta găsiți recenzii și din urma, care dovedesc contrariul acestui comentariu scris din frustrate! Suntem aici pentru relaxare, nu sa facem probleme! Va sărut și o seara cât mai dulce sa aveți! Cu drag, a voastra Maria! 🫦👄👄

Link spre comentariu
  • Oras:Argeș
Acum 3 ore, Ceviker a spus:

Buna seara, eu sunt Maria despre care se vorbește in recenzia de mai sus de la Mordred! In legătura cu ce ai scris, ca sunt prea “grasa” într-adevăr pentru gustul tău, bine punctat, și ca nu ai rămas! Dragii mei, nu sunt de foarte mult timp, dar niciodată de când sunt in Pitesti nu mi s-a întâmplat așa ceva! Mi s-a întâmplat într-adevăr sa văd lume la USA care consumând alcool,de-abia ținându-se pe picioare, sau dăde-am drumul la USA și ei nici nu ma ascultau parca erau pe alta lume, și văzând întâmplări de acest gen, nu i-am primit și nu le-am deschis usa bineînțeles! Eu înțeleg ca este frustrant ca o femeie sa te refuze! Și cât despre grasa, se numesc forme! Grasa te numești atunci când nu te încadrezi in cadru ca sa spun așa, dar având fund, sâni mari, nu înseamnă ca sunt grăsuță,este o diferenta, ca dacă era, nu ma mai Sunai, corect? De aici va puteți da seama ca este doar o supărare ca nu l-am primit din cauza comportamentului ciudat! Sunt mulți așa, dar trecând peste, va Invit sa ma vedeți și voi ceilalți in realitate! Ca sa va convingeti singuri!😏 Cât despre tine scumpul meu, eu te înțeleg, nu am cum sa ma supăr pe tine, dar dacă îți schimbi comportamentul te primesc! Și in caz ca îmi răspunzi contrar, tot o supărare se va numi ca sa nu te ia lumea la ochi ca faci probleme, sau ca nu ai un comportament adecvat! Va Invit sa ma cunoaște-ți personal ca sa nu mai existe mituri! Plus de asta găsiți recenzii și din urma, care dovedesc contrariul acestui comentariu scris din frustrate! Suntem aici pentru relaxare, nu sa facem probleme! Va sărut și o seara cât mai dulce sa aveți! Cu drag, a voastra Maria! 🫦👄👄

Bună Maria! Hai cu niste poze  

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Danmod a spus:

Bună Maria! Hai cu niste poze  

Nu știu cum sa pun poze sau link, sunt noua in acest site, încă ma obișnuiesc 🤭 dar ma găsiți pe Publi24 cu titlul NOUA IN ORAS și cu o lenjerie albă, veți vedea și numărul de telefon  acolo! Va pup 😘

Link spre comentariu
Acum 14 ore, Ceviker a spus:

Nu știu cum sa pun poze sau link, sunt noua in acest site, încă ma obișnuiesc 🤭 dar ma găsiți pe Publi24 cu titlul NOUA IN ORAS și cu o lenjerie albă, veți vedea și numărul de telefon  acolo! Va pup 😘

Să înțeleg că ești noua în oraș?

Link spre comentariu
Acum 22 ore, tazalp a spus:

Vizitat. Prea grasa pt gustul meu. Nu am ramas..

Și vreau sa mai adaug un singur lucru si cu asta am încheiat acest subiect, pentru ca mi se întâmpla destul de des, exista posibilitatea ca tu sa fi vorbit cu mine, si cand ai ajuns la locație sa îți fi deschis o alta fata  înaintea mea usa, sa fiți atenți va rog, sa sunați pe nr fetei cu, care ati stabilit întâlnirea in momentul când ajungeți la locație ca sa nu mai existe încurcături! Posibil așa s-a întâmplat si in acest caz, sa vorbești cu mine si sa îți fi deschis o fata grasa așa cum spui tu USA înaintea mea, Va sărut! ❤️

Link spre comentariu
Acum 25 minute, Danmod a spus:

Nu este noua in oras, are locatia in spate la Alcadibo,, are sigur topic deschis si cu alt nume. Am tot zis pas din cauza locatiei, dar fiind amator de bigboobs cred ca-i fac o vizita soon.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, gruzdih a spus:

Nu este noua in oras, are locatia in spate la Alcadibo,, are sigur topic deschis si cu alt nume. Am tot zis pas din cauza locatiei, dar fiind amator de bigboobs cred ca-i fac o vizita soon.

Știu că nu e nouă , de a ceia am și întrebat că o știu am fost la ea acum 3 sap. E ce trebuie arată bine  prestări ok numai că eu nu mai merg in acea locație . La ieșire m-am întâlnit cu 2 persoane care mă cunoștea . Sincer Maria ar trebui să-și schimbe locația .

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Danmod a spus:

Nu sunt noua in oras, anunțul a rămas așa pentru persoanele care ma cunosc deja, fiind informativ pentru acestea, putând sa ma recunoască! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...