Sari la conținut

Cine vrea ca Laura Popescu sa vina in Constanta?

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

... o invitatie pentru madagascar se poate ? :innocent  sau daca nu , propun papua new guinee ... :bow2

• Oras:Constanta
Postat

Laurico..vad ca esti on-line! Stii ce frumos a fost azi in Constanta/ Chiar s-a putut face plaja! Ce zici?

• Oras:Bucuresti
Postat

Muuuaaaaaccchhhh! Ete asa sunt eu rasfatat!

Vezi :D de ce mai vrei sa vin? Mai bine iti trimit cate o poza cand doresti tu :D doar pt tine =)) :*

Postat

Vezi :D de ce mai vrei sa vin? Mai bine iti trimit cate o poza cand doresti tu :D doar pt tine =)) :*

Pai si ce sa fac cu poza? Am cam trecut de varsta aia in care ma incitau si excitau pozele! Acum...protagonista conteaza..in carne si oase!  :laugh2 Oricum apreciez faptul ca poza a fost cu dedicatie speciala!

Sa fii iubita..si sunt sigur ca ne vei vizita! Am dreptate? 

• Like 1
Postat

Pai si ce sa fac cu poza? Am cam trecut de varsta aia in care ma incitau si excitau pozele! Acum...protagonista conteaza..in carne si oase!  :laugh2 Oricum apreciez faptul ca poza a fost cu dedicatie speciala!

Sa fii iubita..si sunt sigur ca ne vei vizita! Am dreptate? 

:) da

• Like 3
Postat

mda...

Sorine tata..pai mda-ul asta nu te-ar putea determina sa pleci la Bucuresti sa o aduci pe Laurica la Constanta? Ce zici..te bagi?

Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
Postat

Mai eu as putea face lucrul asta ca sunt deja in buc. de doua zile maine vin as putea face doua lucruri :

1. Sa o vizitez pe domnisoara Laura si sa ii fac o recenzie de o sa salivezi pe tastatura :D

2. Sau...as putea sa o iau asa ca vin singur spre casa dar din cate am citit nu prea e interesata sa ne viziteze deci...dar daca sa se razgandeste are timp pana maine la ora 10 AM. Cheers !

Postat

Mai eu as putea face lucrul asta ca sunt deja in buc. de doua zile maine vin as putea face doua lucruri :

1. Sa o vizitez pe domnisoara Laura si sa ii fac o recenzie de o sa salivezi pe tastatura :D

Laurico ce zici? Te bagi?  :laugh2

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

e pe drum

• Minus 1
Postat

Vrajeala ieftina, de cand "ameninta" ca vine eu unu m-am saturat de laba :)

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Voi chiar credeati ca o sa vina?

• Like 1

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

eu unul nu , am inceput sa o cunsc mai bine. chiar daca nu m-am intilnit cu ea inca.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...