starfix Reputație: 441 Postat Septembrie 29, 2022 Oras:aproape de Oras:aproape de Postat Septembrie 29, 2022 Ce baieti cuminti sunt peste tot, (aproape) nimeni nu mai injura, se apeleaza cu d-le, respect, salut comunitatea... o sicanare in trafic, ceva... o fi de la Cleo care poarta pantalonii in familie. :)) 1 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Septembrie 29, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Septembrie 29, 2022 Cand am citit titlul topicului, ma gandeam la ceva gen: "cand va fi iar isterie de Covid? Cand masti iarasi?"🙄 1
Vizitator Raportor2022 Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2022 Postat Septembrie 29, 2022 1 hour ago, starfix said: Ce baieti cuminti sunt peste tot, (aproape) nimeni nu mai injura, se apeleaza cu d-le, respect, salut comunitatea... o sicanare in trafic, ceva... o fi de la Cleo care poarta pantalonii in familie. :)) Lasa asa ca e de bine ! 2 minutes ago, MacArthur said: Cand am citit titlul topicului, ma gandeam la ceva gen: "cand va fi iar isterie de Covid? Cand masti iarasi?"🙄 Nu mai e cazul. Acum la ordinea zilei nu mai sunt mastile, vaccinurile, pastilele, etc., acum cascavalul este la firmele care fac pilote, haine groase, geci, halate de casa din lana, capuri de dus duble, etc. 😆 Banc: 2020: Spalati-va pe maini cat mai des ! 2022: Spalati-va pe maini cat mai rar ! 🥴🙄
caineleDDB Reputație: 5110 Postat Septembrie 29, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica bananiera România Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica bananiera România Postat Septembrie 29, 2022 Acum 15 minute, Raportor2022 a spus: Lasa asa ca e de bine ! Nu mai e cazul. Acum la ordinea zilei nu mai sunt mastile, vaccinurile, pastilele, etc., acum cascavalul este la firmele care fac pilote, haine groase, geci, halate de casa din lana, capuri de dus duble, etc. 😆 Banc: 2020: Spalati-va pe maini cat mai des ! 2022: Spalati-va pe maini cat mai rar ! 🥴🙄 2020 - stati acasa! 2022 - stati in frig acasa! 2024 - ? 7
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2022 Postat Septembrie 29, 2022 Acum 1 oră, starfix a spus: Ce baieti cuminti sunt peste tot, (aproape) nimeni nu mai injura, se apeleaza cu d-le, respect, salut comunitatea... o sicanare in trafic, ceva... o fi de la Cleo care poarta pantalonii in familie. :)) Da știu e până când. 1) până când vrea moderatorul. 2) atât timp cât nu vor mai fi lăsate în viața " clone minusatoare si clone care mint și jignesc. Minusurile au și ele rolu lor , dar nu date in neștire, că asta înseamnă hartuială și e și normal cel care primește, să se revolte . Una e să ai o contră două cu un user asumat și alta e să fii hăituit ani de zile de fantome. Intodeauna am aplaudat bunul simt , dar îmi vin spumele când îi văd că înoată" pe aici fara lesă. Sau când unii sau unele îi țin în brațe.
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Septembrie 30, 2022 Acum 19 ore, caineleDDB a spus: 2020 - stati acasa! 2022 - stati in frig acasa! 2024 - ? Rapidu ia Champions League 🏆 (asta înseamnă că la anu' luăm campionatul - dă centenar așa 😁) P.S. revine și Dinamo în A 😉 Viitorul sună bine 🤪 🙆🏻 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum