fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Va salut! Am si eu o intrebare,dupa ce se termina de preparat acea tocanita,cu ce o presaram?Sa fie oare patrunjel sau sa fie marar?
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Cu cacat ai incercat? Ca de mancat vad ca te descurci... 3
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 25, 2014 Te salut Roberto! Cu cacat nu am incercat,nu cred ca e ok...Cum e??? Faceam ceva de mancare acum,de asta am intrebat...Am si o ciorba de/cu fasole pe foc,oare sa pun la sfarsit cimbru sau cimbrisor?
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Scuze...am gandit cu voce (sau tastatura) tare.Fa-ti treaba linsitit
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 25, 2014 Am reusit sa iau o decizie...am pus marar la tocanita si cimbrisor la ciorba de fasole...a iesit ceva letal...de cacat,vorba lui Roberto,mai bine foloseam cacatul si nu stricam ingredientele.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 25, 2014 Pentru ciorbita de fasole, pune niste frunze de tarhon. Merge si la tocanita 1
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 25, 2014 Chiar daca le-am stricat deja?Crezi ca daca adaug tarhon o sa mai balanseze gusturile si o sa fie comestibile? Multumesc frumos de raspuns!
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Maestrul picon stie sa gateasca, te poti baza pe el
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 25, 2014 Tarhonul se pune in timpul fierberii, ca si dafinul. de exemplu. 1
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 25, 2014 Practic nu mai este nimic de facut...o sa arunc ce am facut deja si ma pregatesc sa fac ceva ce pare mai interesant! Cheers bro!
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 25, 2014 Gata!Am terminat!Tarhonul este ingredientul secret,raza de lumina din gustul mancarii,fabulos! Ambele feluri de mancare au iesit de senzatie! Multumesc Picon!(sarpe de treaba)
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 25, 2014 Mai nene fantasma, dar la ce gatesti bre, de faci mancarea in juma' de ora?
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 25, 2014 Aragaz cu gaz Am folosit fasole alba la cutie,cartoful era deja fiert,am adaugat sosurile necesare,ingredientele necesare si a iesit o minunatie...daca te uiti atent,am avut la dispozitie cam o ora si ceva... Oricum,pontul cu tarhonul m-a ajutat mult!
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 25, 2014 Cu placere! Felicitari!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum