Giuliano888 Reputație: -9 Postat Mai 6, 2023 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Mai 6, 2023 Acum 1 oră, papura voda a spus: Hai sictir măi râtan,cine ți-a permis să te bagi în seamă cu mine? Eu și dacă polemizez,ei bine polemizez cu membrii importanți ai forumului nu cu un neica nimeni! Ce contribuții ai tu ca să-ți dai cu părerea? Până mai crești ocupă te cu cititul! Bătrâne ești ratat ca om, afemeiat și imbecil! Imi dau cu părerea ca imi permit lache, de-ai ca tine mi se rupe pula😉 3
Tinderboy_2 Reputație: -12 Postat Mai 23, 2023 Oras:oltenia Oras:oltenia Postat Mai 23, 2023 Salut , de dragul vremurilor bune incercam aici o mica recenzie pentru că fata confirmă , aceleași servicii și atitudine corecta de la început dar și acum . O recomand unui amic , și din mai multe opțiuni (printre care și recenta decepție Natalia ) și parcă având un presentiment colegul la cea din urmă alege ca să vină la Adelina . Pleca foarte mulțumit și îmi mărturisește că este peste alta fata la oral care era deja etalon pt .el . Fiindu-mi amic îl las pe el întâi și apoi la scurt timp mă prezint și eu la apel 😅 Aceeasi fata dulce , dezinvolta , comunicativa , fara nici o grabă , oralul la fel de bun cu Deep , umed , atenție la vecini , 2 poziții sunt suficiente și finalizare explozivă deși i-am zis sa pună "streașină " a ajuns si prin pat și are dreptate , se spală ! Te pup Adelina și din numeroasele incercari (țepe , dezamăgiri ) poate că reușesc să mă fidelizez chiar la tine , cu drag să tot revin și intâlnirile noastre sa fie din ce in ce mai reușite 😛🥰 🫶🤗 1
abubes Reputație: 137 Postat Iunie 12, 2023 Oras:Severin Oras:Severin Postat Iunie 12, 2023 Mie nu mi -sa părut wow! Și oralul cu prezervativ nu e așa ! Eu nu mi am dat drumul
20_14 Reputație: 1742 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Iulie 1, 2023 Salut ... Adelina ...faina tipa ,.plina de viata si foarte corecta . Am inceput sa ii scriu pe w app ...am si stabilit o intalnire , dar a intervenit o mica problema , in ultimul.moment si a trebuit sa anulez . Evident ca am scris si mi am cerut scuze , pentru cele intamplate . A doua zi am avut ceva mai mult timp.liber si am abordat o . Locatie ...La A uri , ultima.scara , apartament ok , actiunea a avut loc in living desi apartamentul ii dotata cu inca o camera . Igiena ...ok , nimic de reprosat , piele fina ... Aspect ...160 inaltime., blonda , par scurt , cu cateva kg in plus , sanii sunt lasati . Foarte frumoasa la chip . Imbracamite ...un boddy de culoare neagra . Atitudine ...putin rece la inceput pana am resusit sa trec peste bariera impusa de ea . Dupa am descoperit o persoana foarte prietenoasa , sociabila si calda . Actiune ...oral , normal.si Cob . Taxa 100 de lei . Timp ...25 -30 dr min . Pacat ca a disparut din peisaj ...ca mai aveam de explorat . Oralul neprotejat il face cu pofta , umed si pe stilul meu ( soft ) , deep . Normal protejat ...mi a placut cum.a muncit in lot , chiar a pus suflet . Am bifat alte 2 pozitii , misionar si doggy in care a fost la inaltime.. Pacat de am prins o zi caniculara. De revenit ...da . De recomandat celor ce le.plac fetele cu cateva kg in plus . Spor la mandre . 4 1
mihai27new Reputație: 1 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Drobeta Turnu Severin,Timisoara,Cluj,Oradea,Arad Oras:Drobeta Turnu Severin,Timisoara,Cluj,Oradea,Arad Postat Iulie 1, 2023 La grasana aia infecta,nu merg nici obligat!!!
20_14 Reputație: 1742 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Iulie 2, 2023 Acum 15 ore, mihai27new a spus: La grasana aia infecta,nu merg nici obligat!!! Stai acas ' , cum sa umbi ' n lume , dezlegat 🤣🤣🤣 1
mihai27new Reputație: 1 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Drobeta Turnu Severin,Timisoara,Cluj,Oradea,Arad Oras:Drobeta Turnu Severin,Timisoara,Cluj,Oradea,Arad Postat Iulie 2, 2023 11 hours ago, 20_14 said: Stai acas ' , cum sa umbi ' n lume , dezlegat 🤣🤣🤣 Ba umblu si umblu pe la Miruna,Giulia,Sofia,fete de top nu grasane urate 1
Alecu6 Reputație: 63 Postat Iulie 3, 2023 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Iulie 3, 2023 Acum 8 ore, mihai27new a spus: Ba umblu si umblu pe la Miruna,Giulia,Sofia,fete de top nu grasane urate 🤣🤣🤣🤣🤣
deepandhard Reputație: 93 Postat Iulie 3, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 3, 2023 Salut, Mai activează fătuca? Ceva poze exista?(anunțurile sunt inactive toate din ce am verificat)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum