bbb Reputație: 158 Postat Octombrie 20, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 20, 2022 foarte posibil sa ai dreptate, dar pentru Bucuresti ai nevoie de minim 2 ore in plus libere, cat pierzi pe drum.
salmanasar Reputație: 914 Postat Octombrie 20, 2022 Postat Octombrie 20, 2022 Acum 35 minute, prvsle a spus: Decat sa vina toate panaramele si sa-ti ceara 200 lei/fin, mai bine vizitezi ce mai este prin oras, sau dai o fuga la Bucuresti unde oferta este mult, mult mai buna, chiar daca preturile sunt mai mari .... futi si nu te doare capul. De acord cu București dar prețurile nu sunt mai mari.La 200/300 sunt fete foarte bune.Eu mă duc de două ori pe săptămână la Bety20 și sunt foarte mulțumit și merită și drumul. 1 1
salmanasar Reputație: 914 Postat Octombrie 20, 2022 Postat Octombrie 20, 2022 Acum 1 oră, bbb a spus: Am stat noi aproape 3 luni fara apa calda si nu a daramat nimeni primaria/consiliul judetean.. o data si o data se rezolva si asta.. ce mai conteaza 1 saptamana, doua, trei 😂 Hey s a întors Lory și zice că are și apă caldă!!!!! 1 1
caineleDDB Reputație: 4355 Postat Octombrie 20, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Octombrie 20, 2022 1 oră în urmă, salmanasar a spus: Hey s a întors Lory și zice că are și apă caldă!!!!! Prosoape are? 7 1 1
salmanasar Reputație: 914 Postat Octombrie 20, 2022 Postat Octombrie 20, 2022 1 oră în urmă, caineleDDB a spus: Prosoape are? Nu știu, dar nici nu încerc să aflu.Sper totuși că a învățat ceva căci ar fi păcat la cât este de frumoasa. 1 1
amoreamore Reputație: 1552 Postat Octombrie 20, 2022 Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Postat Octombrie 20, 2022 Acum 43 minute, salmanasar a spus: Nu știu, dar nici nu încerc să aflu.Sper totuși că a învățat ceva căci ar fi păcat la cât este de Asta si.a scris recenzie singura pe Constanța... Avea 2 conturi si le.a încurcat...A scris ca e disponibilă dupa contul cu recenzia. Mare.i grădină domnului. 1
caineleDDB Reputație: 4355 Postat Octombrie 20, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Octombrie 20, 2022 1 oră în urmă, salmanasar a spus: Nu știu, dar nici nu încerc să aflu.Sper totuși că a învățat ceva căci ar fi păcat la cât este de frumoasa. Nici eu. Daca doreste sa invete cum ar trebui sa practice prostitutia ii pot face niste recomandari (sa discute cu niste fete). Poate isi revine. 😛 9 1
bbb Reputație: 158 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 21, 2022 Acum 12 ore, caineleDDB a spus: Nici eu. Daca doreste sa invete cum ar trebui sa practice prostitutia ii pot face niste recomandari (sa discute cu niste fete). Poate isi revine. 😛 Cred ca ai prins-o tu mai la inceput, sau intr-o zi proasta. Eu zic ca e de "prima liga" pentru Ploiesti, si daca mai imbunatateste putin serviciile se bate la play-off. Sau poate am avut eu noroc de o zi buna a ei. 😂 1
caineleDDB Reputație: 4355 Postat Octombrie 21, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Octombrie 21, 2022 Acum 19 minute, bbb a spus: si daca mai imbunatateste putin serviciile se bate la play-off 😂 Da, dacă. 8
blueoak Reputație: 246 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 21, 2022 La 20.10.2022 la 7:25, caineleDDB a spus: Cred ca sunt ocupate 2 ore/zi si nu prea mai iese socoteala Pai deh, când era bine erau toate roșii, acum s-au înnegrit majoritatea... De parca pe ele le interesează de unde fac eu rost de bani sa ajung la ele... 1
adyadyyy Reputație: 393 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 Acum 18 ore, amoreamore a spus: Asta si.a scris recenzie singura pe Constanța... Avea 2 conturi si le.a încurcat...A scris ca e disponibilă dupa contul cu recenzia. Mare.i grădină domnului. 😂😂😂 Un link?🤣
bbb Reputație: 158 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 21, 2022 Hai ca au aparut si fete ( si noi si revenite ), a reinviat forumul, vine si apa calda. Boierie la Ploiesti
caineleDDB Reputație: 4355 Postat Octombrie 25, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Octombrie 25, 2022 Acum 36 minute, sorinph a spus: tu faci cum crezi, postezi nu postezi, e treaba ta. ca lucrurile pot fi mai rele nu te contrazic. daca nu-si punea pestele sa i faca reclama nu aveam niciunul vreo treaba cu ea. referitor ca nu pleci neterminat e pe jumatate adevarat. sta cu picioarele stranse sa nu bagi prea tare, nu o poti profita de tzatze, tegrabeste etc. eu am terminat cu greu cand am fost la ea printr-o concentrare maxima :)) crezi ca nu sunt destui care au plecat neterminati? Ba da, posibil. Eu am pus-o sa-mi faca laba ca altfel nu reuseam performanta. Da' nu cred ca sunt pesti aia care scriu. De obicei orice tarfa care se respecta are si conturi cu nume de baieti. Sau poate chiar sunt clienti sau troli. Ma rog, sa fie la ei acolo. 8
sorinph Reputație: 867 Postat Octombrie 25, 2022 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 25, 2022 1 hour ago, caineleDDB said: Ba da, posibil. Eu am pus-o sa-mi faca laba ca altfel nu reuseam performanta. Da' nu cred ca sunt pesti aia care scriu. De obicei orice tarfa care se respecta are si conturi cu nume de baieti. Sau poate chiar sunt clienti sau troli. Ma rog, sa fie la ei acolo. in cazul ei se vede ca e iubi. omul era multumit de suma produsa si ne dadea cu tifla (crede el)
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2022 Postat Octombrie 26, 2022 Mulțumesc frumos tuturor pentru mesaje. Sunt slabe șanse să ne vedem anul acesta. Seară bună.😇
caineleDDB Reputație: 4355 Postat Octombrie 26, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Octombrie 26, 2022 Acum 3 minute, andreeakvl98 a spus: Mulțumesc frumos tuturor pentru mesaje. Sunt slabe șanse să ne vedem anul acesta. Seară bună.😇 Nu pot sa cred ca ai gasit in alte parti ale țării oameni mai darnici si mai educati ca la Ploiesti 6 6
adyadyyy Reputație: 393 Postat Octombrie 27, 2022 Postat Octombrie 27, 2022 Acum 14 ore, caineleDDB a spus: Nu pot sa cred ca ai gasit in alte parti ale țării oameni mai darnici si mai educati ca la Ploiesti 🤣🤣
Mrwarrior Reputație: 398 Postat Octombrie 29, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Octombrie 29, 2022 Acum 17 ore, adyadyyy a spus: Stai liniștit, că nu-mi pierd vremea cu fraieri ca tine. Bine dracu' ca mi-ai zis, nu am putut sa dorm toată noapte.
adyadyyy Reputație: 393 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 @andreeakvl98 pe unde mai umbli?
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 15 minute, adyadyyy a spus: @andreeakvl98 pe unde mai umbli? Peste tot.😈
caineleDDB Reputație: 4355 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 4 minute, andreeakvl98 a spus: Peste tot.😈 Ce mai citești interesant? 🤔 7
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 4 minute, caineleDDB a spus: Ce mai citești interesant? 🤔
extraterestru78 Reputație: 108851 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 2 minute, andreeakvl98 a spus: Biblia penisurilor, este? 😂
salmanasar Reputație: 914 Postat Noiembrie 9, 2022 Postat Noiembrie 9, 2022 Acum 5 ore, extraterestru78 a spus: Biblia penisurilor, este? 😂 Cred că penisurile au Coranul căci sunt păgâne:nu țin seama unde intră, gaură să fie. 1 2
vasile.69_69 Reputație: 15 Postat Noiembrie 9, 2022 Telefon: Yahoo mu Oras:Buzau Telefon: Yahoo mu Oras:Buzau Postat Noiembrie 9, 2022 5 hours ago, salmanasar said: Cred că penisurile au Coranul căci sunt păgâne:nu țin seama unde intră, gaură să fie. Nu te mai complica cu cartile căci iti dau eu pula sa mi o sugi direct 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum