Sari la conținut

Swingers in Oradea ?

laurenti99

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
44 minutes ago, Guest1203 said:

Păi cu tine am vorbit ieri, ți-am scris că sunt prin oraș, să ne vedem, dar n-ai mai răspuns la mail 🤷‍♀️

Ba daa. Ti-am dat telegraful meu sa imi scrii acolo. Nu ma mai lasă să mă conectez la mail. Ai telegraful meu dacă vrei sa imi scrii:) 

Link spre comentariu
  • Oras:oradea

Eu nu mai înțeleg nimic. La mesaje nu se răspunde și nici la mail . Până la urmă care îi faza?

La 14.12.2023 la 11:07, Guest1203 a spus:

Niciunul n-a intrat. Același lucru ... dă-mi mesaj privat aici cu adresa ta de mail ca să îți trimit eu mail.

Link spre comentariu
2 hours ago, alcapone007 said:

Eu nu mai înțeleg nimic. La mesaje nu se răspunde și nici la mail . Până la urmă care îi faza?

Habar nu am, pentru că nu le-am primit. Cu loverboy, hopshio am trecut pe Telegram, și cu ceilalți care nu mi-au scris aici pe forum, dar au reușit din prima să-mi dea mail ...

Link spre comentariu
2 hours ago, xzibits said:

Probabil este un el/ea care se plictisește,csf,ncsf

Sunt o EA, nu, nu m-am pus să-i prostesc pe oameni din plictiseală. Caut nebunii, cum caută și alții. Am răspuns la toate mesajele pe care le-am primit și care erau scrise cu bun simț, inclusiv la cei pe care i-am respins din diferite motive. Nu îmi place să se joace cu mine, deci nici eu nu mă joc cu nimeni, asa mi se pare corect. Poate greșesc.

Link spre comentariu

Acum 13 ore, Guest1203 a spus:

Habar nu am, pentru că nu le-am primit. Cu loverboy, hopshio am trecut pe Telegram, și cu ceilalți care nu mi-au scris aici pe forum, dar au reușit din prima să-mi dea mail ...

Păi hai să trecem și noi la nextlevel pe telegram🤤

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...