mariaioana15 Reputație: 11 Postat Decembrie 29, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Decembrie 29, 2022 3 hours ago, Sabina100 said: Nu am mai trecut de multă vreme cu Cronica pe aici, de la vremea când postam pe topicele cu poezii ale lui @baron58 Salutări cordiale tuturor!❄️☃️ Cronica lui " vino-ncoa" -pamflet- Motto- Să mă scuze titulara Că-ndrăznesc, eu, Cronicara Topicu-i a-l polua- Mai glumim și noi, așa! La Iași, plictiseală mare Nu zic eu, alții o spun😂 Intr-un topic oarecare Doamna face o strigare Adresând o întrebare... Iașiul, un oraș CU MINTE (Cum din scrieri se desprinde) Vrea pe doamna s-o combine Pentru că știe că "ține". Ei, plăcându-i combinată😉 (C-a mai fost, nu doar o dată Și acu-i iar interesată). Câțiva buluc se-avântă, La un gangbang ori o trântă😆 Ce o fi, dar cumva să fie, Li s-a luat de...pandemie! După chin și izolare Cât să-ndure omul, oare?😉 Vin propuneri mai timide, Apoi altele acide De pe forum ca să iasă Doritori de viță aleasă : Masteranzi, licențiați Doctoranzi...oricum titrați De bun simt, cu caracter Atrași de acest mister Al combinărilor explicite Atât de intens dorite. Vreun modovean de-i confuz, Eu scriu doar ca să amuz. Și pe forum mai glumesc Cu rime vă-nveselesc. Să trăiască moldoveanul Și acuma și la anul!!🎊🍾🥂 Superb! Si cand ma gandesc ca unii credeau ca suntem una si aceeasi persoana! As fi vrut sa am talentul ăsta, nu ma descurc atat de bine in rime!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Decembrie 29, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Decembrie 29, 2022 "O femeie care citește, este intimidantă. O femeie care gândește, este înfricoșătoare. Dar o femeie care o face, cel care citește și gândește, îngrozește." Claudio Dantela 1 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Sabina100 Reputație: 2458 Postat Decembrie 29, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Decembrie 29, 2022 Acum 1 oră, mariaioana15 a spus: Superb! Si cand ma gandesc ca unii credeau ca suntem una si aceeasi persoana! As fi vrut sa am talentul ăsta, nu ma descurc atat de bine in rime! Recunosc, mai citeam pe aici...pe sărite, dar nu observ să fi fost confundate🤔..eu m-am afirmat aproape exclusiv liric la DG București. Mă rog, nici nu contează! Pe București de mai multe ori am fost și eu asociată cu diverși/ diverse...m-am triplat, cvadruplat....în fine multiplicat -artistic, nu altfel, Doamne ferește🤪🤭 E drept că au mai fost câteva prezențe feminine(soții) cu spețe similare acestui topic 😉...misterul incită dintotdeauna. Acum 15 minute, baron58 a spus: "O femeie care citește, este intimidantă. O femeie care gândește, este înfricoșătoare. Dar o femeie care o face, cel care citește și gândește, îngrozește." Claudio Dantela Decât să fii doar o loază Mai bine o tipă de groază!🤪 Ori o femeie grozavă🤭 Pentru cine apreciază! 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Decembrie 29, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Decembrie 29, 2022 Acum 16 minute, Sabina100 a spus: 🤔 🤪🤭 😉 Decât să fii doar o loază Mai bine o tipă de groază!🤪 Ori o femeie grozavă🤭 Pentru cine apreciază! Acum sunt foarte leneș,.... vin cu un text postat cu mult timp în urmă în unul dintre topicele deschise de mine, un text care spune mult despre ceea ce gândesc și simt. Iubesc femeia care e FEMEIE, înainte de toate.... "o femeie nu se ține cum ții câinele...legat, umilită de rușine, folosită doar în pat, o femeie-i o minune, e tandrețe și candoare, nu robotul care pune pentru orice bou mâncare, e ființa delicată care suferă...-i reală, nu e vita subjugată sau mașina care spală, este tot ce mă sustine, îmi e lacrima din carte, ea DEGEABA e cu tine de iubește-n altă parte, e o stea ce strălucește nu mașina ta defectă, o femeie SE IUBEȘTE!!! o femeie SE RESPECTĂ!!!" 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Decembrie 29, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Decembrie 29, 2022 Acum 8 ore, codrincodrin a spus: Salut,am incercat să-ți răspund dar nu merge! Mai dă-mi un semn,am ceva pentru tine! Dacă este vorba cumva de întrebarea din zilele trecute, nu mai este de actualitate. Nu mai sunt interesat în niciun fel. Sărbători fericite în continuare! Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum