Rebecaaa22 Reputație: 446 Postat Noiembrie 29, 2022 Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Partajează Postat Noiembrie 29, 2022 Bunaaa băieți!! Ma numesc Rebecca , și am decis sa va fac o vizita ! Serviciile mele sunt următoarele! 🍭 OP/ON - în funcție de igiena 🍭NP 🍭69 🍭Masaj de relaxare 🍭CIM- extra 100 🍭Finalizare corporala 🍭Diferite pozitii (sunt deschisa la anumite fantezii) Tarif 200-finalizarea(30 de minute) 350ora (60 de minute) Programările se fac telefonic sau pe wapp! O zi cu soare va doresc! 🌅 1 2 Link spre comentariu
babardel84 Reputație: 58 Postat Noiembrie 29, 2022 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat Noiembrie 29, 2022 Asemenea fete le asteptam cu bratele deschise. Speram sa ai o sedere frumoasa la Sibiu 1 Link spre comentariu
Rebecaaa22 Reputație: 446 Postat Noiembrie 29, 2022 Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2022 Acum 4 minute, babardel84 a spus: Asemenea fete le asteptam cu bratele deschise. Speram sa ai o sedere frumoasa la Sibiu Ma bucur sa aud ca va bucura prezenta mea la Sibiu , abia aștept sa va cunosc ❤️ Link spre comentariu
raspal Reputație: 114 Postat Noiembrie 29, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 29, 2022 Acum 2 minute, Rebecaaa22 a spus: Ma bucur sa aud ca va bucura prezenta mea la Sibiu , abia aștept sa va cunosc ❤️ Și noi pe tine 1 Link spre comentariu
mihai1996 Reputație: 66 Postat Noiembrie 29, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 29, 2022 Bine ai venit in frumosul nostru oras sa speram ca o sa iti placa la noi 1 1 Link spre comentariu
TitusSt3el Reputație: 21 Postat Noiembrie 30, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 30, 2022 Recenzii ale domnișoarei, topic Brașov: 2 1 Link spre comentariu
adi432 Reputație: 1036 Postat Decembrie 1, 2022 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Partajează Postat Decembrie 1, 2022 La 29.11.2022 la 12:56, Rebecaaa22 a spus: Bunaaa băieți!! Ma numesc Rebecca , și am decis sa va fac o vizita , pe data de 4 Decembrie voi fi la voi in oraș pentru prima data !Serviciile mele sunt următoarele! 🍭 OP/ON - în funcție de igiena 🍭NP 🍭69 🍭Masaj de relaxare 🍭CIM- extra 100 🍭Finalizare corporala 🍭Diferite pozitii (sunt deschisa la anumite fantezii) Tarif 200-finalizarea(30 de minute) 350ora (60 de minute) Programările se fac telefonic sau pe wapp! O zi cu soare va doresc! 🌅 Iești superbă sper să te acomodezi la noi, la cât de bine arăți și dacă mai ai si servicii de calitate,cu siguranta vei fii apreciata și oricând bine primită,multă baftă și sper să reușesc să te cunosc. 1 Link spre comentariu
Rebecaaa22 Reputație: 446 Postat Decembrie 5, 2022 Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2022 Buna dimineața baieti , eu mi-am început programul 😘 va aștept cu programări pe wapp. Locație-Avangarden 😘 Program-10:00-20:00! 1 4 Link spre comentariu
legendarul Reputație: 132 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:miami Oras:miami Partajează Postat Decembrie 5, 2022 Buna Oferi si FK in serviciile tale ? 1 Link spre comentariu
razoro Reputație: 100 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 5, 2022 Salutare, Am vrut sa “sparg gheata” și am vizitat-o pe domnișoara proaspăt venită pe meleagurile noastre. Ea cu putine emoții și eu puțin obosit. Programare făcute de ieri pe whatsapp foarte ușor pentru a doua zi. Ma aștepta îmbrăcată in școlărița exact cum am cerut iar din acel moment mi-am dat seama ca va fi o întâlnire reușită. După o mica discuție la o tigare am vizitat baia și am purces in camera de nebunii, aici nu o sa dau prea multe detalii deoarece la al doilea număr oboseala și-a spus cuvântul pentru mine. Locația: nota 10, Avangarden. Igiena: nota 10, fără mirosuri iar in baie găsești tot ce ai nevoie. Domnișoara: nota 9, aproape pe gustul meu, înaltă, slim dar ai pe ce sa pui mâna ON: nota 9, bine executat, fără artificii NP: nota 9, bun, data viitoare sper sa fiu in forma și sa dau o nota mai mare. Finalizarea in balon și am încercat și pe a doua dar din păcate, din vina mea, nu am mai reușit. Dor to dor 60 minute bine investite. De revenit da! Rebeca încearcă sa te relaxezi mai mut și spor la treaba! 4 1 Link spre comentariu
Rebecaaa22 Reputație: 446 Postat Decembrie 5, 2022 Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2022 1 oră în urmă, razoro a spus: Salutare, Am vrut sa “sparg gheata” și am vizitat-o pe domnișoara proaspăt venită pe meleagurile noastre. Ea cu putine emoții și eu puțin obosit. Programare făcute de ieri pe whatsapp foarte ușor pentru a doua zi. Ma aștepta îmbrăcată in școlărița exact cum am cerut iar din acel moment mi-am dat seama ca va fi o întâlnire reușită. După o mica discuție la o tigare am vizitat baia și am purces in camera de nebunii, aici nu o sa dau prea multe detalii deoarece la al doilea număr oboseala și-a spus cuvântul pentru mine. Locația: nota 10, Avangarden. Igiena: nota 10, fără mirosuri iar in baie găsești tot ce ai nevoie. Domnișoara: nota 9, aproape pe gustul meu, înaltă, slim dar ai pe ce sa pui mâna ON: nota 9, bine executat, fără artificii NP: nota 9, bun, data viitoare sper sa fiu in forma și sa dau o nota mai mare. Finalizarea in balon și am încercat și pe a doua dar din păcate, din vina mea, nu am mai reușit. Dor to dor 60 minute bine investite. De revenit da! Rebeca încearcă sa te relaxezi mai mut și spor la treaba! Mulțumesc , te mai aștept și altădată cu mare drag , te pup ❤️ Link spre comentariu
mihai1996 Reputație: 66 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 5, 2022 Acum 5 ore, Rebecaaa22 a spus: Buna dimineața baieti , eu mi-am început programul 😘 va aștept cu programări pe wapp. Locație-Avangarden 😘 Program-10:00-20:00! Sexy craciunita 1 Link spre comentariu
Rebecaaa22 Reputație: 446 Postat Decembrie 6, 2022 Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2022 Buna dimineața baieti , eu mi-am început programul ! Disponibila 10:00-20:00! Va aștept cu programări pe wapp❤️ 2 3 Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4232 Postat Decembrie 6, 2022 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Decembrie 6, 2022 La 25.10.2021 la 12:18, Rebecaaa22 a spus: 🤭 Dragi confutaciosi după multe cugetări și dubii cu care mă confruntam vizavi de poze am hotărât să i fac o vizita la aceasta domnișoară. Mă bucur că am ajuns sa i trec pragul ea este din toate punctele de vedere(parare personală) o zeiță, ea este întruchiparea frumuseții pe pământ 🤩 Nici nu știu cum să o descriu dar este perfecta pe gustul MEU de aceea am și atașat poza de mai sus in ea se reflectă realitatea cel mai bine. Gata cu descrierea că deja îmi vine să mă întorc la ea.... La capitolul acțiune sta bine pt pretențioși iar pt mine a fost f. Bine !!! GFE: Nu știu că nu le am cu de astea 😅 FK: Nu face OP: pt. Mine a fost de 9 are tente de Deep schimbări de ritm nu este sloppy că mie numi place cu bale să curgă pe O.O. NP: Lot 10 mișcă f. Bine face opturi are tehnica ei aparte iar finalziarea in Doggy e ceva splendoare are funduletul ăla micuț și bombat perfect. De Pussy nici nu mai zic că ați lua-o acasă 😜 este epilata frumos fara mirosuri suspecte, se simte bine strâmtă, știe să lucreze cu ea. Tipa are un corp bine proporționat !! A-și putea spune ca arată per ansamblu chiar mai bine decât alte dive de pe la noi din oraș !!! Deci in concluzie Da este de revenit daca va place ceva Frumos ! Mulțumesc Rebeca pt. primirea călduroasă chiar daca a fost din scurt anunțată 😘 3 1 Link spre comentariu
Rebecaaa22 Reputație: 446 Postat Decembrie 6, 2022 Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2022 Acum 32 minute, nightstar a spus: Dragi confutaciosi după multe cugetări și dubii cu care mă confruntam vizavi de poze am hotărât să i fac o vizita la aceasta domnișoară. Mă bucur că am ajuns sa i trec pragul ea este din toate punctele de vedere(parare personală) o zeiță, ea este întruchiparea frumuseții pe pământ 🤩 Nici nu știu cum să o descriu dar este perfecta pe gustul MEU de aceea am și atașat poza de mai sus in ea se reflectă realitatea cel mai bine. Gata cu descrierea că deja îmi vine să mă întorc la ea.... La capitolul acțiune sta bine pt pretențioși iar pt mine a fost f. Bine !!! GFE: Nu știu că nu le am cu de astea 😅 FK: Nu face OP: pt. Mine a fost de 9 are tente de Deep schimbări de ritm nu este sloppy că mie numi place cu bale să curgă pe O.O. NP: Lot 10 mișcă f. Bine face opturi are tehnica ei aparte iar finalziarea in Doggy e ceva splendoare are funduletul ăla micuț și bombat perfect. De Pussy nici nu mai zic că ați lua-o acasă 😜 este epilata frumos fara mirosuri suspecte, se simte bine strâmtă, știe să lucreze cu ea. Tipa are un corp bine proporționat !! A-și putea spune ca arată per ansamblu chiar mai bine decât alte dive de pe la noi din oraș !!! Deci in concluzie Da este de revenit daca va place ceva Frumos ! Mulțumesc Rebeca pt. primirea călduroasă chiar daca a fost din scurt anunțată 😘 Îți mulțumesc pentru recenzie , ma bucur ca a fost o întâlnire plăcută , și pentru mine a fost la fel ❤️ Te mai aștept cu drag și altădată , ești o companie plăcută ❤️ 1 Link spre comentariu
Rebecaaa22 Reputație: 446 Postat Decembrie 7, 2022 Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2022 Buna dimineața baieti , eu mi-am început programul ! Disponibila 10:00-20:00! Va aștept cu programări pe wapp! 😘 Link spre comentariu
Rebecaaa22 Reputație: 446 Postat Decembrie 8, 2022 Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2022 Disponibila 10:00-20:00! Va aștept cu programări pe wapp! 😘 2 Link spre comentariu
Rebecaaa22 Reputație: 446 Postat Decembrie 8, 2022 Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2022 Buna dragii mei , astăzi este ultima mea zi aici , ați fost minunați! Mii de scuze celor care nu au apucat sa ma cunoască . De revenit la voi ? Da ! Fără nici o îndoiala 😘. Va pup și mare grija de voi. ❤️ Multumesc tuturor pentru tot 😘 2 Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4232 Postat Decembrie 8, 2022 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Decembrie 8, 2022 Acum 1 minut, Rebecaaa22 a spus: Buna dragii mei , astăzi este ultima mea zi aici , ați fost minunați! Mii de scuze celor care nu au apucat sa ma cunoască . De revenit la voi ? Da ! Fără nici o îndoiala 😘. Va pup și mare grija de voi. ❤️ Multumesc tuturor pentru tot 😘 Și noi îți mulțumim că ne-ai luminat orașul cu prezența ta frumoasă ! Sper să revii curând, noi o sa te așteptăm cu mare drag ! 🤗 1 Link spre comentariu
Rebecaaa22 Reputație: 446 Postat Decembrie 8, 2022 Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2022 Acum 16 minute, nightstar a spus: Și noi îți mulțumim că ne-ai luminat orașul cu prezența ta frumoasă ! Sper să revii curând, noi o sa te așteptăm cu mare drag ! 🤗 Cu drag voi veni , va pup dragii mei ! Sper sa va găsesc la fel de frumoși cum v-am cunoscut. ❤️❤️ Link spre comentariu
Rebecaaa22 Reputație: 446 Postat Decembrie 15, 2022 Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Buna dragilor , ce spune-ți va fac o mică vizita zilele astea ? 🫣 1 Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4232 Postat Decembrie 16, 2022 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Acum 11 ore, Rebecaaa22 a spus: Buna dragilor , ce spune-ți va fac o mică vizita zilele astea ? 🫣 Cu mare drag, ești bine venită ! ❤️ Link spre comentariu
Rebecaaa22 Reputație: 446 Postat Decembrie 16, 2022 Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Buna baieti , mâine voi ajunge la voi in oraș , va aștept cu programări pe wapp ❤️ Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4232 Postat Decembrie 16, 2022 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Acum 21 minute, Rebecaaa22 a spus: Buna baieti , mâine voi ajunge la voi in oraș , va aștept cu programări pe wapp ❤️ Îmi cer scuze că întreb aici, am incercat sa îți scriu pe WAP dar din păcate nu am primit niciun răspuns din partea ta.🥺..ai probleme cu telefonul poate..? 1 Link spre comentariu
Rebecaaa22 Reputație: 446 Postat Decembrie 16, 2022 Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0 (756) 580 235 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Acum 7 ore, nightstar a spus: Îmi cer scuze că întreb aici, am incercat sa îți scriu pe WAP dar din păcate nu am primit niciun răspuns din partea ta.🥺..ai probleme cu telefonul poate..? Este închis , îl voi deschide dimineața când voi fi in drum spre Sibiu . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum