aimeeyvett Reputație: 645 Postat Ianuarie 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 31, 2023 Acum 2 minute, CIMCOF a spus: Poza cu scara e de hotnews... Deci, ea a fotografiat scara și interfonul și o trimite! Tu citești ce scrii? Abereaza iancului .. ba poza ba nu stiu ce.. 😄 cand eu eram in adresa adrianei la sfarsit de an😂 1
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Ianuarie 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 31, 2023 Chiar acum, action a spus: Ai muncit pe strada Vasile Lascăr. Nu mai continua cu placa aia ca nu am fost ca o dai in penibil. Pe strada asta sunt acum de cand am venit😂😂😂 de 3 zile adica. mi-ai dat mesaj ai aflat adresa dar ce nu stiai e ca la sfarsit de an am fost in alta😂😂😂😂😂😂 3
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Ianuarie 31, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Ianuarie 31, 2023 Acum 1 minut, aimeeyvett a spus: Abereaza iancului .. ba poza ba nu stiu ce.. 😄 cand eu eram in adresa adrianei la sfarsit de an😂 Nu-și reamintește. Ce să mai zici?
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Ianuarie 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 31, 2023 Chiar acum, CIMCOF a spus: Nu-și reamintește. Ce să mai zici? Daa.. saracu. numai tine minte nimic. Asa rau a fost incat a uitat tot😄
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Ianuarie 31, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Ianuarie 31, 2023 Acum 11 minute, aimeeyvett a spus: Daa.. saracu. numai tine minte nimic. Asa rau a fost incat a uitat tot😄 Te trecem l-a de evitat. Claro, no! Că așa zice băiatul ăla care nu-și mai amintește nimic. Un consult mrdical, de specialitate, este imperios necesar. 2
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Ianuarie 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 31, 2023 Chiar acum, CIMCOF a spus: Te trecem l-a de evitat, Claro, no! Că așa zice băiatul ăla care nu-și mai amintește nimic. Un consult mrdical, de specialitate, este imperios necesar. Daaaa . Clar! 😄 1
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Ianuarie 31, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Ianuarie 31, 2023 Acum 1 minut, aimeeyvett a spus: Daaaa . Clar! 😄 Eu nu i-l plătesc. Bănuiesc că nici tu. 1
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Ianuarie 31, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Ianuarie 31, 2023 1 oră în urmă, action a spus: Mi-am revenit. Dar atunci pe moment a fost o senzație de-aia "gata, asta a fost ultima, ma las" Deplorabil!
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2023 Buna dimineata! 🔆💕 Ultimele 3 zile in Bucuresti⏱️ Vineri este ultima zi😊
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2023 5
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2023 Ultimele 3 zile🔔🔔 1 2
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2023 3
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60701 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Februarie 1, 2023 RECENZIE: Locatie: 8.9 (reper: strada Vasile Lascar cu Stefan cel Mare, zona rezidentiala) Aspect: 9 (chip: 9 / corp: 9, gagica frumoasa, undeva la 1.65 cm, ochi caprui, sani mari siliconati, slim spre skinny, par 2 nuante: saten si blond cu extensii, fund bombat, cateva tatuaje discrete, bronzata frumos, dantura perfecta, un lantisor interesant la gat, copacul vietii) Oral: 7 (neprotejat, ok, fara atentie la sateliti, nu face deep, pe stilul slow, fara artificii.) Normal: 8.1 (protejat, accepta pozitii, foarte stramta, in LOT se misca energic, totusi nu lasa sa intre toata pula) Gfe: 7 (mai subtire aici, accepta pupici de la gat in jos) Atitudine: 10 (foarte ok, deschisa la discutii) Igiena: 10 (curata, nimic suspect, parfumata discret) Halat: 200 (pentru o finalizare) Naratiunea: Va salut, Am cunoscut-o pe domnisoara Aimeeyvett in a doua parte a lunii ianuarie, programare pe whatsapp realizata din scurt. Am fost intampinat de o domnisoara frumoasa, pe tocuri, intr-o tinuta sexy, prima impresia a fost una foarte buna. Locatia este una cozy, la un etaj inferior, la baie totul ok, mai multe geluri de dus, patul rezistent la vibratii/cutremur. Inca de cand am vazut-o in tinuta aia sexy, care ii aratau formele, eram beton armat. Oralul a fost mai mult ca sa fie bifat, nimic deosebit. La normal lucrurile au stat putin mai bine, foloseste prezervative decente mari + lubrifiant. Cu greu a intrat, este foarte stramta, se simte incredibil de bine, mai ales cand m-a calarit bine in LOT. Se vede din miscarii si reactii ca ii place, doar ca suprima cumva placerea pe partea ei. Mentine eye-contact pe durata sexului, are o privire anume care te starneste si mai tare. Este docila, am schimbat mai multe pozitii, in toate participa la actiune. Overall eu m-am simtit bine in compania domnisoarei. As reveni daca ar mai adauga la servicii. Spor! Notite) 1)Te intreaba cum preferi oralul: cu sau fara 2)Accepta 69 3)Arata mult mai bine in realitate, decat in poze (, desi nu face sala) 4)Atitudine fast-forward, DTD undeva la 20 minute 25 1 4
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2023 💕Sector 2 ,locatie de lux💕 Buna dimineataa 🔆 Astazi si maine ⏱️ ultimele doua zile in Bucuresti! 5
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2023 1 6
popatatu Reputație: 957 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2023 Parca s-au vorbit astia cu recenziile 🤔. Au stat, au stat si dintr-o data au navalit toti pe ea 😂 1 1 1
alexandru gabriel Reputație: 1316 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2023 La 01.02.2023 la 8:40, aimeeyvett a spus: Super foto..😍😍😍 1 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22540 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 2, 2023 12 hours ago, aimeeyvett said: Si asta ! Ti se face pula pat 😀.
Membru Premium il pupparo Reputație: 22540 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 2, 2023 Par , scuze.
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Februarie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 3, 2023 Sector 2 ❣️Locuri de parcare nelimitate😄 Locatie de lux🥰 Buna dimineata 🔆 Astazi este ultima zi in Bucuresti! Voi lipsi undeva la 10 zile! Voi anunta aici cand ma intorc 💕💕 1
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Februarie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 3, 2023 1
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Februarie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 3, 2023 Ultima zi🔔 Mai am cateva locuri disponibile dupa 18:00 💕
nako Reputație: 9 Postat Februarie 3, 2023 Oras:ilfov Oras:ilfov Postat Februarie 3, 2023 Ti-am scris pe wa.
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Februarie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 3, 2023 1 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum