Sari la conținut

0747381111 - Sect 2 zona stefan cel mare

Postări Recomandate

• Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
Postat
Acum 4 minute, aimeeyvett a spus:

IMG_1833.jpeg.2df8078db4ae4e065c9bfa9ae5da2a9f.jpeg

Dupa aceasta poza, incep sa ma uit in urma pentru servicii si pret

• Haha 2
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat
8 hours ago, aimeeyvett said:

😄😄 cu telefonul sunt facute! 
Vulpea cand nu ajunge la strugurii spune ca sunt acri.

blurate sunt da.. pentru ca ascund ce ma intereseaza sa nu se vada, gen tatuajele 

As dori sa mentionez faptul ca, in situatia de fata, strugurii sunt 200 lei jumatatea (de kilogram) si sunt disponibili a fi degustati, in urma unui apel. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna dimineata! 🌇

Sunt disponibila pentru programari incepand cu ora 09:00 pana la ora 22:00🧡

Ma gasiti in zona stefan cel mare locatie de lux + locuri de parcare. 
pentru mai multe detalii astept mesajul vostru pe whatsapp 😌

Zi frumoasa sa aveti 💖

Postat
Acum 9 ore, 71laciport a spus:

As dori sa mentionez faptul ca, in situatia de fata, strugurii sunt 200 lei jumatatea (de kilogram) si sunt disponibili a fi degustati, in urma unui apel. 

...si vulpea e de fapt vulpoi...😅

• Haha 2
Postat

Buna dimineata! 🌄

Tin sa va anunt ca mai sunt doar 3 zile in Bucuresti! 

Programul meu incepe la ora 09:00 pana la ora 22:00 💖

Postat

Salutare!

Chiar mi-era pofta de niste struguri 😉 (1/2 kg, sa vad daca sunt buni),  asa ca am mers sa verific marfa la fata locului.

Programarea a fost facuta de pe o zi pe alta, s-a schimbat ora (a avut ea niste probleme personale), dar am comunicat si ne-am sincronizat pana la urma!

Povestirea:

Putin inainte de ora stabilita, am parcat in parcarea subterana (e un ansamblu nou de blocuri la 20m fata de Stefan cel Mare), trimis mesaj, apoi – dupa primirea ultimelor detalii, am ajuns la locul faptei.

Nu-mi faceam foarte mari sperante, mai ales ca sunt multe discutii pe topicul ei referitoare la autenticitatea pozelor. Ce pot sa va spun din start este ca arata foarte bine, diferenta dintre poze si realitare este ca in poze e super-aranjata si probabil mai foloseste si ceva filtre, iar la fata locului gasesti o fata normala, joviala, draguta si foarte sexi :boobies (acum sa fim seriosi, majoritatea fetelor posteaza poze care le avantajeaza cumva, e si normal…).

Revin, dupa cateva minute de discutii si imbratisari, i-am lasat din proprie initiativa cadoul si am plecat la dus. Ma primise imbracata in sutien si chiloti, am gasit-o ceva mai dezbracata…adica goala! :shy:

Preludiul la fetele care nu ofera FK sau macar pupici pe buze nu are cum sa te starneasca instant, dar dupa cateva mangaieri si sarutrari reciproce pe corp, am trecut la etapa urmatoare: ON

Mie mi-a placut, o linge pe lateral, o baga in gurita, se mai ajuta si de mana dar la modul soft, te mangaie pe uote (fara pupici insa – nici n-am cerut), deci suficient cat sa montam cauciucul si sa-i dam drumul la treaba! :feet

La NP treburile devin si mai bune, am inceput in misionar unde se mangaie si te mangaie, imi apasa mainile pe sanii foarte frumosi si placuti la atingere, trecut apoi prin caprita si LOT, reintors la misionar- asa am si finalizat.

Mi-a placut mult cum se misca, in toate pozitiile este de top, twerk-ul din doggy este senzatie!

Si nu s-a putut desfasura la capacitate maxima, ca era putin racita! Data viitoare mergem la urmatorul nivel! :cool:

Cateva note:

Locatie: 9,5  – Garsoniera curata, pat mare si ne-scartaietor, TV mare dat pe muzica ambientala, baie curata geluri, apa de gura, etc.

Aspect: 9 – micuta si draguta, fund mic si bombat, sanii pe care-i vedeti in poze, zambet frumos.

Atitudine: 9 – chiar daca a fost prima intalnire, m-am simtit foarte bine in compania ei, este o persoana foarte placuta!

ON: 8 – nu este chiar top aici, dar isi da silinta, te priveste si se pozitioneaza astfel incat sa o vezi/atingi cum vrei, incearca deep – dar nu reuseste sa o ascunda pe toata. :la

NP: 9 – se misca cu talent, opturi, twerk-uri, unduiri si contre, asta la pachet cu trupul frumos din dotare, geme frumos, chiar mi-a placut ca la finalizare a gemut de zici ca ne sincronizasem la orgasm. In doggy sta lipita de saltea, cu funduletul bombat ridicat in sus, e chiar ce-ti recomanda medicul si farmacistul!!! :bravo

Igiena: 10 – Curata, epilata, totul OK.

Cadou:  200 RON – aproximativ 30 min!

Concluzie: mie mi-a placut si o voi revizita!

• Like 8
  • Inimioara 2
Postat

Hello 💖

Mi-am intrerupt activitate in Bucuresti! Incepand de astazi nu voi mai fi la locatie! 

imi reiau activitate incepand cu data de 26.02 

Pe curand 😌

Postat

Buna dimineata! 💖

Tin sa va anunt ca de maine imi incep activitatea in Bucuresti!! 📝 pentru 10 zile 

Postat
4 hours ago, aimeeyvett said:

Buna dimineata! 💖

Tin sa va anunt ca de maine imi incep activitatea in Bucuresti!! 📝 pentru 10 zile 

In ce zona o sa fii ?

Postat
Acum 3 ore, ronny9999 a spus:

In ce zona o sa fii ?

zona Stefan cel mare ! 

Cu locuri de parcare , locatie de lux foarte discret ☺️

Postat

Buna dimineata 🌇

Programul meu de astazi este de la ora 15:00 pana la ora 21:00 ❤️

📍Zona stefan cel mare 

💎Locatie de lux 💎

📝Pentru programari va rog sa imi scrie-ti pe whatsapp 

Postat

Good morning 🌞 
Tin sa va anunt ca mi-am inceput programul si voi fi disponibila pana la ora 21:00 ! 

have a nice day💖

Postat
Acum 6 minute, aimeeyvett a spus:

‼️Pentru astazi mai am doar doua locuri disponibile !! 

In ce interval orar? daca esti amabila? ca draguta stim ca esti 😇

• Inimioara 1
Postat
Acum 8 minute, amorezeu a spus:

In ce interval orar? daca esti amabila? ca draguta stim ca esti 😇

La 18:00 a mai ramas un singur loc disponibil ☺️

• Like 1
Postat
On 2/18/2023 at 1:51 PM, aimeeyvett said:

CF3BAA11-6086-408A-8761-B7B5673344F7.jpeg.e7d9432c1dc1b5b8e4dcc7ad6643b3e1.jpeg

Bună Domnita!  Poza aceasta,,prezintă,, un corp spre perfecțiune. Au mai cerut și alți colegi, pune o poza simpla cu tel. Aici este clar, sunt umbre multe, din multe direcții...

Dacă asa arăți în realitate, ești BUNA rău!

Postat
Acum 5 minute, eu.discret a spus:

Bună Domnita!  Poza aceasta,,prezintă,, un corp spre perfecțiune. Au mai cerut și alți colegi, pune o poza simpla cu tel. Aici este clar, sunt umbre multe, din multe direcții...

Dacă asa arăți în realitate, ești BUNA rău!

in ultimul comentariu poti vedea recenzie de la colegul tau si nu numai care confirma pozele 😊Pozele sunt cu telefonul. 

Postat
On 2/26/2024 at 4:11 PM, aimeeyvett said:

IMG_2356.jpeg.071a3d562e11094025212aaeb803bd40.jpegIMG_2355.jpeg.0705ac0aa9cc5ea988fa5049b87585e9.jpeg

Bună fata bună,  în poze!                                Țața din prima poza este PERFECTA!       Colegul a spus,,fol.filtre +nu este chiar top ...etc,,  Citește post.mele, dacă mi se pune pe o fata, eu actionez. La acest moment îți spun decât ca doar pozele sunt perfecte pana la proba contrarie. Îți voi cere în privat poze... Nu te obliga nimeni sa le dai...                              PS. Și sa arăți 50% fata de poze eu te voi vizita. Nu îți voi mai posta nimic, deja am exagerat. Numai bine, la mulți ani pentru 1 martie!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...