fakeaccount Reputație: 2160 Postat Ianuarie 26, 2023 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 7 minutes ago, cerculetmic said: Iar preludiu, in general daca il vrei ori il initiezi tu, ori il soliciti textual - nu are de unde sa stie la ce te astepti. Altfel inseamna ca lasi lucrurile la alegerea ei: va depinde cum te simte si in ce toane o prinzi. Dacă vrei preludiu iei o oră, la 30 min cu preludiu nu mai ai timp de "acțiune" (poate doar dacă ești genul care termină în 2 min). 1 Link spre comentariu
prxdox Reputație: 19 Postat Ianuarie 26, 2023 Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 Acum 2 ore, cerculetmic a spus: Cam rautacioasa "recenzia" ta. Si eu tot saptamana asta am vizitat-o, iar igiena a fost IMPECABILA! Uite nu mai stiu cum avea unghiile, si nici nu m-a interesat. Am primit prosop nou-nout, la alegere mic sau mare, mai avea sa ma intrebe ce culoare il prefer. Ia vezi la altele, cum e? ca au acelasi prosop toata saptamana... asta daca il au si pe ala! Daca vrei senzatii tari, da-mi pm si iti recomand eu o diva care se da mare profesionista pe aici dar iti trebuie sapte programari sa te primeasca o data (in rest "a uitat") si cand in sfarsit ajungi la ea ii mai miroase si pizda... in schimb are numai laude in recenzii nu stiu cum se face. Zici ca ai ales doar jumatate de ora - e posibil ca ea sa fi trecut direct la fapte, ca sa nu zici apoi ca trage de timp. Iar preludiu, in general daca il vrei ori il initiezi tu, ori il soliciti textual - nu are de unde sa stie la ce te astepti. Altfel inseamna ca lasi lucrurile la alegerea ei: va depinde cum te simte si in ce toane o prinzi. Mie Karina mi s-a parut foarte ok, judecand global atitudine/fizic/servicii/pret. Salut, Eu doar am relatat cum a fost experiența mea cu ea, am precizat ca a făcut dus in prezenta mea, ce mi s-a părut foarte in regula. In legătura cu preludiu, de-obicei aleg 30 de min (o finalizare) însa niciuna din fetele la care am fost nu a fost așa din topor. Nu merg regulat și aleg mai selectiv.. cert e ca ma și așteptăm la altceva din partea ei, am simțit ca o sa fie o experiența mișto.. insa a fost total invers. Am fost la câteva fete de pe aici (forum) care aveau același tarif dar total alta atitudine. 1 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Ianuarie 27, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Buna ziua dragilor sunt disponibila pana la ora 22:00 va pup și va aștept 💋💋🖤🖤 zi faina sa aveți 🖤❤️🫶🏾 1 6 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Ianuarie 28, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 buna dimineața dragilor 🖤❤️🔥sunt disponibila pentru programări pana la ora 22:00 🫶🏾❤️🔥 va pup și va aștept 😍😍 zi faina sa aveți ❤️🔥🫶🏾🖤 1 6 Link spre comentariu
bambam2 Reputație: 161 Postat Ianuarie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 Modalitatea de contact: Am vizitat-o pe Karina acum câteva zile. I-am scris pe WA unde mi-a răspuns destul de repede, însă m-a programat mai pe seara. Pe semne este destul de căutată. Locația : 9 -> Vizavi de metroul de la Piata Romana. Este puțin mai greu cu intimitatea ținând cont de configurația clădirii. Cred ca sunt mai multe fete care lucrează pe acolo. Apartamentul arata forte bine si ai tot ce iti trebuie. Aspect: 10 -> Probabil aici sunt mai subiectiv pentru ca este tipul de fata care imi place. Este mult mai slim si mai micuță decât pare in poze. Cred ca este pe la 1 50 si ceva si 45kg maxim. In concordanta cu constituția ei are niște sâni destul de micuți, dar extraordinari de frumoși si un fund rotund numai bun sa te agăți de el. Si in plus este si foarte frumușică la fata. Atitudine: 9 -> Ma-m gândit cum sa descriu asta pentru ca am fost puțin "derutant" mai ales la început, dar nu neapărat într-un sens rău. Este foarte prietenoasa si am început cu mici glume încă din masaje/prima înfățișare si am continuat asa pe toată durata întâlnirii si adăugând mici înțepături. Un coleg mai in spate a zis ca i-a cerut banii direct înainte de acțiune. Asta mi s-a întâmplat si mie, dar pe mine nu ma deranjează in mod special si oricum fata a dat-o puțin cotita pentru ca de fapt m-a întrebat daca vreau si ceva extra. Am zis sa amintesc pentru ca am vazut ca multora nu le place asta. Tot acel coleg i-a dat 0 la GFE. dar eu nu o vad chiar asa, deși asta ar fi motivul confuziei de care ziceam la început. Fata mi se pare ca oferă GFE , dar nu ca cel oferit de o femeie matura pe care il asemuim cu tandrețea si pasiunea ci mai degrabă școlărește. Te simți ca atunci când erai la liceu si iți chemai iubita pe la tine pentru ca erai singur.😅 De altfel nici nu este genul senzual. Este foarte jucăușa, se admira în oglinda, glume, da din fund... Per total mie mi-a plăcut foarte mult. Igiena -> Nimic de reproșat. A făcut o reîmprospătare în prezenta mea. ON: 8 -> Aici fura puțin curent ca folosește si mana însă nu e deranjant si se simte destul bine totuși. Una alt minus este viteza pe care o impune. Eu prefer oralul mai lent si pe o durata mai mare. Deși m-a întrebat la început si i-am spus cum imi place a început in forță. Cica asa il face ea. In cazul asta nu vreau sa știu cum e când chiar se grăbește. 🤔 NP: 9 -> Se implica total si chiar este activa. Da conte serioase si nu te lasă pe tine sa faci toată treaba. Halat: 150 lei / 30 min Concluzie: Eu o recomand. Experienta cu ea a fost una reușită. Aici as vrea sa punctez 2 lucruri: -> este skinny asa ca daca nu iti place genul nu cred ca ai ce cauta -> deși spune ca ofera GFE/FK nu este pe genul senzual ci mai degrabă mai nebunatic (interacțiunea cu iubita din liceu) Mie mia plăcut de ea si stilul ei si sper sa o mai vizitez cat mai curând. 1 3 2 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Ianuarie 30, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 La 28.01.2023 la 14:29, bambam2 a spus: Modalitatea de contact: Am vizitat-o pe Karina acum câteva zile. I-am scris pe WA unde mi-a răspuns destul de repede, însă m-a programat mai pe seara. Pe semne este destul de căutată. Locația : 9 -> Vizavi de metroul de la Piata Romana. Este puțin mai greu cu intimitatea ținând cont de configurația clădirii. Cred ca sunt mai multe fete care lucrează pe acolo. Apartamentul arata forte bine si ai tot ce iti trebuie. Aspect: 10 -> Probabil aici sunt mai subiectiv pentru ca este tipul de fata care imi place. Este mult mai slim si mai micuță decât pare in poze. Cred ca este pe la 1 50 si ceva si 45kg maxim. In concordanta cu constituția ei are niște sâni destul de micuți, dar extraordinari de frumoși si un fund rotund numai bun sa te agăți de el. Si in plus este si foarte frumușică la fata. Atitudine: 9 -> Ma-m gândit cum sa descriu asta pentru ca am fost puțin "derutant" mai ales la început, dar nu neapărat într-un sens rău. Este foarte prietenoasa si am început cu mici glume încă din masaje/prima înfățișare si am continuat asa pe toată durata întâlnirii si adăugând mici înțepături. Un coleg mai in spate a zis ca i-a cerut banii direct înainte de acțiune. Asta mi s-a întâmplat si mie, dar pe mine nu ma deranjează in mod special si oricum fata a dat-o puțin cotita pentru ca de fapt m-a întrebat daca vreau si ceva extra. Am zis sa amintesc pentru ca am vazut ca multora nu le place asta. Tot acel coleg i-a dat 0 la GFE. dar eu nu o vad chiar asa, deși asta ar fi motivul confuziei de care ziceam la început. Fata mi se pare ca oferă GFE , dar nu ca cel oferit de o femeie matura pe care il asemuim cu tandrețea si pasiunea ci mai degrabă școlărește. Te simți ca atunci când erai la liceu si iți chemai iubita pe la tine pentru ca erai singur.😅 De altfel nici nu este genul senzual. Este foarte jucăușa, se admira în oglinda, glume, da din fund... Per total mie mi-a plăcut foarte mult. Igiena -> Nimic de reproșat. A făcut o reîmprospătare în prezenta mea. ON: 8 -> Aici fura puțin curent ca folosește si mana însă nu e deranjant si se simte destul bine totuși. Una alt minus este viteza pe care o impune. Eu prefer oralul mai lent si pe o durata mai mare. Deși m-a întrebat la început si i-am spus cum imi place a început in forță. Cica asa il face ea. In cazul asta nu vreau sa știu cum e când chiar se grăbește. 🤔 NP: 9 -> Se implica total si chiar este activa. Da conte serioase si nu te lasă pe tine sa faci toată treaba. Halat: 150 lei / 30 min Concluzie: Eu o recomand. Experienta cu ea a fost una reușită. Aici as vrea sa punctez 2 lucruri: -> este skinny asa ca daca nu iti place genul nu cred ca ai ce cauta -> deși spune ca ofera GFE/FK nu este pe genul senzual ci mai degrabă mai nebunatic (interacțiunea cu iubita din liceu) Mie mia plăcut de ea si stilul ei si sper sa o mai vizitez cat mai curând. Mulțumesc frumos pentru recenzie și pentru vorbele frumoase💋❤️🔥 te pup și te mai aștept ❤️ Buna dragilor🖤❤️🔥,sunt disponibila pentru programări pana la ora 22:00💋💋 va pup și zi faina sa aveți ❤️🫶🏾 1 4 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4035 Postat Ianuarie 30, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Fiind oarecum fan skinny slim am decis sa bag un jeton si eu. "Aparatul" lipicioasa, glumeata, isteata, super sexy, corp proportionat bine ca sani micuti, bruneta cu gene "libelula" per ansamblu 8.5. Locatia "creepy" rau 5 , a respectat programarea pe care am facut o de ieri, on 8. tente de deep, normal este stramta se vede interesant cum intra 8.5...patul ala strica toata actiunea . Igiena nu am ce sa comentez a facut dus dupa. Fumeaza in locatie Bafta, 150 lei /32 min 1 2 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Ianuarie 31, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 Buna dimineața dragilor sunt disponibila pana la ora 22:00 va pup și va aștept 😍😍💓😍😍 zi faina sa aveți 💓💓💓💓 4 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Februarie 1, 2023 Buna dimineața dragilor sunt disponibila pana la ora 22:00 va pup și va aștept 😍😍💓😍😍 zi faina sa aveți 💓💓💓💓 3 4 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Februarie 1, 2023 La 30.01.2023 la 17:39, 71laciport a spus: Fiind oarecum fan skinny slim am decis sa bag un jeton si eu. "Aparatul" lipicioasa, glumeata, isteata, super sexy, corp proportionat bine ca sani micuti, bruneta cu gene "libelula" per ansamblu 8.5. Locatia "creepy" rau 5 , a respectat programarea pe care am facut o de ieri, on 8. tente de deep, normal este stramta se vede interesant cum intra 8.5...patul ala strica toata actiunea . Igiena nu am ce sa comentez a facut dus dupa. Fumeaza in locatie Bafta, 150 lei /32 min Mulțumesc frumos pentru recenzie❤️🔥👄te pup și te mai aștept ❤️ Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Februarie 2, 2023 Buna dimineața dragilor sunt disponibila pana la ora 22:00 va pup și va aștept 😍😍💓😍😍 zi faina sa aveți 💓💓💓💓 1 8 Link spre comentariu
konn223 Reputație: 353 Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 Salut, am vizitat pe Karina, nu stiu de ce nu are mai multe recenzii, cred ca lumea merge pe burta. Locatia OK, baia OK, spatios, bloc tip vechi, cum sunt la romana, nimic dubious. Fata: mie mi-a placut de ea, bruneta cu parul cret, machiata, e frumusica, iar la corp e slim fara un pic de sunca, nu e departe de poze, e mai mica de inaltime, sanii micuti dar tari, fundul ceva mai mic decat in poze GFE nu prea, nu au existat saruturi, sau chestii senzuale, dar ea e energica, vorbareata, zglobie, energie pozitiva. OP foarte bun, nu chiar de durata, a fost mai tare asa, insa are prezvativele alea rosii moartea pasiunii NP la fel bun, cu corpul ei slim se vede si simte misto, si finalizare faciala foarte buna de altfel. De revenit, da, as mentiona ca desi nu m-am simtit grabit, cred ca avea un script sa zic asa, adica eu inteleg cand fata iti sugereza ceva ca ar vrea sa faci acel ceva mai ales daca se repeta, per total am stat 25 min 200 ron 2 1 2 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Februarie 3, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Februarie 3, 2023 Buna dimineața dragilor 🥰🥰 sunt disponibila pana la ora 22:00 💋🥰 sa aveți o zi faina ❤️❤️ pupicii💋💋 1 6 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Februarie 3, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Februarie 3, 2023 Acum 19 ore, konn223 a spus: Salut, am vizitat pe Karina, nu stiu de ce nu are mai multe recenzii, cred ca lumea merge pe burta. Locatia OK, baia OK, spatios, bloc tip vechi, cum sunt la romana, nimic dubious. Fata: mie mi-a placut de ea, bruneta cu parul cret, machiata, e frumusica, iar la corp e slim fara un pic de sunca, nu e departe de poze, e mai mica de inaltime, sanii micuti dar tari, fundul ceva mai mic decat in poze GFE nu prea, nu au existat saruturi, sau chestii senzuale, dar ea e energica, vorbareata, zglobie, energie pozitiva. OP foarte bun, nu chiar de durata, a fost mai tare asa, insa are prezvativele alea rosii moartea pasiunii NP la fel bun, cu corpul ei slim se vede si simte misto, si finalizare faciala foarte buna de altfel. De revenit, da, as mentiona ca desi nu m-am simtit grabit, cred ca avea un script sa zic asa, adica eu inteleg cand fata iti sugereza ceva ca ar vrea sa faci acel ceva mai ales daca se repeta, per total am stat 25 min 200 ron Mulțumesc frumos pentru recenzie te pup și te mai aștept 💞💞👄 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Februarie 4, 2023 Buna dragilor ❤️❤️ sunt disponibila pentru programări pana la ora 20:00 va pup și va aștept ❤️❤️❤️❤️ ultimile zile la voi in oraș ❤️❤️🥰zi faina sa aveți 🥰🥰🖤❤️🔥 5 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Februarie 4, 2023 La 01.01.2023 la 13:06, elprofesoare a spus: RECENZIE: Locatie: 8.9 (reper Calea Victoriei) Aspect: 8.9 (chip: 8.8 / corp: 9, moldoveanca frumusica, undeva la 1.64 cm, ochi caprui, par negru cu extensii, sani mici frumosi erecti, slim spre skinny, fund rotund, carne tare) Oral: 8 (neprotejat, ok-ish, fara atentie la sateliti, lins pula cu determinare, incearca deep, CIM) Normal: 8.3 (protejat, accepta/participa pozitii, foarte stramta, foloseste lubrifiant, isi poate controla muschii vaginali sa fie si mai stramta ) Gfe: 9 (FK intretinut, dulce, are limba mare, se simte fain, gemete exceptionale) Atitudine: 10 (prietenoasa, deschisa la discutii) Igiena: 10 (curata, a facut dus in prezenta mea) Halat: 300 (pentru o ora cu CIM) Naratiunea: Va salut, Pe la mijlocul lunii decembrie am ajuns la domnisoara Karina, programarea realziata pe whatsapp, confirmata, totul ok. In locatie domnisoara m-a asteptat intr-o tinuta sexy, pe tocuri, foarte plina de viata inca de cand am intrat in apartament. Karina este pazita de Oscar :)) , cu mare atentie, dormea neintors. Locatia este ok, baia fix cum intri in apartament, cabina de dus cu usi, geluri de dus, geluri de dus, prosop la alegere: XL, XXL, etc. Inca de cand m-am facut comod in pat, Karina m-a intrebat cum mi-ar place sa se desfasoare actiunea. Actiunea a fost diversa, cu ruperi de ritm. Fundul ala tare se simte misto de tot in LOT si doggy, super stramta, reactioneaza bine la stimuli. In doggy da contre perverse, stie sa se aseze fara sa ii spui cum sa fie mai bine. Iti face o priza cu pisicuta fix cand nu te astepti, ca un cleste. Eu m-am simtit bine in compania Karinei si o sa mai revin pentru aprofundare. Va recomand sa o cunoasteti pe Karina, este plina de viata! Spor! Notite) 1)Accepta 69 2)Pentru doritorii de slim spre skinny, Karina este de vis 3)Atentie ca are o bestiuta nastrusnica Oscar :))) Mulțumesc frumos pentru recenzie și pentru cuvintele frumoase❤️💋scuze pentru întârzierea răspunsului te pup dulce și zi faina sa ai ❤️🫶🏾 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Februarie 6, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Februarie 6, 2023 Buna ziua dragilor ❤️ sunt disponibila pentru programări pana la ora 22:00 ❤️❤️❤️🥰 va pup și va aștept 💓❣️ ultimile 2 zile la voi in oraș ❤️🔥🖤❤️🔥 zi faina sa aveți 💖❤️🔥🖤🫶🏾 6 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Februarie 7, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Februarie 7, 2023 Buna dragilor ❤️❤️❤️❤️🔥 astăzi sunt disponibila pana la ora 19:00 ❤️❤️ va pup și va aștept ❤️🔥🖤❤️🔥 este ultima zi la voi in oraș❤️🔥❤️🔥❤️🔥 sa aveți o zi faina ❤️💓😚 5 Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4224 Postat Februarie 7, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Februarie 7, 2023 Acum 45 minute, Kariina a spus: Buna dragilor ❤️❤️❤️❤️🔥 astăzi sunt disponibila pana la ora 19:00 ❤️❤️ va pup și va aștept ❤️🔥🖤❤️🔥 este ultima zi la voi in oraș❤️🔥❤️🔥❤️🔥 sa aveți o zi faina ❤️💓😚 Ceva gânduri de deplasare spre centrul țării, sau doar un scurt concediu ? No hate please 🫣 Link spre comentariu
PamPenis Reputație: 94 Postat Martie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2023 La 23.01.2023 la 18:15, Kariina a spus: Buna dragilor sunt disponibila pana la 22:00 💋😻🖤va pup si seara faina sa aveți ❤️🔥❤️🔥 superb. cand revii? Link spre comentariu
TemistocleT Reputație: 37 Postat Martie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2023 Salut, Am fost eu la Kariina, programare facuta pe Whatsapp si respectata din partea abelor parti, confirmare cu 1 ora inainte, chiar am ajuns cu 15 min mai devreme si m-a primit, probabil isi lasa pauze. Locatie (9): cum treci strada de metrou (KFC) Piata Romana, apartament vechi dublu, mai are si o colega blonda dar nu am interactionat cu ea, nu stiu cum o cheama si nici daca merg si "la pachet" . Kariina (9) : dominisoara tanara, bruneta, pe la 20-21 ani (moldoveanca) zambitoare, draguta la fata, corp foarte slim (vro 45Kg) tate mici (ne-silicionata), carne tare, cur micut, buze naturale, Am stat in sufragerie (manele pe TV) la o tigare dupa care m-am autoinvitat la dus pentru reinprospatare, am primit prosop, sunt geluri de dus, tot ce iti trebuie. Am trecut in dormitor, in pat (mare dublu) pentru actiune, a venit si pisicuta si m-a intrebat cum doresc oralul, bineinteles ON (8.5), o suge bine dar mai are de invatat, pentru mine oricum este de incalzire ca vreau pussy. Trecut la NP (LOT), unde pot sa spun ca este punctul ei forte (10) este incredibil de stramta (conform varstei), abia am intrat in ea avand in vedere ca sunt de dimensiuni medii, am lasa-o un pic sa "topaie" pana s-a mai deschis dupa care prinsa de cur si dat in ea, m-a luat in brate si a inceput sa geama usor la ureche, am finalizat destul de repede in cauciuc. Facut dus si mai stat la o tigara, imbracat si plecat. Halat 150 (ceruti de ea la inceput) GFE (9) , PSE N/A De recomandat pentru cine doreste "gen o studenta" 1 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9955 Postat Martie 9, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Martie 9, 2023 1 oră în urmă, TemistocleT a spus: Salut, Am fost eu la Kariina, programare facuta pe Whatsapp si respectata din partea abelor parti, confirmare cu 1 ora inainte, chiar am ajuns cu 15 min mai devreme si m-a primit, probabil isi lasa pauze. Locatie (9): cum treci strada de metrou (KFC) Piata Romana, apartament vechi dublu, mai are si o colega blonda dar nu am interactionat cu ea, nu stiu cum o cheama si nici daca merg si "la pachet" . Kariina (9) : dominisoara tanara, bruneta, pe la 20-21 ani (moldoveanca) zambitoare, draguta la fata, corp foarte slim (vro 45Kg) tate mici (ne-silicionata), carne tare, cur micut, buze naturale, Am stat in sufragerie (manele pe TV) la o tigare dupa care m-am autoinvitat la dus pentru reinprospatare, am primit prosop, sunt geluri de dus, tot ce iti trebuie. Am trecut in dormitor, in pat (mare dublu) pentru actiune, a venit si pisicuta si m-a intrebat cum doresc oralul, bineinteles ON (8.5), o suge bine dar mai are de invatat, pentru mine oricum este de incalzire ca vreau pussy. Trecut la NP (LOT), unde pot sa spun ca este punctul ei forte (10) este incredibil de stramta (conform varstei), abia am intrat in ea avand in vedere ca sunt de dimensiuni medii, am lasa-o un pic sa "topaie" pana s-a mai deschis dupa care prinsa de cur si dat in ea, m-a luat in brate si a inceput sa geama usor la ureche, am finalizat destul de repede in cauciuc. Facut dus si mai stat la o tigara, imbracat si plecat. Halat 150 (ceruti de ea la inceput) GFE (9) , PSE N/A De recomandat pentru cine doreste "gen o studenta" Când ai vizitat fata colegule? Recent, adica e in bucuresti ? Link spre comentariu
TemistocleT Reputație: 37 Postat Martie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2023 1 minute ago, Subteranaa said: Când ai vizitat fata colegule? Recent, adica e in bucuresti ? Cred ca acum vreo 3-4 saptamani, scuze ca am uitat sa mentionez 1 Link spre comentariu
Membru Premium aibelito Reputație: 3339 Postat Martie 9, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Partajează Postat Martie 9, 2023 Acum 2 minute, Subteranaa a spus: Când ai vizitat fata colegule? Recent, adica e in bucuresti ? Pitesti 1 bucilescelmaifaincur Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Aprilie 9, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2023 Buna ziua dragilor 😍 De maine voi fi disponibilă la voi in oraș , voi începe de la ora 17:00 pana la 22:00 . Putem stabili o programare chiar de astăzi . Sa aveți o duminica frumoasa , pupicii 😍😍❤️❤️💕💕💕 1 9 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum