Sari la conținut

🔥Anaxxx27🔥 0746738702

Postări Recomandate

• Telefon: 0746643466
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0746643466
  • Disponibila
Acum 3 minute, alexandru gabriel a spus:

Ai ajuns la fata asta dulce?

Pai asteptam si o recenzie ca nu prea scriu băieții pe Bucuresti 

Merci

Poți citi recenziile din alte orașe însă fetița asta dulce are tot ce trebuie, în viziunea mea notele nu își au rostul deoarece gusturile fiecăruia sunt diferite. Pentru mine degeaba citesc o recenzie cu note de 10 când fata nu este cu mine acolo, chimia reciprocă bate toate notele iar fetița asta prin naturalețe și frumusețe pt mine este suficient.

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
Acum 3 ore, johnny7chrom a spus:

Poți citi recenziile din alte orașe însă fetița asta dulce are tot ce trebuie, în viziunea mea notele nu își au rostul deoarece gusturile fiecăruia sunt diferite. Pentru mine degeaba citesc o recenzie cu note de 10 când fata nu este cu mine acolo, chimia reciprocă bate toate notele iar fetița asta prin naturalețe și frumusețe pt mine este suficient

Multumesc mult,te imbratisez cu drag!☺💗

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Anaxxx27 a spus:

Rugamintea mea este sa plecati mai inainte spre programare pentru a evita neplacerile !

Multumesc de intelegere !😘

Rugămintea noastră dacă ajungem mai devreme cu 10 minute e sa ne primesti atunci nu la ora fixată😘😘

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
1 oră în urmă, sex4fun11 a spus:

Rugămintea noastră dacă ajungem mai devreme cu 10 minute e sa ne primesti atunci nu la ora fixată😘😘

Rugămintea asta o ai de obicei?!

Sau doar în contextul ăsta te aștepți să fii primit pășind pe un covor roșu?!

Link spre comentariu
Acum 1 minut, milogul a spus:

Opa! Ai ajuns in Bucuresti, cum mi-ai promis acum doua saptamani in Suceava. Trebuie sa iti fac o vizita. Sa scrii aici programul eventual, sa stiu cum fac. Abia astept!

Bunăăă , da am ajuns și în Bucuresti 🔥 

Pentru o programare te astept pe whatsapp 🥰

Link spre comentariu
1 oră în urmă, aimetti a spus:

Am discutat cu @Annaxxx27 pe whatsapp si doar din discutie am aflat ca nu face sex oral si nici sex normal cu marimi mari, gen (20cm) ar fi mai bine Ana sa mentionezi acest detaliu in anuntul tau pe viitor pentru a ne scutii de efort

Buna!☺De obicei baietii care sunt mai dotati imi scriu ei cand discutam ,dar pe viitor voi scrie si pe site,multumesc de sfat!❤☺

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...