Sari la conținut

‼️ BRYANNA ‼️ 0757419063

Postări Recomandate

• Oras:Pretutindeni și nicăieri
  • Oras:Pretutindeni și nicăieri
Postat

Salut! 

Am fost și eu la Bryanna și e super tipa. Pentru mine a fot totul la superlativ. 

💋💋💋

• Inimioara 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Le ai pe incurcat programarile ... puteai sa anunti din timp :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu stau să scriu romane pe aici, las doar atât, Servicii ireproșabile. Atentă la detalii, nu te grăbește, empatizează cu tine. Curățenie și apartament lux. Notă 10

p.s: am fost cu vărul meu.😏

• Inimioara 2
Reputație: 7308
  • Oras:RO
Postat
Acum 23 ore, Sebi_83 a spus:

Salut! 

Am fost și eu la Bryanna și e super tipa. Pentru mine a fot totul la superlativ. 

💋💋💋

Acum 17 ore, icristi32 a spus:

Nu stau să scriu romane pe aici, las doar atât, Servicii ireproșabile. Atentă la detalii, nu te grăbește, empatizează cu tine. Curățenie și apartament lux. Notă 10

p.s: am fost cu vărul meu.😏

Vă mulțumesc,pupici !! 💋💋

• Like 1
  • Inimioara 1
Reputație: 1058
  • Oras:Ardeal Sibiu
Postat
1 oră în urmă, bryanna a spus:

🙈🙈

124acded-eb84-43fb-b59e-bd30693a73c8.jpeg

Superbă fată, să ai multă sănătate și un an nou fericit plin de realizări și bucurii. 

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat

Zilele astea am fost prima data la Bryanna.

Era pe lista scurta de vizitat, iar acum este pe lista scurta de revenit :)

Am stat 2 fin, atitudinea super ok, oral bun, normal la fel, pacat ca nu m-a tinut mai mult de 3 pozitii, ca eu mai stiam :). Chiar si asa nu am fost grabit, totul chill.

Distractia a fost 250 lei/h, cum scrie in semnatura ei, fara servicii extra.

Note:

Oral 9 - 

Normal 10 - se mișcă bini, bini di tăt!  Merita sa vin sa o las sa ma termine in fiecare pozitie :) 

Locatie - 10 - curat, prosop, gel de dus, tot ce trebuie

De revenit, da! cu siguranta!

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

Am fost la Bryanna în decembrie și (spre rușinea mea) nu cred că am raportat aici.

Comunicarea a fost simplă, ne-am înțeles pe whatsapp și a respectat programarea.

De apartament nu zic nimic, pentru probabil îl schimbă și nu ne ocupăm de imobiliare aici,  dar nu țin minte să fi fost ceva în neregulă sau să lipsească ceva (avea prosoape, gel de duș, apă de gură, etc).

Legat de aspectul fizic, se vede în poze. După mine arată bine, dar știu că fiecare re preferințele lui.

Ca atitudine este deschisă și vorbăreață. Te invită la un suc/apă înainte și după acțiune. Un plus, din punctul meu de vedere.

Legat de acțiune, are multe restricții. Cred că ar trebui să le pună pe undeva, să nu fie nevoie să le repete la fiecare client nou, dar, odată ce le înveți și te orientezi în jurul lor, acțiunea decurge foarte bine. Cooperează (îi place 69), se excită natural și are inițiativă (nu muncești singur). Am încercat și AP, unde a acceptat toate propunerile pe poziții și s-a descurcat bine în LOT.

Per total aș zice că este mult către PSE, dar este un PSE plăcut, nu e dezinteresată sau grăbită. De revenit, aș reveni în mod special pentru AP și companie.

Amenda a fost 350 (1h + AP) pentru o oră fără grabă.

• Like 5
  • Inimioara 1

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Membru Premium
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Postat
Acum 2 ore, fakeaccount a spus:

De revenit, aș reveni în mod special pentru AP și companie.

De revenit pentru "companie" adică socializare la masa că nu inteleg 🤷‍♂️😂 . Mai repede în pat compania 😂

• Haha 1

Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! 

• Membru Premium
Postat
46 minutes ago, armando77 said:

De revenit pentru "companie" adică socializare la masa că nu inteleg 🤷‍♂️😂 .

Nu, nu, ai înțeles bine

• Like 1

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Reputație: 7308
Postat
Acum 19 ore, fakeaccount a spus:

Am fost la Bryanna în decembrie și (spre rușinea mea) nu cred că am raportat aici.

Comunicarea a fost simplă, ne-am înțeles pe whatsapp și a respectat programarea.

De apartament nu zic nimic, pentru probabil îl schimbă și nu ne ocupăm de imobiliare aici,  dar nu țin minte să fi fost ceva în neregulă sau să lipsească ceva (avea prosoape, gel de duș, apă de gură, etc).

Legat de aspectul fizic, se vede în poze. După mine arată bine, dar știu că fiecare re preferințele lui.

Ca atitudine este deschisă și vorbăreață. Te invită la un suc/apă înainte și după acțiune. Un plus, din punctul meu de vedere.

Legat de acțiune, are multe restricții. Cred că ar trebui să le pună pe undeva, să nu fie nevoie să le repete la fiecare client nou, dar, odată ce le înveți și te orientezi în jurul lor, acțiunea decurge foarte bine. Cooperează (îi place 69), se excită natural și are inițiativă (nu muncești singur). Am încercat și AP, unde a acceptat toate propunerile pe poziții și s-a descurcat bine în LOT.

Per total aș zice că este mult către PSE, dar este un PSE plăcut, nu e dezinteresată sau grăbită. De revenit, aș reveni în mod special pentru AP și companie.

Amenda a fost 350 (1h + AP) pentru o oră fără grabă.

Acum 23 ore, gigi_bkly a spus:

Zilele astea am fost prima data la Bryanna.

Era pe lista scurta de vizitat, iar acum este pe lista scurta de revenit :)

Am stat 2 fin, atitudinea super ok, oral bun, normal la fel, pacat ca nu m-a tinut mai mult de 3 pozitii, ca eu mai stiam :). Chiar si asa nu am fost grabit, totul chill.

Distractia a fost 250 lei/h, cum scrie in semnatura ei, fara servicii extra.

Note:

Oral 9 - 

Normal 10 - se mișcă bini, bini di tăt!  Merita sa vin sa o las sa ma termine in fiecare pozitie :) 

Locatie - 10 - curat, prosop, gel de dus, tot ce trebuie

De revenit, da! cu siguranta!

Vă mulțumesc pentru vizite și recenzii,pupici !! 💋💋

• Like 1
  • Oras:Buzeldorf
  • Oras:Buzeldorf
Postat

La multi ani, Bry!

Ai deschis biroul ptr programari?

• Inimioara 1
Postat
Acum 7 minute, marque a spus:

La multi ani, Bry!

Ai deschis biroul ptr programari?

Buna , sigur ca da . Ma poți contacta pe whatsapp deoarece dacă nu am locuri libere nu mai postez zilnic . 🤗

• Like 1
Postat
Acum 1 oră, bryanna a spus:

🙈🙈

a9ae0f13-04f4-449e-944c-7941eb115a75.jpeg

Superbă ca de obicei, un an nou fericit plin de bucurii și realizări, te pup și abea aștept să te revăd 

• Inimioara 2
Postat
Acum 15 ore, claudiubadboy a spus:

Ce cur bomba și sexy 🔥 😍 🥰 

Acum 15 ore, adi432 a spus:

Superbă ca de obicei, un an nou fericit plin de bucurii și realizări, te pup și abea aștept să te revăd 

Pupici !! 💋💋

Postat

💋💋f598d173-63df-41b2-8bdc-b26f96755071.jpeg.bd1b14c98b98fcf33ced97a99dabe37c.jpeg

Hello

La multi ani 2025!

La ce ora incepi activitatea?

• Inimioara 1
Postat
Acum 46 minute, sheptica a spus:

Hello

La multi ani 2025!

La ce ora incepi activitatea?

Buna , dimineața de la 10 ! 💋

Postat

Buna , dimineața de la 10 ! 💋

super.....poate ne sincronizam zilele astea....

MS

😍

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...