Sebi_83 Reputație: 5 Postat Ianuarie 3 Oras:Pretutindeni și nicăieri Oras:Pretutindeni și nicăieri Postat Ianuarie 3 Salut! Am fost și eu la Bryanna și e super tipa. Pentru mine a fot totul la superlativ. 💋💋💋 2
mr_Alex Reputație: 41 Postat Ianuarie 3 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 3 Le ai pe incurcat programarile ... puteai sa anunti din timp
icristi32 Reputație: 62 Postat Ianuarie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3 Nu stau să scriu romane pe aici, las doar atât, Servicii ireproșabile. Atentă la detalii, nu te grăbește, empatizează cu tine. Curățenie și apartament lux. Notă 10 p.s: am fost cu vărul meu.😏 2
bryanna Reputație: 7308 Postat Ianuarie 4 Oras:RO Oras:RO Autor Postat Ianuarie 4 Acum 23 ore, Sebi_83 a spus: Salut! Am fost și eu la Bryanna și e super tipa. Pentru mine a fot totul la superlativ. 💋💋💋 Acum 17 ore, icristi32 a spus: Nu stau să scriu romane pe aici, las doar atât, Servicii ireproșabile. Atentă la detalii, nu te grăbește, empatizează cu tine. Curățenie și apartament lux. Notă 10 p.s: am fost cu vărul meu.😏 Vă mulțumesc,pupici !! 💋💋 1 1
adi432 Reputație: 1058 Postat Ianuarie 4 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Ianuarie 4 1 oră în urmă, bryanna a spus: 🙈🙈 Superbă fată, să ai multă sănătate și un an nou fericit plin de realizări și bucurii. 1 2
gigi_bkly Reputație: 119 Postat Ianuarie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5 Zilele astea am fost prima data la Bryanna. Era pe lista scurta de vizitat, iar acum este pe lista scurta de revenit Am stat 2 fin, atitudinea super ok, oral bun, normal la fel, pacat ca nu m-a tinut mai mult de 3 pozitii, ca eu mai stiam . Chiar si asa nu am fost grabit, totul chill. Distractia a fost 250 lei/h, cum scrie in semnatura ei, fara servicii extra. Note: Oral 9 - Normal 10 - se mișcă bini, bini di tăt! Merita sa vin sa o las sa ma termine in fiecare pozitie Locatie - 10 - curat, prosop, gel de dus, tot ce trebuie De revenit, da! cu siguranta! 1 1
rycky2401 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Ianuarie 5 Prin ce zona mai are locația?
dmxxxx Reputație: 7 Postat Ianuarie 5 Postat Ianuarie 5 Locația o are pe Dudești. Duminica nu lucrează 1
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Ianuarie 5 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 5 Am fost la Bryanna în decembrie și (spre rușinea mea) nu cred că am raportat aici. Comunicarea a fost simplă, ne-am înțeles pe whatsapp și a respectat programarea. De apartament nu zic nimic, pentru probabil îl schimbă și nu ne ocupăm de imobiliare aici, dar nu țin minte să fi fost ceva în neregulă sau să lipsească ceva (avea prosoape, gel de duș, apă de gură, etc). Legat de aspectul fizic, se vede în poze. După mine arată bine, dar știu că fiecare re preferințele lui. Ca atitudine este deschisă și vorbăreață. Te invită la un suc/apă înainte și după acțiune. Un plus, din punctul meu de vedere. Legat de acțiune, are multe restricții. Cred că ar trebui să le pună pe undeva, să nu fie nevoie să le repete la fiecare client nou, dar, odată ce le înveți și te orientezi în jurul lor, acțiunea decurge foarte bine. Cooperează (îi place 69), se excită natural și are inițiativă (nu muncești singur). Am încercat și AP, unde a acceptat toate propunerile pe poziții și s-a descurcat bine în LOT. Per total aș zice că este mult către PSE, dar este un PSE plăcut, nu e dezinteresată sau grăbită. De revenit, aș reveni în mod special pentru AP și companie. Amenda a fost 350 (1h + AP) pentru o oră fără grabă. 5 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium armando77 Reputație: 5274 Postat Ianuarie 5 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Ianuarie 5 Acum 2 ore, fakeaccount a spus: De revenit, aș reveni în mod special pentru AP și companie. De revenit pentru "companie" adică socializare la masa că nu inteleg 🤷♂️😂 . Mai repede în pat compania 😂 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Ianuarie 5 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 5 46 minutes ago, armando77 said: De revenit pentru "companie" adică socializare la masa că nu inteleg 🤷♂️😂 . Nu, nu, ai înțeles bine 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
bryanna Reputație: 7308 Postat Ianuarie 6 Oras:RO Oras:RO Autor Postat Ianuarie 6 Acum 19 ore, fakeaccount a spus: Am fost la Bryanna în decembrie și (spre rușinea mea) nu cred că am raportat aici. Comunicarea a fost simplă, ne-am înțeles pe whatsapp și a respectat programarea. De apartament nu zic nimic, pentru probabil îl schimbă și nu ne ocupăm de imobiliare aici, dar nu țin minte să fi fost ceva în neregulă sau să lipsească ceva (avea prosoape, gel de duș, apă de gură, etc). Legat de aspectul fizic, se vede în poze. După mine arată bine, dar știu că fiecare re preferințele lui. Ca atitudine este deschisă și vorbăreață. Te invită la un suc/apă înainte și după acțiune. Un plus, din punctul meu de vedere. Legat de acțiune, are multe restricții. Cred că ar trebui să le pună pe undeva, să nu fie nevoie să le repete la fiecare client nou, dar, odată ce le înveți și te orientezi în jurul lor, acțiunea decurge foarte bine. Cooperează (îi place 69), se excită natural și are inițiativă (nu muncești singur). Am încercat și AP, unde a acceptat toate propunerile pe poziții și s-a descurcat bine în LOT. Per total aș zice că este mult către PSE, dar este un PSE plăcut, nu e dezinteresată sau grăbită. De revenit, aș reveni în mod special pentru AP și companie. Amenda a fost 350 (1h + AP) pentru o oră fără grabă. Acum 23 ore, gigi_bkly a spus: Zilele astea am fost prima data la Bryanna. Era pe lista scurta de vizitat, iar acum este pe lista scurta de revenit Am stat 2 fin, atitudinea super ok, oral bun, normal la fel, pacat ca nu m-a tinut mai mult de 3 pozitii, ca eu mai stiam . Chiar si asa nu am fost grabit, totul chill. Distractia a fost 250 lei/h, cum scrie in semnatura ei, fara servicii extra. Note: Oral 9 - Normal 10 - se mișcă bini, bini di tăt! Merita sa vin sa o las sa ma termine in fiecare pozitie Locatie - 10 - curat, prosop, gel de dus, tot ce trebuie De revenit, da! cu siguranta! Vă mulțumesc pentru vizite și recenzii,pupici !! 💋💋 1
marque Reputație: 167 Postat Ianuarie 6 Oras:Buzeldorf Oras:Buzeldorf Postat Ianuarie 6 La multi ani, Bry! Ai deschis biroul ptr programari? 1
bryanna Reputație: 7308 Postat Luni la 13:14 Oras:RO Oras:RO Autor Postat Luni la 13:14 Acum 7 minute, marque a spus: La multi ani, Bry! Ai deschis biroul ptr programari? Buna , sigur ca da . Ma poți contacta pe whatsapp deoarece dacă nu am locuri libere nu mai postez zilnic . 🤗 1
claudiubadboy Reputație: 226 Postat Marți la 16:35 Postat Marți la 16:35 Acum 1 oră, bryanna a spus: 🙈🙈 Ce cur bomba și sexy 🔥 😍 🥰 1
adi432 Reputație: 1058 Postat Marți la 16:39 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Marți la 16:39 Acum 1 oră, bryanna a spus: 🙈🙈 Superbă ca de obicei, un an nou fericit plin de bucurii și realizări, te pup și abea aștept să te revăd 2
bryanna Reputație: 7308 Postat Miercuri la 07:55 Oras:RO Oras:RO Autor Postat Miercuri la 07:55 Acum 15 ore, claudiubadboy a spus: Ce cur bomba și sexy 🔥 😍 🥰 Acum 15 ore, adi432 a spus: Superbă ca de obicei, un an nou fericit plin de bucurii și realizări, te pup și abea aștept să te revăd Pupici !! 💋💋
bryanna Reputație: 7308 Postat Miercuri la 11:53 Oras:RO Oras:RO Autor Postat Miercuri la 11:53 💋💋 2 9
sheptica Reputație: 15 Postat Miercuri la 13:24 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Miercuri la 13:24 1 oră în urmă, bryanna a spus: 💋💋 Hello La multi ani 2025! La ce ora incepi activitatea? 1
bryanna Reputație: 7308 Postat Miercuri la 14:11 Oras:RO Oras:RO Autor Postat Miercuri la 14:11 Acum 46 minute, sheptica a spus: Hello La multi ani 2025! La ce ora incepi activitatea? Buna , dimineața de la 10 ! 💋
sheptica Reputație: 15 Postat Miercuri la 15:35 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Miercuri la 15:35 1 oră în urmă, bryanna a spus: Buna , dimineața de la 10 ! 💋 super.....poate ne sincronizam zilele astea.... MS 😍 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum