Sari la conținut

Se cauta...

Postări Recomandate

• Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti
Postat

Inca un thread care s-a umplut de ridicol din prima zi  :no2

Bagati politica si ’folbal’. Ca-i moca, si-s vreo 10-15 milioane de experti fanatici care si-ar da cu parerea, ca de atata sex/dragoste virtuala/reala din ceea ce vad/citesc in ultima perioada prea multi dintre baietzei dintre cei 70 jda mii(de toate varstele) se indreapta cu pasi repezi catre Love(gay) Parade, incepand sa fie foarte interesati de gaurile/organele confratilor; Sorina daca schimbi turneul este posibil sa strangi musterii de-un autocar, dar tot singura vei fi, cred  :slap2

Oricum chiar este ciudata atata activitate pe un site de profil, cum zicea nenea ’continentu’, te continezi pana te ia dreaq, bubuie energia in tine si vii sa ti-o descarci aici manual sau prin emoticoane. Io unul ma vad cu o tigare-n gura(desteptii vor zice trabuc) dupa o partida de amor(savurand o epuizare placuta) si nu venind aici luandu-ma gura/gaura-n organ, oo si alte chestii adiacente :felatie  :sexanal sau viceversa cu toti statutii/le :jerkoff (pe cei ce fac lucrul acesta, eu ii bag pe TOTI la categoria pesti , pestisori si alti comisionari  ce vor sa intre si ei pe piatza, in incercarea de a se intimida reciproc cat si pe fete colateral);or fi si vreo 50 de dementi patologici care stau cu organul in gura de dimineatza pana seara dar sunt nesemnificativi, pot fi usor ignorati.

Despre cei, care au unic scop in viatza un numar cat mai mare de postari (jumatate dintre ele emoticoane)...ar trebui sa-i ajungem,in speranta ca vom putea ca sa-i facem sa inteleaga ceva, asa ca nu se merita atata prierdere de timp/viatza sau alte explicatii.

Plus ca de la atatea manele, hip-hop-uri dupa blocuri si alte corturi, cote/pariuri, suleimani si alte redtube-uri este cam greu sa sari la filozofii de viatza sau alte dezbateri interesante care ne-ar cam zdruncina ego-ul.

Si acum pe bune, sincer, cam ce asteptari se pot avea de la niste persoane avand aproape exclusiv doar doua mari pasiuni/hobby-uri in viatza, unele(destul de multe) dintre ele disperate dupa banii de aifoane si unghii cu sclipici iar altele disperate sa finalizeze de 2 ori in juma’ de ora pentru un sac de cartofi ? ...ca fasolea-i chiar mai scumpa, deja intra la high class.

In lipsa/pana de idei sau bani pentru descarcari virtuale(aici, reale pe tastaturi) de oo si alte chestii adiacente, macar sa incercam a fi mai chill: :138x

• Oras:Acolo
Postat

du-te in pula mea si tu asta care ai postat mai sus ca prea mult e de citit..

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

du-te in pula mea si tu asta care ai postat mai sus ca prea mult e de citit..

Daca o sa faci chestia aia cu coastele,practic,o sa poti sa iti sugi propria pula...tu o sa dai ritmul :)...dupa ce vei face asta,nu vei mai vrea sa o imparti cu nimeni! ;)

Postat

de ce mi-as suge propria pula cand te am pe tine? sau pe sanctus ? sau pe altul care va venii saptamana viitoare?

hai.. taci si suge!

Postat

de ce mi-as suge propria pula cand te am pe tine? sau pe sanctus ? sau pe altul care va venii saptamana viitoare?

hai.. taci si suge!

xoxo :)

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

... s-a gasit??

Nu bre....ca cica romanului ii trebuie bagata o fisa inainte sa zica ceva inteligent  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1

• Oras:Dincolo de nori
  • Oras:Dincolo de nori
Postat

Eu as deschide unul " cum sa devenim imuni la nesimtirea unora"  :350x sau, mai util cred ca ar fi un topic "recomandari despre cei mai buni psihologi din bucuresti" :pope  , multa lume are nevoie de asemea ajutor, de specialitate :D

S-avem pardon! Unele cazuri sunt direct de psihiatrie. ;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...